Cidden şu mesajdan sonra misafir üyeliğin kapanması lazım. Kalite yerlerde. |
Sony PlayStation 5 Pro '%100 geliyor' (3. sayfa)
-
-
Oyun konsollarda oynanır pc ihtiyaçsa gider pc alınır gamer pc alınmaz iş için satılan profesyonel sistemler alınır.ha ben amatör bir işle uğraşıyorum bütçemde yeterli gelmez denirsede gamer diye satılan pc sistemler alınır tabi amatör düzeyde.
-
Ne alakası var hocam fakirlik ile ?quote:
Orijinalden alıntı: Slim CharlesFakir ulke mentalitesi. Konsol oyunculugu birinci dunya ulkelerinde epey yaygin. Bizim gibi ulkelerde bi tane pc alirim ikisini birden yaparim deniyor. Kimse konsolu render icin almiyor zaten. Direk oyun icin olan bir cihazda, optimizasyonu dert etmeden oyun oynamak kesinlikle pcde oynamakdan konforlu oluyor. Ayrica exc konusunu yabana atmamak lazim. O kadar da onemli olmasa bugun xbox psnin icinden gecmisti satis rakamlarinda.
Ben şuan bütün oyunları 4K Max ayarlarda konsolların veremeyeceği görüntüyü alarak oynuyorum. Ana oynadığım oyunlar Forza, F1, Age of, Call of vs. Artı olarak her işimide görüyor sistem, optimizasyon sıkıntısı, ısınma, ses vs de yok çok şükür.
Bugün PS5 alsam 4-5 tane story oyun hariç emin ol tuşuna basmam. Neden daha kötü görüntüde oynayayım ?
Birde rahatlık felan diyorlar. Oyunu storedan alıcam indiricem cihazı takıcam oynicam felan. Siz pc kurmayı, ince ayarları, bios ayarlarını, overclock timing vs girmeyi, UV yapmayı, dengeli sessiz stabil sistem kurmayı vs bilmiyorsanız zaten bu cahilliğinizle konsol alıcaksınız. Cahillik ayıp değildir öyle kalmak ayıptır. Konsol alan kitlede bu kitle genel olarak. PC - Donanım cahilleri. Ben zamanında çift odada Lan üsten ssd ile upgrade edilmiş çift ps4 ile Coop oyun vs de oynadım. Sizi yanıltmasın. Amd İntel Nvidia babamın markası değil. Aksine damarı kessen Sony akar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Gider güncel seri i7 i9 veya ryzen 7 - 9 alırsın. Tepe model ekran kartı çakarsın her şeyi de yaparsın hocam. Oyun konsolda oynanmaz. Max grafik ayarlarında yüksek frekans ile oynanır oyun.quote:
Orijinalden alıntı: joven
Oyun konsollarda oynanır pc ihtiyaçsa gider pc alınır gamer pc alınmaz iş için satılan profesyonel sistemler alınır.ha ben amatör bir işle uğraşıyorum bütçemde yeterli gelmez denirsede gamer diye satılan pc sistemler alınır tabi amatör düzeyde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sirf şu cyberpunktaki "overdrive" modundaki grafik atmosferi gordukten sonra konsola ekmek veresi gelmez insanin.Ps6 nin gelişi erken olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortada oyun yok, Sony Pro modelini çıkarıyor :D Ne oynayacak millet Pro'da? 10 yıl önce çıkan exclerin remasteredlerini 4k 60 fps oynamak için mi pro alacaklar?
-
Dostum tamamiyle zevk meselesi.. Konsolun rahatlığı bir başka kim nederse desin..
2014 ten 2022 yılına kadar ps4 kullandım.. 8 sene banamısın demedi.. Aynı zamanda oyuncu bilgisayarımda vardı 4-5 sene anca dayandı.. PS5 aldım dualsense olayı zaten çok farklı bir duygu o his o oynanış.. Konsolların gelişimine bakarsak bir gün PC ayarına gelicek zaten az kaldı.. Eskiden konsollar alternatif olaraktı yani bu kalite sınırlıydı şimdi adamlar güçlü konsol için birbirinle yarışa girdiler bu demek oluyor ki daha güçlü 8k native konsollar gelicek biz 4k da kalıcaz uzun süre bu gerçek.. :D PC de HDR desteği var Sadece fakat xbox serieslerde dolby vision desteği var + olarak sen dolby vision keyfinde oyun oynayabiliyormusun PC de şuan hayır.. Demek ki +1 öne geçmiş konsol şuan pc de yaşayamadığın gelişmiş hdr teknolojiyi şuan sadece xbox destek veriyor..
-
Bence görüntü kalitesi bir yere kadar gitsede benim için farketmiyor . Ps5 pro veya ps6 artık donanımsal ver aksesuarlı farklılıkları olmalı artık oyunların içinde hissetmemiz lazım daha akıllı bir gözlük üzerimizde uyumlu bir yelek . Ps4 den ps4 proya geçen biri aynı oyunu farklı çözünürlükte oynuyor bence bu artık yeni nesilde mantıklı değil. Muhakkak devrimsel farklılıklar olmalı yoksa bana ps5 10 yıl gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
joypad ile oyun oynayanlara ödül vermeleri lazım
-
Ps5 hangi oyunda zorlandi ki ? Daha oyun yapmadiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tasarımı değiştirirlerse alacağım. Mevcut olanı sattım, Xbox Series S ile devam ediyorum.
