Şimdi Ara

Sony'nin yeni oyun konsolu PS Vita'yı inceledik (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
55.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

@byatunga

Hocam valla dediğim gibi ps3'ten daha pahalı bak sana söyleyeyim 750 liraya +1 oyun versinler almayı düşünebilirim çıktığı gibi olmadı düşmesini beklerim ya da 2.el alırım daha mantıklı.

Valla ben amerika falan uğraşmaya çalışacağım. Yoksa bekleyeceğim mecburen elbet bir zaman sonra düşer. Tabii o zamana kadar ps3 le devam edeceğim. Hayır ben yeni cep telefonu alma işini bile sırf bu ps vita yüzünden erteledim valla bekliyorum. Hem bu süreçte de bakalım yeni telefonlar gelsin de önümüzü görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

COk klas duruyor Konsol ama Gercekten Türkiye satis rakami fazla...
    900 TL cok yüksek...

900 mü ?
    Hiç izleymeyelim videoyu.

Nasıl bi' ülkede yaşıyoruz arkadaş, hem az para kazanıyoruz hem de hemen hemen bütün teknoloji ürünlerini fahiş fiyata alıyoruz ya da alamıyoruz.

• Bizde 900 liraysa avrupada kesin 350 liraya satılır. Bu vergi işi adelet mi bu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

COk klas duruyor Konsol ama Gercekten Türkiye satis rakami fazla...
    900 TL cok yüksek...

900 mü ?
    Hiç izleymeyelim videoyu.

Nasıl bi' ülkede yaşıyoruz arkadaş, hem az para kazanıyoruz hem de hemen hemen bütün teknoloji ürünlerini fahiş fiyata alıyoruz ya da alamıyoruz.

Aaa olur mu hic , 900 TL nedir ki ! Baksana millet birbirine girmis pahali degil diye

• Çok pahalı,yurtdışından getirtebilirsem alırım sadece!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tancredi

Ps3ün fiyatı daha az.

ps 3'ün şimdiki fiyatıyla karşılaştırma bence.Çünkü ps 3 ilk çıktığında Türkiye'de 1600 liraydı.Hatta ön siparişlerde 2000 tl gibi astronomik fiyatlarla satılmıştı.Dolayısıyla karşılaştırman çok yanlış.
    Fiyatını hakeden bir cihaz bence.Teknolojinin geldiği son nokta.4 çekirdeği ufak boyutlara sığdırdı sony.Eğer oyun firmaları da destek verirse,kaliteli,özellikle hardcore oyunları bol bol görürsek,bu konsol alır gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenal-fabregas

quote:

Ps3ün fiyatı daha az.

ps 3'ün şimdiki fiyatıyla karşılaştırma bence.Çünkü ps 3 ilk çıktığında Türkiye'de 1600 liraydı.Hatta ön siparişlerde 2000 tl gibi astronomik fiyatlarla satılmıştı.Dolayısıyla karşılaştırman çok yanlış.
    Fiyatını hakeden bir cihaz bence.Teknolojinin geldiği son nokta.4 çekirdeği ufak boyutlara sığdırdı sony.Eğer oyun firmaları da destek verirse,kaliteli,özellikle hardcore oyunları bol bol görürsek,bu konsol alır gider

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

Orijinalden alıntı: arsenal-fabregas

quote:

Ps3ün fiyatı daha az.

+1

+1 PSP de bu fiyatlardan çıkmıştı

• şu akıllı telefon saçmalığından kurtulun artık. akıllı telefonlarda ne böyle oyun olur nede el konsolları kadar rahat kontrol olur. hiçbir akıllı telefon bu cihazın rahatlığını ve gücünü veremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

şu akıllı telefon saçmalığından kurtulun artık. akıllı telefonlarda ne böyle oyun olur nede el konsolları kadar rahat kontrol olur. hiçbir akıllı telefon bu cihazın rahatlığını ve gücünü veremez.

