Şimdi Ara

Sony'nin yeni oyun konsolu PS Vita'yı inceledik (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
55.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: johonwayni

PSP'lerin bir iki değişik ile pazara yeniden sunuyorlar ve bundan bile para kazanıyorlar..

Ne yapmalarını bekliyordun.Yeni psp'lerin uçmasını mı?
  • oyunları dert emeyin tüm oyunlar aynı anda psn'den satışa sunulacaktır. - resmi bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Bir akıllı telefonda ps vitada ki gibi büyük analog stickerlar olsa kim alır.Hangi ileri zekalı firma bu saçmalığı yapabilir.Gerçekten oyun oynamak isteyen zaten ya konsol alır ya da bir pc.Telefondaki ÇEREZLİK oyunlar ile bir el konsolu oyununu bir tutan zihniyeti zaten hiç dinlememek lazım.Çünkü BİLMİYOR.Bir de şu var SONY'de akıllı telefon üreten firmalardan bir tanesi.Ps vita akıllı telefonlara rakip olarak çıksaydı, kendisininde satış yaptığı bir ürünü ne diye baltalayıp çıkarsın ki.Yani burdan yola çıkarak bile armut ile elmanın karşılaştırılamıyacağını bilmemiz lazım.Ama bilmeyen hatta bilmek dahi istemeyen bir insana ne anlatabilirsin ki?

Hocam hiç iOS'da Rage,Nova,Real Racing 2,Asphalt 6 , Infinity Blade , Dead Space , Gun Bros ,9mm , MC2 BP oynadınız mı ?

Eğer akıllı telefonda oyunu sadece Fruit Ninja , Angry Birds saniyorsanız yanılıyorsunuz .

Tamam güzel alet ama , öyle çok heyecan yaratacak bie etkisi olmadı .

• el konsolu yerine ps3 tercih ederim yayılıp GoW 3 oynamak kadar zevkli birşey olamaz. ama ben konsol yerine pc ye yöneldim parayı pc ye yatırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Bir akıllı telefonda ps vitada ki gibi büyük analog stickerlar olsa kim alır.Hangi ileri zekalı firma bu saçmalığı yapabilir.Gerçekten oyun oynamak isteyen zaten ya konsol alır ya da bir pc.Telefondaki ÇEREZLİK oyunlar ile bir el konsolu oyununu bir tutan zihniyeti zaten hiç dinlememek lazım.Çünkü BİLMİYOR.Bir de şu var SONY'de akıllı telefon üreten firmalardan bir tanesi.Ps vita akıllı telefonlara rakip olarak çıksaydı, kendisininde satış yaptığı bir ürünü ne diye baltalayıp çıkarsın ki.Yani burdan yola çıkarak bile armut ile elmanın karşılaştırılamıyacağını bilmemiz lazım.Ama bilmeyen hatta bilmek dahi istemeyen bir insana ne anlatabilirsin ki?

Hocam hiç iOS'da Rage,Nova,Real Racing 2,Asphalt 6 , Infinity Blade , Dead Space , Gun Bros ,9mm , MC2 BP oynadınız mı ?

Eğer akıllı telefonda oyunu sadece Fruit Ninja , Angry Birds saniyorsanız yanılıyorsunuz .

ben oynadım, oyunlarda bir sorun yok ama kontrol etmek oldukça zor ve keyifli değil. sanal analog stick ve dokunmatik tuşlarla oyun oynmak, özellikle de rage gibi oyunları oynamak bir süre sonra işkence gibi oluyor.

bende hem iphone4 hem de psp var. psp deki god of war gibi bir oyunu (oyun süresi, kontrol, akıcılık) henüz iphone4 oynamış değilim. buna yazmış olduğun oyunlarda dahil. meslela Infinity Blade harika bi oyun, graifkler süper ama bir süre sonra sıkıyo çünkü hep aynı şeyleri yapıyosun, üstelik kısa sürüyo.

akıllı telefonlar grafik olarak gelişiyo evet ama kontrol yapısı hep dokunmatik odaklı olduğu için fiziksel kontrolün rahatlığını ve kullanımına hiçbir zaman sahip olamayacak.

