PlayStation Portal [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
https://www.sahibinden.com/s/L6pNgne8
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elimde bunun benzeri var. Daha incesine bakıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazı alsam iş yerimde İnternet yok. 24 GB telefonun netini bağlasam ve günde 3 saat oynasam kac günde biter internetim. Var mı bununla ilgili bilgi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkese merhaba.
bende portalı almayı planlıyorum. niyetim dışarıda değil evde oynamak. malum evli ve 2 çocuklu olunca evdeki tv maalesef bize kalmıyor. evde iken aynı ağ üzerine bağlı olduğu halde internete ihtiyaç duyuyor mu?? evde mevcut wifi ağında bağlı iken herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım donma ve lag gibi? evdeki internetimde 24 mbit olması lazım hatırladığım kadarıyla..
-
Ben de evde kullanmayı düşünüyorum ama 50mbit net ile nasıl bir deneyim elde ederim bilemedim?
En az 5 Mbps bağlantıya sahip bir network ile oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Önerilen 15 Mbps. Evde aynı network içerisinde zaten sorunsuz oynarsınız
Hocam size şöyle sorayım, aynı ev içinde single player oyunları oynayacağım sadece. Ipad veye telefonda remote play ile denediğimde stabil bir deneyim elde edemiyorum. Bu cihazda daha farklı olur mu? Bu arada 50 mbit net kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokmen_gs -- 26 Temmuz 2024; 21:48:47 >
En son güncellemeden sonra psnin bağlı olduğu internet dışında başka bir internet ile bağlanmaya çalışınca bir yanlışlık oldu yazıyor ve bağlanmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Hocam ben yaklaşık 35-50 mbps ev interneti ile gayet rahat oynuyorum. Sizinde herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Telefonla şehrin öbür ucundan test için street fighter oynadım. Basit bi sistem zaten. Ps5 i ethernetten bağlıyorsunuz daha iyi verim almak için. Modem yakındaysa 2.4 uzaktaysa 5.0 ile bağlanıyorsunuz ve ps5 deki veri size stream ediliyor. 15 Mbps ile gayet normal stabil bir deneyim alınabiliyor. Aynı network içerisinde sizin durumunuzda bir sorun olmayacaktır diye düşünüyorum :)
-
Çok iyi bağlantı olması gerekiyor falan demişler genelde, beni o tedirgin ediyor. Sadece evde kullanacağım. Evimde 50mbit intrrnet var ve stabil olarak 50'yi alıyorum genelde. Uploud da 13-15 civarlarında geziniyor. Ps5 modeme ethernet kablosu ile bağlı zaten. Fakat gün içinde wifi ile modeme bağlanan en az 3,4 cihaz (tablet, telefon, smart tv) var, tüm bu bağlantılar portal'ın stabilitesini etkiler mi bilemedim. Görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Genel olarak evde kullanacaksanız gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ben sorunsuz oynuyorum, sizinde sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
-
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim. 👍
Ps portal aynı ağda olunca sorun yok ama Ps portal ı evimde Superonline 1000 mbt internetimle bağlanmaya çalışınca sürekli olarak ‘ ‘ bir sorun olmuştu’ hatası vermekte , ama telfumundan hücresel internet paylaşırsam cihaz direk çalışıyor , 2.4 le denedim 5 Ghz le denedim ayırdım bağlantıları öyle denedim hatta Sony Ps portal için 8572 udp bağlantısı açın demiş onuda açtım ama hiçbişekilde Ps ye bağlanmıyor , işin ilginç i 80 mbt Telf kendi internetinizle kullanırsam direk çalışıyor , Bu sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilirmi
-
Telefon internet baglansam nasıl olur ev içinde ne kadar internet giderol ortalama
Evdeyken birisi PS5 ile oynarken aynı zamanda ben de başka bir odada Portal ile aynı PS5 üzerinden oyun oynayabilir miyim? Bunu tecrube eden oldu mu?
-
PS5'iniz üzerinden bir kişi oynarken, siz de Portal ile başka bir odada aynı oyunu oynayabilirsiniz, ancak aynı anda iki farklı oyun oynama imkanı yoktur.
-
Anladım. Peki aynı oyun olursa farklı kullanıcılarla oynanabilir m? Mesela içeride oğlum kendi kullanıcı adıyla GTA oynarken ben de Portal ile kendi kullanıcı adımla GTA oynayabilir miyim?
-
Ne yazık ki, PlayStation Portal ile aynı PS5 üzerinde aynı anda iki farklı kullanıcıyla aynı oyunu oynamak mümkün değildir. PlayStation Portal, PS5'in Remote Play özelliğini kullanarak yalnızca bir oturumu yansıtır. Bu durumda, PS5 üzerinde hangi kullanıcı oturum açmışsa, PlayStation Portal'da da o kullanıcı oturumu yansıtılır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X