Bu SONY NSZ-GS7 Internet Player with Google TV isimli bir ürün var. Türkiyede pek tanınmıyor sanırm ki hiçbir yerde ürün bilgisine yada kullanıcı yorumlarına rastlamadım.
Ürün hakkında bilenler yada araştırmış olanlar yada tahmini fikri olanalr paylaşımda bulunurlarsa çok sevinirim. lakin bir arkadaşım şu an yurtdışında ve haftaya Türkiyeye gelecek. Gelirken bu üründen bana getirmeyi düşünüyor ve benimle paylaştı. Bende bilgi edinmeye çalışıyorum. Eğer güzel bir cihaz ise isteyeceğim.
Bu arada,
Elimde bir tanede Minix Neo X5 var. Kıyaslayınca elimdeki cihaz daha iyi gibi ama bu cihaz daha iyiyse eğer arkadaşımdan isteyeceğim ve elimdekini satacağım. Yok elimdeki cihaz daha iyiyse o zmaan hiç istemeyeceğim.
Konu hakkında acil bilgi alabilirsem sevinirm.
ben nsz gs 7 kullanıyorum 15 gun oldu internet hızı çok ıyı crome var.görüntü ve ses gayet iyi optik ses çıkısı var.kumanda çok fonksiyonlu ve pratik.3.2 honeycomb ile geldi rel06 son amerika sürüm var.ama henüz turkiyede satısa baslamadı bu nedenle bize uygun yazılım bekliyorum.tek sıkıntım telefonda kullandıgım programlarım bir kısmı çalışmıyor.nedenini bilmiyorum 3.2 honeycomb olabilir.çok bilgim yok acaba android 2.3.4 gb yada 4.1 jb yapılırmı .burada paylasalım arkadaslar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme