Şahsen hiç sıcak bakamıyorum Vita'ya . O nasıl bir kalınlıktır ya incelsin diye bekliyoruz , 3 kat kalın yapıyorlar . O kalınlığa en az 2 tane iPad 2 sığar . Dokunmatikte sorunlar var gibi . Özellikle Uncharted oynarken dokunmatikte lag oluyor , işlem geç algılanıyor . 749 TL güzel bir fiyat . iPhone'dan paylaştırırım 3G'yi o yüzden 3G'li modele pek sıcak bakmıyorum .
Eğer dokunmatik ekranın tarayıcı performansı da akıllı telefonlara ulaşabilirse almayı düşünürüm .
Fakat akıllı telefon ve/veya tablet kullanan birisine lüks olacaktır Vita .
quote:
Orijinalden alıntı: Oxeman
telefonlalrın grafiği el konsolunu 100 kat geçse bile el konsolunun 100 de 1 i kadar zevk veremez. Sensörlü basit yarış oyunları ve Angry Birds tarzı oyunlar dokunmatik telefonun gelebileceği son nokta oyun kalitesi açısından.Bunun üzerine 100 kat grafik koysalarda çok birşey değişmez.Psp deki gow ghost of sparta,chains og olympus fifa mk unchained burn out monster hunter gibi oyunlarla cep telefonunun kıyaslanması bile hata.El konsolunun en büyük artısı tuşlu olması oyundaki zevk için tuş şart.
Edit: Erdinç İyikul espriyi yapmasaymış daha iyi olackmış.Espriyi çok bayat buldum Erdi Özüağ'ın arada kıs kıs gülmesi beni kopartan olay oldu.
bence bu cihazın ederi 600-700 aralığıdır,ne bu kardeşim 900tl çok pahalı spot yolları gözüküyor anlaşılan
3ds de neymiş be ...
quote:
Orijinalden alıntı: sendomi
bence bu cihazın ederi 600-700 aralığıdır,ne bu kardeşim 900tl çok pahalı spot yolları gözüküyor anlaşılan
İphone 4'ün ederi de 500-600 arası o zaman..
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
quote:
Evet , 600 $ .
quote:
Orijinalden alıntı: htcdesire
Su sıralar videolarinizi kesinlikle androidde izleyemiyorum . Ne EVO 3d nede asus transformer ikisindede tık yok en son flashta yüklü bir cok insanın şikayeti olmasına rağmen duymazdan geliyorsunuz ne bir çözüm arayışı ne bir açıklama. Umarım sorun en kısa sürede halledilir.
ahh ahh o cihazlar bende olsa... ben galaxy gio da bile izleyebiliyorum. skyfire 4ü ykle flash a gerek yok
iphone 4 yurtdışı satış fiyatı ne kadar acaba avrupada ki fiyatı nedir,1800tl'ye telefonmu olur kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: ControlYourDream
quote:
quote:
Evet , 600 $ .
Bu gerçekten bir devrim 750 tlde böyle bir devrime az bile
Keşke Nintendo da Sony gibi fazla kara gerek duymadan satış yapabilse, çünkü şu anki Vita'nın satış fiyatının maliyetine göre çok da fazla olmadığını düşünüyorum. Dediğiniz gibi çok elit bir alet. Nintendo'nun politikası daha çok "Konsoldan kazanacağımız parayı kazanalım da oyunu zaten kendimiz yaparız" gibi. Dolayısıyla korsana da daha çok izin veriyor. Ah şu korsana izin vermese de fiyatını 200$'a çekse. Kapış kapış gider aslında.
Alet güzel de son 20 saniyede arkada duran o siyahi ne öyle. :))
Sony 1,5-2 yıl sonra Vita ile Xperia Play'i bitirip PSPhone'u sürerse şaşırmam. Geçiş modeli bunlar hep.
Bu fiyata almamız zor. Fiyatın düşmesini bekleyeceğiz. Ama, önce piyasaya çıksın :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ismail Vilehand
Sony 1,5-2 yıl sonra Vita ile Xperia Play'i bitirip PSPhone'u sürerse şaşırmam. Geçiş modeli bunlar hep.