bir de iphone 4 de 30dk rage oynuyosun şarj %50 azalıyo maşallah

• Ya akıllı telefonlar ne alaka ya bu aleti nie akıllı telefonlarla karşılaştırma yapıyosunuz anlamıyorum.Akıllı telefon kullanan insanlar gerçek oyuncu kitlesi değil.sadece zaman geçirmek için oynarlar.Bu ise tamamen oyunculara hitap eden bir alet.ikisininde hedefi farklı. sırf iş olsun die yorum yapıyosunuz. sony bir el konsolunda görülebilecek en iyi grafikleri ve geniş bir kontrol yelpazaesini istediğimiz heryerde oyun oynıyabilme imkanı yararttı.Beyenen alır beyenmeyen almaz bukadar basit.Bu arada tekrar ediyorum ürün sadece amerikada ucuz onun dışında dier avrupa ülkeleriyle hemen aynı fiyat.
    -----------------------------
    Bitane arkadaş, avrupada kesin 350 TL satılır demiş. zuhahahahahhahaha :D hiçbişeyden haberi olmayan boş insanın teki.
  • alınmaz ..900TL yüklü bir fiyat ..Ps3 oyunları yeterleri olucaktır.Hoş bunun oyunları da zaten 100-150 ytl arası değişir.Psp işimi görüyor :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

ben oynadım, oyunlarda bir sorun yok ama kontrol etmek oldukça zor ve keyifli değil. sanal analog stick ve dokunmatik tuşlarla oyun oynmak, özellikle de rage gibi oyunları oynamak bir süre sonra işkence gibi oluyor.

bende hem iphone4 hem de psp var. psp deki god of war gibi bir oyunu (oyun süresi, kontrol, akıcılık) henüz iphone4 oynamış değilim. buna yazmış olduğun oyunlarda dahil. meslela Infinity Blade harika bi oyun, graifkler süper ama bir süre sonra sıkıyo çünkü hep aynı şeyleri yapıyosun, üstelik kısa sürüyo.

akıllı telefonlar grafik olarak gelişiyo evet ama kontrol yapısı hep dokunmatik odaklı olduğu için fiziksel kontrolün rahatlığını ve kullanımına hiçbir zaman sahip olamayacak.

bir de iphone 4 de 30dk rage oynuyosun şarj %50 azalıyo maşallah

Sony'nin yeni oyun konsolu PS Vita'yı inceledik

Çözümler mevcut aslında .

Neyse vita çıksın hele bir ona göre konuşalım ,

• Oynamaz olurmuyum.Yeğenimde iphone 4 var.Hepsini denedim ama inan bana hepsi çerezlik oyunlar.Kontrol yönünden bazı oyunlar (özellikle fps oyunları) zaten tam bir işkence.Ve aynı psp'de ki gibi hemen sıkılıyorum oyunlardan.Yani oyunların bir bağlayıcılığı yok.Eğer ben oyun için telefon alcak olsam hiç almam daha iyi.Dediğim gibi 2007 yılından beri psp'im var ama toplasan 4-5 oyunu bitirmişimdir.Çünkü onda bile, her ne kadar iphone 4'den daha iyi oynanabilir oyunlar olsada oyunlarında bağlayıcı bir unsur bulamadım.Psp'de de kontrol sorunları yaşadım.Adam gibi bir online hizmeti yoktu.Sosyal aktivite sıfırdı.Ama şimdi karşımızda bambaşka bir cihaz var.Hem kontrol yönünden ve bir o kadarda zengin bir kontrol yapısına sahip.Yani bir fps oyununu çok rahat çift analog ile oynayabilirsin.Ve bunların üstüne sosyal yönden bir o kadarda zengin bir donanıma sahip.Ps3'de bile crosschat yokken bunda olacak.Ve buna benzer bir çok sosyal aktivite olacak.Bilmiyorum yani ps vitanın sunduğu özellikler dışında bir insan başka ne isteyebilir ki.Gerçekten bir el konsolu isteyen biri için bu cihaz pahabiçilmez bir kaftan.Ve gerçekten bu kişi için heyecan yaratmaya yeter de artar.Tabi bir el konsolu beklemeyen biri için heyecan yaratmaması normaldir.Ben ve benim gibi düşünenler için ps vita HEYECAN VERİCİDİR.

• Videoyu benim gibi sgs 2 de izleyemeyen var mi çoğu incelemeler açilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

undefined

Tercih edersen et bizi ne ilgilendirir senin tercih ettiğin saçma boş yorum yapma. aMA sizde 900 TL diye kesin bir şey diyorsunuz ama kur düşerse fiyatı düşer belki SONY güzellik yapıp 3Gli sürümünü 800 TL yapıp WİFİ li sürümünde 650 de yapabilir yani. Şu PSVITA lansmanı gerçeklesin de başka bir şey istemiyorum. Sony_55 kesinlikle haklısın. Vıtayı görünce ağzım sulanıyor yav umarım kasım da japonyaya çıkarda bir tane kaparız. Birde 900 lira pahalı diyen arkadaşlar o zaman sizde avrupadan bir tanıdığınıza söyleyin getitrsin size illahi tr den alınacak bir şey diyen yokki saden bu konsoların en büyük belası tr için tabi ötv vergisi o yüzden birde kurlar fırladığı için o yüz den pahalı eğer ötv kalksa avrupa satış fiyatına satılırdı yani 250 avro luk cihaz 650 küsür tl ederdi ama napalım burası Türkiye.