Katılıyorum.Videoda bundan bahsetmişler.Adı üstünde [OYUN KONSOLU]
  • Oyun oyun konsolunda oynanir
  • Selamlar Kardeşim Work & Travel nedeniyle Amerikada 3 Ekimde Dönecek Gelirken PSP 3004 Almasını Söyledim Ama Gezinirken PS Vita'dan Haberim Oldu Şimdi :) Cihaz Çıktı mı ? Çıktıysa Amerikada Ne Kadar ? Birde Kırılması Uzun Sürer Mi ? Ben PES Ve Need For Speed Hastasıyım PSP 3004 De Alsam Bana Yeter Mi ? :) Şimdiden Teşekkürler :)
  • Ben bir konuyu anlamıyorum, el konsolu niye alır bir insan?.Yolculuk esnasında kullanmak için diye düsünüyorum? Bırakında beyniniz az rahat etsin, pc ev konsolunuzda oynuyorsunuz zaten defalarca aynı oyunu yolda oynama geregi niye görüyorsunuz?
    İkinci değineceğim fiyatı, en düsük fiyatı 750 tl olmasına karsın fiyatı ucuz,daha ne bekliyorsunuz gibi yorumlar atmıssınız.Arkadaşlar paramı basıyorsunuz? asgeri ücretten pahalı olan bir cihaza (üstelik el konsolları arasında fiyat kıyaslaması yapıldıgında en pahalısı) ucuz diyorsunuz. Kimse bu ülke krizde demesin,Maşallah baskasınıza millet para saçıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungood20

iOS den de izlenmiyor bu yine
    Baskalarida yazmışlar cogu kez yetkili cevap ?

ios flash desteklemediği için izleyemiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

undefined

Dostum ilk önce akıllı telefonler PSVITA grafiğine yetişisinler yetişirler ise tamam haklısın derim. Ama hangi insan PSVITA PSP 3DS gibi konsol varken akılıı telefon alıp sırf oyun oynayacak ki bunu söyler misin bana sırf oyun için telefon mu alınır ki. Saden PSVITA nın bu kadar pahalı olmasının sebebi ülkemizde avrupadan getirildiği için avro üzerinden değerlendiriliyor. Avro kuru 2.43 şuan da. Saden PSVTIA avrupa fiyatı 250 avro ve 300 avro saden. Saden birde avrupada olmayan vergi bizde olan vergi oyun ve konsollora uygulandığı için o yüz den konsol ve oyunlar pahalı biz de meçbur avrupadan ya da amerikadan almak zorunda kalıyoruz. Saden PSVITA nın o fiyata ne olacağı malum. Kur düşerse PSVITA nın fıyatı da düşme olasılığı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htcdesire

Su sıralar videolarinizi kesinlikle androidde izleyemiyorum . Ne EVO 3d nede asus transformer ikisindede tık yok en son flashta yüklü bir cok insanın şikayeti olmasına rağmen duymazdan geliyorsunuz ne bir çözüm arayışı ne bir açıklama. Umarım sorun en kısa sürede halledilir.

Flash 10.1+hızlı bir wi-fi ile androidde izleniyor.
  • Ben iphone 5'i bekleyeceğim önce. 4. nesil ipod ve iphone (ve ipad 2) de ne kadar yaratıcı ve kaliteli oyun olduğunu herkes biliyor. bir sonraki nesilde bu konuda çok daha gelişmiş şeyler görebiliriz.
  • Bir akıllı telefonda ps vitada ki gibi büyük analog stickerlar olsa kim alır.Hangi ileri zekalı firma bu saçmalığı yapabilir.Gerçekten oyun oynamak isteyen zaten ya konsol alır ya da bir pc.Telefondaki ÇEREZLİK oyunlar ile bir el konsolu oyununu bir tutan zihniyeti zaten hiç dinlememek lazım.Çünkü BİLMİYOR.Bir de şu var SONY'de akıllı telefon üreten firmalardan bir tanesi.Ps vita akıllı telefonlara rakip olarak çıksaydı, kendisininde satış yaptığı bir ürünü ne diye baltalayıp çıkarsın ki.Yani burdan yola çıkarak bile armut ile elmanın karşılaştırılamıyacağını bilmemiz lazım.Ama bilmeyen hatta bilmek dahi istemeyen bir insana ne anlatabilirsin ki?
  • PSP'lerin bir iki değişik ile pazara yeniden sunuyorlar ve bundan bile para kazanıyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.