Geçiş modeli için bir el konsolu çıkartıyor he.Valla harbi çok iyi cevherler var şu forumda.Ve her geçen gün sayıları kat kat artıyor.Geçiş he.Nereye geçceğiz abi..
http://c1109.hizliresim.com/11/9/10/15392.png
araya şöyle bi adam kaçmış :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
quote:
Orijinalden alıntı: sangokudbgt
ultra gereksiz bir alet.. zaten smartphone camiası çok yakında bu aleti teknik açıdan geçeçek.. ki rekabette adamlar ne yaptığının farkında değil şuan gittikçe uçuyor aletler... (gerek grafik işlem gücü, gerek ekran kalitesi, gerek boyut olarak) ve bir müthiş oyun desteğide yavaş yavaş oluşmaya başladı özellikle son çıkan telefonlara yapılan oyunlar ile gittikçe artıyor.. kısaca borusu ötse ötse tegra 3 çıkıpta oyunları gelene kadar ötecek... sonradan o havasını yitirtecek alet..
cebinde öyle telefonlar varken çoğu insan birde bunu yanında taşımak istemeyecektir... zaten videodada söylenmiş birde telefon özelliği olsa mükemmel olurdu diye.. işte o olmayınca millet başka süper güçlü bir cihazı cebinde taşımak zorunda kalıyor ve buda senin önemini yitiriyor be psp...
ancak su piyasada pspnin fiyatına göre çok iyi fiyatı acıkcası.. ama bunlar sonynin son cırpınısları bu sektorde.. bu aletten sonrası çıkarmı bilinmez işte..
Sizin gibilere denecek tek şey: troll
Yani bunun gibi mi?
sıracının sahidi bozacı hesabı adamın isminde sony var be... ayrıca aynı zevki nasılsa verecek.. o sektor daha yeni yeni canlanmaya basladı... dinamikler yeni yeni oturuyor.. ve suphesiz geleceğin aletileri onlar olacak... bu ve bunun tarzı aletlerin zaten son temsilcisi olacaktır bu alet... hatta buna bile gerek yoktu ki smartphone gibi her yönden yükselecek, neredeyse her ay daha iyi bir konuma gelecek bir aletin karşısında ömrü sadece 5-6 ay bilemedin 1 yıl.. oda yapılmakta olan oyunların geliştirme sürecinin hatırına.. yoksa 4 çekirdekli işlemcisinde değil keramet.. cellde de vardı bol bol çekirdek o kadar iddalı geldi, yok bu grafikler gerçek dendi vs.. sonuçta patladı işte.. sony gibi bir fima hala nasılda insanların yüzüne bakarak malını satabiliyor utanmadan şasıyorum... bir de japonlar onurlu olur derler
o laf attığınız gameloft surda kaç senedir ciddi ciddi oyun yapıyor, yada kaç senedir oyun yapacak bir makine var ki? adamlar 0 dan bir şeyler yapmaya başladı, bu kadar genç bir sektor boylesine eleştirilmesi ne kadar dogrudur?? elbette zamanla o ve onun gibi firmalarda oturtacak herşeyi.. smarphone daha kullanışlı, daha küçük, ve daha performanslı bir ürün.. psp ve tarzında ne cıkarsa cıksın çapı beli sonuçta..
Beyler 750 lira 320 gb ps3 parası tamam 750'yi gözden çıkardım ben de alacağım fakat daha bunun oyunları var oyunlarını ne yapacaksınız gelecek size yine 900'e.Bir de Amerika'da 249$=446,680838 Yeni Türk Lirası pahalı mı değil mi gerisini siz düşünün bizim ülkemizde pahalı malesef.
2012 de alınacaklar listesinde 1 numara...
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
Beyler 750 lira 320 gb ps3 parası tamam 750'yi gözden çıkardım ben de alacağım fakat daha bunun oyunları var oyunlarını ne yapacaksınız gelecek size yine 900'e.Bir de Amerika'da 249$=446,680838 Yeni Türk Lirası pahalı mı değil mi gerisini siz düşünün bizim ülkemizde pahalı malesef.
Ya işte Türkiyedeki fiyat politikası öyle olmuyor. Genel fiyat politikası şu şekilde ama: Amerikada X dolar olan ürün Avrupada X euro oluyor Türkiyede ise X euro + KDV şeklinde gayet uygun! bir fiyattan geliyor. Doğal olarak cihaz Avrupa 249 Euro, Türkiyede ise 249 Euro+ Kdv ki o da ortalama 795 Tl civarı oluyor ki 750 o yüzden beni pek şaşırtmadı.