Şimdi Ara

sony nwz-s544 inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. cihazın teknik özellikleri her yerde yaziyo onlara bakarsiniz. ben size kullanıcı gözlemlerimi anlatayım.
    bayrampaşa forumdan aldım aleti sony centerdan. en ucuzu satürnde buldum ama raf ürünü kalmış ellerinde sadece. ben de 360 tlye 8gb s544 ü aldım. kulaklıgı dandirik de degil iyi de. klasik iyi bas veren sony kulaklık.geçer not veriyorum. fm cok kaliteli. ancak sadece kulaklık varsa kullaniliyor.kayıt olayı zaten bi ayri harika! normal ses kaydını falan muhteşem yapıyo. 2.5 saatte doluyor pili ama sadece usbden dolumu var. prize takma olayı yok. yani bilgisayari olmayan almasın derim :) müzik ve ses kalitesinin süper olduğunu tekrar hatırlatip eksilere geçiyorum.''video yükleme'' avi uzantisini total video converter wmv hariç tüm formatlara çevirdim. açmadı. altyazı gömülü değilse tanımyor. video kalitesine laf yok adam yapmış ama format konusunda sıkıntı var. bence aletin çözemedigim tek kusuru bu. cok da hafif bi alet kullanısli.video formatı olayını çözersek 10 numara alet o paraya değer. 360 yerine 460 verir 8gb ipod touch alirim diyene de güle güle derim s544e dokunmatik ve işletim sistemi yükle müzik kalitesinden ve fmden ödün ver al sana ipod touch. ne amaçla alacaginiz da cok önemli. ben müzik dinler arada 1 2 bir şey seyrederim en kaliteli şekliyle diyosanız bu alet tam size göre. not: 20-20000 khz araligi ses veriyo kulaklık alırken bu aralığa takılmayın

• eline sağlık güzel inceleme ses kalitesi konusunda daha önce kullanıp kıyaslayabileceğin bi cihaz var mı ?
  • birebir kiyasta ne desem kolpalamis olurum ama teknosada görevli mp4/mp3 playerlarimiz içinde sesi en tatminkâr olan model bu demişti.
  • harici hoparlörlerin ses kalitesi nasıl peki bu konuda görüşlerini söyleyebilir misin. bi kaç telefonun ses çıkışıyla karşılaştırsan mesela yaklaşık olarak??
  • ben bu ürünün 16gb olanını 1 ay önceye kadar kullanıyordum tek kelime ile harika bi alet. ses kalitesi mükemmel. kulaklık olarak sony mdr ex-82 kullandım süper di.

dışarıya verdiği ses baya kaliteli ama çok yüksek ses beklemeyin. arkadaş bilgisayarı olmayan almasın demiş ama şarj için bilgisayara gerek yok. usb kablosunu prıze takmak için ceviriciler var onlarla gayet iyi şarj oluo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *-*WEHWET*-* -- 6 Nisan 2010; 12:36:49 >
  • HizliAl'dan S545 aldım bende. Pil durumu nedir ? Pek belirtildiği gibi iyi dayanmıyor.

İncelerseniz ve yardımcı olursanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_39423805/tm.htm
  • mediamarktta inceledim de malzeme kalitesi pek iyi gibi değil...

tuşları falan sorun çıkarttı mı sanki çabucak bozulacakmış gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --SONY NWZ-A845 ANA KONU--
    15 yıl önce açıldı
    Sony Ericsson Vivaz İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 gün kadar evvel yenisahra'da ki media markt'ta Sony'nin yeni modelleri E444 ve S544'ü test etme fırsatım oldu.. (Kendi kulaklığım mx360 ile)
    Her iki modelde de radyo çok net çekiyor ama mp3 player'da ki demo parçaları dinlemeye başlayınca ikisi arasında çok ses kalite farkı hissedemedim.. S544 modelin de clear bass fonksiyonu devreye girince baslar biraz güçleniyor ama baslar da o derinliği ve vurguyu pek duyamadım
    Bir evvel ki S modeli, E modeline göre ses kalitesi inanılmaz daha iyidi.. Bir de 2008 yılının bir A modeli vardı onun ses kalitesi de çok harikaydı.
    Yeni model S serisini ben pek beğenmedim.. Sanırım artık sony bu son S serisinde wolfson audio chip kullanmayı bıraktı..?!
    Daha evvel Darty mağazasın da dinlemiş olduğum Archos 1 vision'un sesi Sony'nin S serirsinde çok daha iyidi.. fiyatı çok daha ucuz ama tek eksiği radyosu yok..
    Malesef her yıl kalite biraz daha geriye doğru gidiyoır sanıyorum.. Çünkü insanların alım gücü düştükçe kalite'den ödün veriliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 7 Haziran 2010; 2:39:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.