|
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yorumdaki ozguvene bak ya kafayı yersin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 31 Mayıs 2024; 11:18:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
PVE looter shooter tarzı çöpler yerine sağlam mekanikli taktik pvp oyunları bin defa tercih ederim. Son zamanlarda çok fazla bu tarzda oyun da çıkmadı. Beleş olursa da tadından yenmez en kötü birkaç ay oynatır kendini. |
|
SONY'de nerde çar çöp oyun var piyasaya sürmeye başladı. Bide utanmadan dünyanın parasını isterler böyle dandik oyunlara Kalite iyice yerlerde... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 31 Mayıs 2024; 15:32:52 > |
hocam bu forumda genellikle çoğu konuda böyle aslında bu bizim milletin huyudur Hangi konu olursa olsun eğer bir konu ile ilgili konuşacak konuşma akıl verme ve olumsuz fikir beyan etme üzerine olur Gayette güzel görünüyor Overwatch zamanında bir kitle yaptı mı yaptı ben bile bir dönem oynadım ve hala oynayan arkadaşlarım var Her çıkan filmi izliyormuşsunuz mesela ? oynamasınız hitap etmiyorsa bunu oynayacak kitle mevcut < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 31 Mayıs 2024; 16:22:51 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam burdaki problem cogunlugun Sony i tek bir yer olarak görmesi Sony büyük birçok dalı olan büyük bir agaç ın gövdesi Dalları ise stüdyolar olusturuyor , concord yapan firma FirewalkStudios Naughty Dog ile arasındaki problem yada ilişkiyi bilmiyoruz yani bu tarz sirketlerde emirle iş olmaz Baskı ve destek olabilir , arka planda ne oldugunu bilmiyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 31 Mayıs 2024; 19:3:5 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İyice sapıttı bu sony |
|
Katılmıyorum... Sony'nin ihtiyacı olan MP odaklı oyunlar zaten. Overwatch konsolda ne kadar iş yapar bilemem ama eli yüzü düzgün bir MP FPS çok iş yapar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu sefer insanların alacağını düşünmüyorum, oyunun tanıtım videosunda bi ton negatif yorum var. Hypelanan bir tane insan yok ki, zaten shooting ve karakter dizaynı cok kötü duruyor. Patlayacak malesef, madem böyle bir şey yapıyosun bari adam gibi yap. |