• Bu adam bir gün heyecandan ölecek. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: escapethelife

299 dolar nasıl 900 lira oldu anlamış değilim. ülkemi seviyorum.

• Arkadaşlar herkes pahalı demiş bu cihazın nasıl pahalı olduğunu biri bana söyleyebilir mi?,cihaz çıkmadan adı ngp olduğu zamanlarda ülkemize ilk geliş fiyatı 1000-1500 civarında olucak diye düşünüyordum ben ozamanlar bu cihazın 4 te 1 özellikli cihazlar 500-600 liraya satılıyordu,amerikada ucuz da türkiyeye yine pahalı zaten direk euro dan hesap ediliyor bizde malesef fiyatlar :(,ama aynı özelliği ipad,iphone,galaxy e koysalar direk fiyat 3000-3500 lira olur,bu fiyat bana göre uygun ne bekliyordunuz 450-500 liraya cortex a8 çekirdekli 1 ghz işlemcili sgx535 li birşeymi bekliyordunuz acaba?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 11 Eylül 2011; 17:42:13 >
  • o ne giriş di be.....

yapmacık dicem o da olmuyor yapamamacık gibi bişey olmuş :D

erdinç bey telefonları neden küçümsediniz anlamış değilim.Bence geleceğin konsolları cep telefonlarıdır.Ayrıca konsol oyunları bence 40inç ve yukarısı lcdlerde oynanır ona el konsolunda değil...El kolsolları gereksiz ara cihazlardır bence.Cep telefonları oyun konusunda gayet hızlı gelişiyorlar ve şuan için çokda iyi gidiyor...
    herşey grafikten ibaret de değil oyun zevk almak için oynanır eğer oyunlar zevkli değilse istediği kadar kaliteli grafikler olsun işe yaramaz.

Bunun haricinde sadece bir el konsoluna o kadar para da verilmez...Sonuç olarak sadece incelemeniz güzel olmuş demek kalıyor geriye...
  • Telefonun dan Zelda kalitesinde oyun oynayabiliyor musun

• Arkadaşlar rica etsem 00:35 - 01:18 arasında gösterilen akıllı telefon oyunlarının isimlerini yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

Orijinalden alıntı: arsenal-fabregas

quote:

Orijinalden alıntı: Tancredi

Ps3ün fiyatı daha az.

ps 3'ün şimdiki fiyatıyla karşılaştırma bence.Çünkü ps 3 ilk çıktığında Türkiye'de 1600 liraydı.Hatta ön siparişlerde 2000 tl gibi astronomik fiyatlarla satılmıştı.Dolayısıyla karşılaştırman çok yanlış.
    Fiyatını hakeden bir cihaz bence.Teknolojinin geldiği son nokta.4 çekirdeği ufak boyutlara sığdırdı sony.Eğer oyun firmaları da destek verirse,kaliteli,özellikle hardcore oyunları bol bol görürsek,bu konsol alır gider

+1

+1 PSP de bu fiyatlardan çıkmıştı

Katılıyorum. Ben de zamaninda ps2 yi 650 liraya, ps3 u 1500 liradan almiştım. 650 tl ye aldigim ps2 simdi 99 dolar.

• El konsolları gereksiz ara cihazlar olsa 90lı yıllardan beri üretilmezlerdi,ayda yılda bir eğlenmelik oyun oynarım,zevkine oynarım diyen kesimde var,el konsolunu elinden düşürmeyip tuvalete bile onunla giren,derslerde dışarda otobüste onunla oyun oynayan kesimde var,en güzel kısmıda adamın ps3 ü varsa ps3ün deki oyunu dışarıda vitaya oynayıp daha sonra ps3 kaldığı yerden devam etme özelliği olmuş bence,sonynin zamanı gelmişti el konsolu çıkarma konusunda gayet güzel olmuş bence tebrikler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Arkadaşlar rica etsem 00:35 - 01:18 arasında gösterilen akıllı telefon oyunlarının isimlerini yazar mısınız?

Sol alt kısmında gözüküyor ordan bakabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.