Şimdi Ara

Sony'nin yeni oyun konsolu PS Vita'yı inceledik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
55.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi de dostum ben de biliyorum bunları herifler Amerika'da daha ucuza satıyor git ordan al daha mantıklı gibi bi şey demeye çalıştım yani. 750 liraya da tamam dedim daha bunun oyunları var oyunları da 150 tl olacak en az gelecek sana 900'e anlatabildim mi 750 lira verince bitmeyecek yani.
  • Sakın 3G modeli almaya kalkmayın çok Türkiyede 3G çok boktan olduğunu hepiniz biliyosunuzdur.Wii-fi modeli yeterde artar oda 750 TL fiyatıda gayet normal arkadaşlar aklısınız amerikaya gitmesin amerikada elektronik aletler ucuz avrupada ise pahalı.oyunlara gelince, iilaki korsanı çıkar çıkmasa bile bunuda ps3 gibi takas yaparak elde edebiliriz.
  • iOS den de izlenmiyor bu yine
    Baskalarida yazmışlar cogu kez yetkili cevap ?
  • yetiskinlerin ilgisini pek cekmez, genelde cocuk kullanicilari olur diye düsünüyorum, cünkü yanimizda akilli telefonlar laptoplar vs.. barindirmak varken oyun oynamak icin kac yetiskin bunu yaninda tasirki üstelik akilli telefonlar oyun alaninda co güzel seyler sunarken bu cihaz bir sene sonra gene geride kalip yazilim güncellemeleriyle en az 5 sene piyasada kalacak üstelik telefo,n gibi cihazlar herzaman pc gibi hizli gelisim gösterip yenilenebiliyor bu oyun konsolunu alip 5 sene bize verecegi en az 50 euroluk sinirli grafikteki oyunlarla oynayacagima evde bilgisayarimda tam performans oyunlarimi disarda yanimda galaxy 2 yahutta iphone 4 gibi eglendirici oyunlar sunabilen telefonlara vaktimi geciririm. Coluk cocuk görünce aaaa baba dogum günümde bana al diyecegi bir alet sadece oyun oynamaya yarayan bir alet
  • 299 dolar nasıl 900 lira oldu anlamış değilim. ülkemi seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

sıracının sahidi bozacı hesabı adamın isminde sony var be...
    ayrıca aynı zevki nasılsa verecek.. o sektor daha yeni yeni canlanmaya basladı... dinamikler yeni yeni oturuyor.. ve suphesiz geleceğin aletileri onlar olacak... bu ve bunun tarzı aletlerin zaten son temsilcisi olacaktır bu alet... hatta buna bile gerek yoktu ki smartphone gibi her yönden yükselecek, neredeyse her ay daha iyi bir konuma gelecek bir aletin karşısında ömrü sadece 5-6 ay bilemedin 1 yıl.. oda yapılmakta olan oyunların geliştirme sürecinin hatırına.. yoksa 4 çekirdekli işlemcisinde değil keramet.. cellde de vardı bol bol çekirdek o kadar iddalı geldi, yok bu grafikler gerçek dendi vs.. sonuçta patladı işte.. sony gibi bir fima hala nasılda insanların yüzüne bakarak malını satabiliyor utanmadan şasıyorum... bir de japonlar onurlu olur derler

o laf attığınız gameloft surda kaç senedir ciddi ciddi oyun yapıyor, yada kaç senedir oyun yapacak bir makine var ki? adamlar 0 dan bir şeyler yapmaya başladı, bu kadar genç bir sektor boylesine eleştirilmesi ne kadar dogrudur?? elbette zamanla o ve onun gibi firmalarda oturtacak herşeyi.. smarphone daha kullanışlı, daha küçük, ve daha performanslı bir ürün.. psp ve tarzında ne cıkarsa cıksın çapı beli sonuçta..

Bu masallarını bebelere anlat sevgili trollümüz.Bizim karnımız tok bu modası geçmiş (her yeni bir konsol çıkınca ortaya çıkan troll efsaneleri) laflara...

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

sıracının sahidi bozacı hesabı adamın isminde sony var be...
    ayrıca aynı zevki nasılsa verecek.. o sektor daha yeni yeni canlanmaya basladı... dinamikler yeni yeni oturuyor.. ve suphesiz geleceğin aletileri onlar olacak... bu ve bunun tarzı aletlerin zaten son temsilcisi olacaktır bu alet... hatta buna bile gerek yoktu ki smartphone gibi her yönden yükselecek, neredeyse her ay daha iyi bir konuma gelecek bir aletin karşısında ömrü sadece 5-6 ay bilemedin 1 yıl.. oda yapılmakta olan oyunların geliştirme sürecinin hatırına.. yoksa 4 çekirdekli işlemcisinde değil keramet.. cellde de vardı bol bol çekirdek o kadar iddalı geldi, yok bu grafikler gerçek dendi vs.. sonuçta patladı işte.. sony gibi bir fima hala nasılda insanların yüzüne bakarak malını satabiliyor utanmadan şasıyorum... bir de japonlar onurlu olur derler

o laf attığınız gameloft surda kaç senedir ciddi ciddi oyun yapıyor, yada kaç senedir oyun yapacak bir makine var ki? adamlar 0 dan bir şeyler yapmaya başladı, bu kadar genç bir sektor boylesine eleştirilmesi ne kadar dogrudur?? elbette zamanla o ve onun gibi firmalarda oturtacak herşeyi.. smarphone daha kullanışlı, daha küçük, ve daha performanslı bir ürün.. psp ve tarzında ne cıkarsa cıksın çapı beli sonuçta..