-
Konsolların da öyle bir niyeti yok zaten :) Konsol uygun fiyatlı sadece oyun oynatmak maksatlı geliştirilen cihazlar. PC zaten sürekli önde olacak ama oyun için maliyet/performans olarak da her zaman geride olacaklar. Bu böyle yani. Bu değerlendirme normal ülkeler için. Bizde her şey F/P de -100 lerde filan.
-
Ben de öyle diyordum şimdi klavye ve mouse ile oyun oynayanlara diyorum bunu. Yok abi ya çile çekiyormuşum ben önceden.
-
Aynen boyle diyordum simdi fare ile fps oynamak iskence geliyor. Konsolcu oldum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam bende öyle diyordumda bazı exclusive oyunlar konsol aldırtır cinsten.(Not konsolum yok)
Beni ikna eden oyunlardan biri zelda, nintendo evreninde bana hitap eden tek oyun diyebilirim, ama konsol aldırtır mı, aldırtır bana göre. Oynayışı zaten bilmem kaç saat sürüyor ve en önemlisi sıkmıyor insanı. Elimde bir switchim olsa canım sıkıldığında, yolculuk ederken vs. zelda oynarım, çöplük mobil uygulama mağazaları tamamıyle paraya odaklandıklarından ve dokunmatikle kontrol etmek tam bir işkence olduğundan telefonlar benim için kesinlikle bir alternatif değil bu konuda.
Sony tarafında ikna eden ise detroit become human, normalde hikaye oyunları sıkılırım fakat film tadında bir oyun olduğu için çok sardı oyun, 3-4 defa bitirmişimdir ki 3-4 defa oynadığım oyun sayısı sayılıdır. sony pc tarafına exc. oyunlarını geçte olsa yayınlama politikasıyla çok akıllıca bir hamle yapmış, exc. oyunları bir yıl sonra oynamak yerine önce oynamak istiyorsan konsol al diyorlar ki bu sayede çok kullanıcıya konsol aldırtmışlardır bana göre.
Diğer yandan konsoldaki oyunların grafik kalitesi bariz şekilde düşük oluyor donanımdan ötürü ve bu konuda yapabilecek birşey yok.
----
Konudaki gamepad tartışmasına cevaben,
Geçenlerde gamepad kullanmaya başladım, klavye mouse, bel ağrısı şu bu gerek yokmuş bu işkencelere hiç, mousenin tıklamalara çok geç tepki verdiğini fark ettim gamepad kullanmaya başladıktan sonra, arkama yaslanıyorum, keyfime bakıyorum, klavye mouse boş iş, yıllardır eline gamepad almamış,ağır pckolik biri olarak söylüyorum bunu.(Tabiiki oynuna göre değişir gamepade iyi optimize edilmiş oyunlardan bahsediyorum)
Ds5, Ds4 ise bu işin piri gamepadler,(Nintendo oyunları için nintendo switch pro controller,gyro yine mevcut.) touchpad, gyro sensör vs. ile hedef almak filan çok kolay ve eğlenceli.
MSin xbox gamepadine acilen gyro eklemesi gerekiyormuş bunu anladım. Sonra sony ile rekabet edemiyoruz diye ağlıyor fakat sonynin kontrolcüsü tek başına konsol devirir. Gyro ile cs de aim almak oldukça keyif verici bir deneyim bu arada (Klavye mouse ile baş edemezsiniz rekabetçi oyunlarda tabiiki eğer pro gamepad kullanıcısı değilseniz.)
----
Son zamanlarda oyun sektörüne bakış açım değişti, örneğin epicten alıp asla oynamayacağım bedava oyunlar yerine beni içine çeken paralı tek oyunu tercih ederim, Bu arada epic in oyunları ücretsiz dağıtarak sektöre çok büyük zarar verdiğini(oyuncuların elde etme ve başarma isteğini bastırdığindan ötürü) düşünmeye başladım.
Komedyen misali bilete para verdiği için gülmek vardır ya hani, aslında bu sizin kontrol edemediğiniz bir tepki, para verdiğin eğlence aracından, daha çok keyif alırsın ki bunun enayilikle filan alakası yok. Doğamız böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 4 Mayıs 2023; 7:33:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4090 ile 360hz alienware sistemde oynamak varken ne diyeyim :))))
-
Bir kaç kişi hariç oyunu yok diyen yok ,oyun yok kardeşim makine ne işine yarayacak ,sony zaten exc oyunşarını pc ye çıkarıyor tek tek bitti o işler.
-
Hocam çok aktif bir oyuncu değilim fakat PC için gamepad almak istiyorum. Tecrübelerinize dayanarak öneriniz ne olurdu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox gamepad alın macera aramayın 9. Nesiller harika….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konsoll ile pc kıyaslamak ne kadar cahilce bir yaklaşım😆 konsol hiç bir zaman pc ile baş edemez hiç bir şekilde ne donanım ne yazılım nede teknoloji olarak kullandığın konsol bile pc tabanlı ürettiliyor😆
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X