Şimdi Ara

Sony NW-HD3 kullanan ya da bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cihazı almayı planlıyorum ama bu cihaza sahip arkadaşlardan fikir almak istiyorum.Ses kalitesi ve pil nasıl?Yüksek ses ve yüksek kalite arıyorum adres doğrumudur? :)) bundan pahalısına gücüm yetmez.Bir yorum yapın arkaaşlar,cihaz nasıl?

Şimdiden teşekkürler

• dostum benim bildiğim cihazın iki eksi yönü var onlarda biri sonicstage ve atrac yazılımları var onlara bağımlı çalışması bide creativer kadar fazla ses vermediğini duymuştum ses çıkışı sınırlandırılmış
  • Telif haklarını gözetiyo mesela bu bilgisayardan mp3 yüklediysen başka bilgisayardan yükleyemiyosun sadece hard diske kaydeder gib kaydediyosun. Sesi sınırlandırılmış. Ve de sonicstage olmadın atılan mp3 ler dinlenemiyo
  • "sonicstage ve atrac" bağımlı olması tam olarak ne demek üstat?
  • bunların belirtiği sayıda şarkıyı mp3 çalara atabilmen için format değişikliği lazım o demek dostum sonicstage dönüştürmeyi sağlıyan program atrac da dönüşen format, şahsen kendim kullanmış değilim ama kullanışsız olduğunu duymuştum
  • Bak bu kötü oldu ya.çok saolun arkadaşlar.Daha bilgisi olan varsa :( hayallerimyıkıldı.tam sipariş için onay veriyodum.Bi araştırayım dedim.ulen bu bana yapılır mı be :)) neyse yılmak yok
  • dostum alacağın ürün sony yada başka bir ürün olur kafanda en ufak bir soru işareti kalana kadar araştır çünkü hepimiz bir dünya para veriyoruz ve ürünü aldıktan sonra süprizle karşılaşmak istemyiz dimi
    bütçen hakkında bilgi verirsen ürün seçimi konusunda yardımcı olabilrim.
  • CREATIVE ZEN TOUCH 20GB bu ona alternatif ya da ondan daha iyi olabilirmi peki?
  • ya çok saol arkaaşım ilgilendiğin için.Aslında ben ilk olympus mr100 alıcaktım.Hem cihazı aldım elimde inceledim.Ses süperdi ama 5 gb oluşu canımı sıkıyordu.Daha bu sabah tam alsam mı derken arkadaşım aklıma sony'i soktu.Olympus nasılsizce?
  • zen touch 20 gb kullanıyorum kıyasladığımızda ergonomik olması yönünden sony bir adım önde zen touch ın yarısı kadar şarj süresi 8 saat daha ii yani zen touc 22 HD3 30 saate kadar çalabiliyo,zen touch ın artılarına gelince ses çıkışı sony e göre daha kaliteli ve yüksek,sürükle bırak mantığı ile çalışan yazılımının kullanımı çok kolay bişeyi bişeye dönüştürmene gerek yok ve şuanda kampanysı olan bir ürün be yanında fm radoyolu lcd ekranlı kumandalı kulaklıktan hediye ediyolar ki bu aletin normal değeri 90 ytl bedavaya getirmiş oluyosun zen touch 20gb nin internetteki ortala değeri 450 ila 500 ytl arasında değişmekte

quote:

Orjinalden alıntı: Chinomoreno

CREATIVE ZEN TOUCH 20GB bu ona alternatif ya da ondan daha iyi olabilirmi peki?
  • Sen de zen touch var demek?Ses nasıl?Genelde yüksek seste bizim müzik gürültü gibi geliyor ya bazı cihazlarda o yüzden çok üstüne düşüyorum.Equalizer falan istenildiği gibi ayarlanabiliyor mu? Son bişey Olympus hakkında bilgin var mı?onun verdiği ses hayran kaldım ama 5 gb az yetmez.

Çok saol
  • olympus hakkında bir bigim yok dostum fakat zen touch ın ses kalitesi gerçekten tatmin edici hem yüksek veriyo hemde seste bir bozulma olmuyo ekolayzır seçenekleri olarak custom,acoustic,classical,disco,jazz,new age,pop,rock,vocal olmak üzere 9 ekolayzır modu var,herkez senheiser marka kulaklıkaları çok fazla tavsiye ediyo bende açıkçası almayı düşünüyourm bu yakın zamanda alırsam onunla beraber ses kalitesindeki değişmeleride buraya yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.