Bu masallarını bebelere anlat sevgili trollümüz.Bizim karnımız tok bu modası geçmiş (her yeni bir konsol çıkınca ortaya çıkan troll efsaneleri) laflara...

evet trolum dur ismimi pukapukasony yapayım ve her cıkan aletine zuppaaaa diye tepki vereyimde trollugum kalmasın..

• Giriş çok acemice oldu be :P ay konsola bakmaktan kamerayı unuttuk XD, bizde yedik :)
  • Zamanla fiyatlar alinabilinir duruma gelir fiyatlar. Amerika'dan gelen birisine aldırmak gerek en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

@byatunga

İyi de dostum ben de biliyorum bunları herifler Amerika'da daha ucuza satıyor git ordan al daha mantıklı gibi bi şey demeye çalıştım yani. 750 liraya da tamam dedim daha bunun oyunları var oyunları da 150 tl olacak en az gelecek sana 900'e anlatabildim mi 750 lira verince bitmeyecek yani.

E tabi orası öyle hocam sonuçta burada cihaza 750 tl vermek yerine 435 tl verip amerikadan alınabilir tabi imkan varsa. Hatta daha mantıklı çünkü amerikadan iki cihaz alınsa toplamda 870 tl eder ki biri bozulsa yedek parça niyetine bile 100 tl den fazla fiyata satabiliriz ki bence böyle bir imkan varsa amerikadan alınmalı. Oyun konusuna gelince oyunlar 70 tl civarı ki bu bile amerika fiyatı olduğuna göre bizdeki fiyatı düşünmek bile istemiyorum ki düşününce rahat bir 125-130 civarı bekliyorum. Yani sonuçta şunu demek istiyorum buradan alacağımız bir cihaz ve bir kaç oyunun parasına amerikadan neredeyse iki katını alabiliriz. Bu durumda da garantinin pek bir önemi kalmıyor benim için. Ancak dediğim gibi pahalı olup olmama kısmına gelince, pahalı değil çünkü diğer elektronikler de böyle. Ve bu uzun süre de değişmeyecek gibi gözüküyor.

• Ya aydogdu1453 , yorumunu gorunce remen kafayı sıyırdım , kızma ama dövesim bile geldi , bence sen o PS3'ü sat , kim bilir nasıl eziyet çektirmişsindir.

Eğer sen PS3 oynamayı bilmiyorsan , hele hele Killzone ve GT5 gibi oyunlara facia diyorsan , bence git Mario falan oyna , en kolayı , ileri geri zıpla o kadar.

Ayrıca bazı arkadaşlara da söylemek isterim ben Galaxy SII kullanıcısıyım ve hiçbir akıllı telefon cep konsollarıyla (şimdilik) yarışamaz , bıdı bıdı yapmayın. Para biriktirirsem Vita'yı alacağım. Lütfen adam akıllı yorumlar yapalım , bilmediğiniz konu hakkında çenenizi yormayın.
  • SÜPER ALINMASI GEREK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

undefined

Sen ''Akıllı'' telefonunda Uncharted oynayabiliyo musun?
  • abi 900 çok paraya verilmez anca 500-600 keserdi bunu bune biçim fiyat ya
  • bu cihaz daha önce tanıtılan NGP ile aynı cihaz mı? tam alınacak makine olmuş bence. inşallah multimedya özellikleri de güçlü olur. müzik film vs için de yeterli kodek desteğiyle gelir. oyun formatı yine umd mi olacak acaba. ona değinilmemiş. bir de cracki inşallah türkiyede satılana kadar çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mceliker

bu cihaz daha önce tanıtılan NGP ile aynı cihaz mı? tam alınacak makine olmuş bence. inşallah multimedya özellikleri de güçlü olur. müzik film vs için de yeterli kodek desteğiyle gelir. oyun formatı yine umd mi olacak acaba. ona değinilmemiş. bir de cracki inşallah türkiyede satılana kadar çıkar.

NGP bunun resmi duyurudan önceki kod adıydı.
  • 0-12 yaş arası için gayet iyi bir alet bence, gerçi o yaştaki çocuk ne kadar anlar grafikten bilemem :)
  • Fiyatı çok diyosunuz ama 434MHZ ARM11 işlemcili 5800 C6 500-600 lira 4 çekirdek işlemcili GPU'lu kapasitif oled ekranlı PS3 kalitesinde oyun performansı sunan PS Vita 800 lira.
  • @byatunga

Hocam valla dediğim gibi ps3'ten daha pahalı bak sana söyleyeyim 750 liraya +1 oyun versinler almayı düşünebilirim çıktığı gibi olmadı düşmesini beklerim ya da 2.el alırım daha mantıklı.
  • Yeni nesil oyun konsolları yava yavaş çıkyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.