Şimdi Ara

Sony Neo V 720p sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum sony xperia neo v, internetten dizi izlemek istiyorum 720p açınca kasıyor ya da acmıyor sebebi ne olabilir? Oynatıcı olarak mx player kullanıyorum.

• Kodek kurdunmu ?? Birde MX playerdan İzlerken Bazıları sorun çıkarınca Ben Çözücü Olarak HW yani cihazın kendi kodeklerini Kullanıyorum ....
    kodek marketten ARMV7 yazanı indireceksin MX Playerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 12 Mayıs 2012; 18:26:44 >
  • Kardeşim dediğini yaptım ama olmuyor aynı sorunu yaşayan başkaları da var mı acaba? Bi de videoyu açınca yanda hw sw swfast var hw olmuyor desteklemiyor diyor anlamadım neden böyle yaptığını dediğini de yaptım ama bi şey değişmedi kasmalar giriyor arada cok gıcık bir durum.Donanım kod çözücü desteklenmiyor diyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rtn91 -- 13 Mayıs 2012; 22:24:22 >
  • eve gidince bide ben deneyim bakalım
  • walkman live da sorunsuz izliyorum 720p videoları
  • walkman live ne oluyor?
  • WT19i Live With Walkman Cep Telefonu Oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 14 Mayıs 2012; 12:26:51 >
  • DICE Player yüklemeni öneririm.
  • Sonuc yine aynı kasma olmasa da ses arkadan geliyor sanırım mesele HW olarak çalıştıramaması.Donanım çözücü desteklenmiyor diyor yazılım çözücü ile calıstırıyor SW yani benzer bi sorun yaşayan var mı acaba? bi de videolar .mkv uzantılı
  • Bir site verir misin denediğin? Uğraşmaya çalışırım olursa haber veririm..
  • 720p videodan 720p videoya fark var. bitrate ler farklı olur. Orochi senin girdigin siteden denesin bence birde.
  • Reklam olmasın? Sadece sitede değil telefona attıgım videolarda da oluyor.Mesela uygulama olarak hddizi izle diye bir uygulaması var androidin.Orada acamıyor 720p hd mx player ile var mı bu sorunu baska yasayan?
  • Neo V HW decoder ile mkv hızlandırması yapmıyor. MX Playerda SW hızlı kip kullanmanı tavsiye ederim. Tubemate ile youtube dan indirdğim 720p tüm videolar SW fast ile sorunsuz, HW ile de sorunsuza yakın izleniyor... Tabii telefonunda arkaplanda hem ram i hem işlemciyi bolca kullanan programlar varsa 720p de kasacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihalptekin -- 19 Mayıs 2012; 17:30:12 >
  • HW'yi zaten desteklemiyor mkv'de sorun burda? SW fast ile de biraz kasıyo gibi ama mx player için güncelleme gelince kasmalar biraz azaldı.Ama siteden izleyince hala kasıyor işte onu anlamıyorum. dizimagde bir dizi izlemeyi dener misiniz bana kasıp kasmadıgını söyleyin HD olsun ben de sorun var mı yok mu anlayayım teşekkürler ilginiz için
  • siteden izlerken hd olmasına gerek yok 960 540 gibi çözünülükler bile kasıyor işin gerçeği, flash ın tarayıcı üzerinden çalışıyor olmasından kaynaklı, daha sade bir tarayıcı biraz daha rahatlatacaktır ama hepsi bu...
  • Dizimagteki hdler kasıyor sebebi tarayıcılar hd videoyu indirip mx playerdan sorunsuz izleyebiliyorum hddizi izle programından videoları mx player ile açınca sorun olmuyor ama mkv 1 tane denedim 1.80 gb tı seste sorun çıkarmadı alt yazısı sesten önde gidiyordu onuda mx playerdan ayarlayıp sorunsuz izledim ;-)

Ekleme: dizimagte bi problem var çogu video hiç açılmıyor az önce denedim ;-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 26 Mayıs 2012; 3:27:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarayıcı olarak dolphin hd kullanıyorum da..Orochi hddizi izle uygulamasında da 720p hd olanları desteklenmiyor diye açmıyor ama?
  • Bi daha deneyeyim

Hd diziizle programında 720p videoların açılmama sebebi videoların olmaması ;-)
    Partı açmak için opera mobile 12 seçince
    Youtube yönlendirdi buyur link
    http://www.youtube.com/watch?v=S3iW90y7SiA

Ayrıca çalışan videoları opera ile indirebilirsin
    Facebook - hdfilmizle-hddizi izle programında işe yarıyor bir çok sitede işe yarayacaktır ;-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 27 Mayıs 2012; 22:46:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok teşekkürler yardımlar için ;) Bir de sanirim mkv videolar mp4'e cevirilmeden izlenmeyecek telefonda.Ama sony pc companion ile videoları telefona uyarlayıp atabiliyormusuz.Lakin boyutu yüksek videolar biraz sorun cıkarıyor.Atması cok uzun sürüyor.Bunun için alternatif bir program önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rtn91 -- 28 Mayıs 2012; 2:15:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.