Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. |
PlayStation Portal [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Belki şöyle bir düzeltme yapabilirsek daha doğru olur diye düşünüyorum.
PS5 üzerinde aynı anda iki farklı kullanıcıyla aynı oyunu oynamak mümkün. Split screen oyunlar veya street fighter gibi oyunları oynayabilirsiniz. Ps portal ile primary hesabınıza bağlandıktan sonra dual sense ile diğer kullanıcıya bağlanabilirsiniz. Bu durumda ps5 ve tv dualsense tarafından kontrol edilirken ps portal da diğer kullanıcı tarafından kontrol edilebilir. Youtube'da ps portal as a second controller olarak aratabilirsiniz. Sizin dediğiniz gibi ps5 yalnızda tek bir oturum çalıştırabilir. Sprit screen veya street fighter gibi oyunlar bu oturumun yancısı olabilirler. Alışınca ikinci kol olarak ekranıyla birlikte portal kullanmak eğlenceli oluyor, deneyebilirsiniz. :)
-
-
Hocam selamlar bende Steam Deck var onda Remote (Chiaka programı ile ) deniyorum bazen sorun çıkıyor yanı seste bir bozulma oluyor ya da ne bileyim göruntu bazen çamurlaşıyor. Bunun için uretilen cihaz olduğu için aynı sizin gibi uyumadan 1-2 saat takılayım diye istiyorum aslında ama deneyimleyen kişilerin yorumları kimi iyi kimi kötü anlamadım stabilite nasıl çözemedim gerçi iade Şansım olacak beğenmezsem ama iade ile de uğraşmak istemiyorum. Evde 1 Gigabit internet var ama wifi bağlı 15 cihaz var neredeyse bu sorun oldu mu sizde daha doğrusu cihazı aldınız mı yorumlarsanız çok sevinirim.
-
Selamlar, ben de bir türlü güvenip alamadım cihazı. Biraz hevesim de kaçtı zaten, askıya aldım şimdilik. -
Cevap için teşekkürler bende aşırı kararsızım. Ki burada daha uygun 200 Dolar ama işte gerek var mı diye düşünüyorum yerine Dualsense Edge almayı bile düşündüm. Şuanlık Steam deck ile remote play olarak idare edebiliyorum.
-
Ben de ps portal aldım kargoda daha elime ulaşmadı . Merakla bekliyorum inşalah bir gecikme olmadan oynarım tek endişem bu. Evde oynayacam sürekli seyahat eden biriyim ama pek zaman bulamıyorum iş gezilerinde. Evli olunca tv de çocuklar ve hanımdan fırsat bulamıyorum 2-3 yıldır playstationda 1 oyun bile bitiremedim. Başka odaya geçsem bu seferde tek takılıyorsun tripi çekiyoruz evliler bilir :) . Benim için çok iyi bir seçenek oldu hanım akşam tv izlerken bir yandan onu dinler gibi yapıp oyun oyanamak :) . Merak ettiğim steam deck ile grafik karşılaştırması yapan var mı? Playstation zaten oyunlar var alıyorum da steam olsa 2. Bir masraf olarak oyun parası olacak onun içinde almak istemedim . Sahibinden 2. El temiz kovalsrsanız 7k alınabiliyor. -
Merhabalar playstation uyku modundayken portal nasıl açılıyor ben bir türlü beceremedim. Ps5 çalşırken sıkıntı yok ama uyku modunda bağlanmıyor.aşağıdakinide denedim olmadı
PS5 konsolunuz dinlenme modundayken Uzaktan Oynama işlevini başlatmak için Ayarlar > Sistem > Güç Tasarrufu > Dinlenme Modunda Kullanılabilen Özellikler öğesini seçin. Ardından İnternete Bağlı Kalın ve PS5 Sisteminin Ağdan Açılmasını Etkinleştir öğelerini açın. -
Steam deck varsa gereksiz kesinlikle edge alın gitsin hocam -
Hocam edge ile portal aldık merakimizdan öncelikle edge hiç beğenmedim elite 2 kol var belki ilk edge deneyimlemis olsam fikrim farklı olurdu ama $200 değmezmiş elite 2 kol yanına yaklaşamaz.
Portala gelince biraz gereksiz gibi sizin dediğiniz gibi el konsolu varsa portal in ekran büyüklüğü çözünürlüğü güzel Dualsense direk olması oyunlarda çok rahatlatiyor. Ama takılmalar etmeler yine ara ara oluyor maalesef 60 fps deniliyor ki bunu Reddit araştırdım çoğu oyunda 60 değil aksiyon içerikli oyunlarda futbolda mesela elinizde chiaka açan bir el konsolu varsa gerek yok gibi geliyor. İade etme durumum olabilir tam emin değilim.
sizin deneyimlernizi alabilir miyiz ?
-
-
Merhaba son bir haftadır portal ps arasında ciddi bir bağlantı sorunu yaşamaktayım.
Özellikle bağlantı stabil değil ve yavaş uyarısı yüzünden iyice soğudum cihazdan sizin de başınıza geliyor mu bu tarz sorunlar?
İnternet bağlantım superonline 1000 mb genel olarak memnunum ama cihaz sorun çıkarıyor.
-
-
Hayırlı olsun çok karizma cihaz 👍🏻🔥 -
Legion Go cihazım var ve Chiaki'den oynuyorum. FC 25'te gecikme olayı nadir oluyor ama görüntü bozulması çok sık oluyor ve 720p'ye alsam bile oluyor bu. PS Portal'da görüntü bozulması olayı çok oluyor mu? Derdim şu aslında, eşimle salonda takılırken uzanıp fifa, gow vs oynamak. Legion Go iyi gibi ama görüntü çok bozuluyor dediğim gibi. Evdeki internet 100 mbps dl, 20 mbps ul ve wifi 5 modem 5ghz ile bağlı legion go. PS5 ise lan kablo ile bağlı.
-
-
bende de mevcutta portal cihazım var ama hala üyelikler arasında geçişe izin vermediği için açmıyorum cihazı.
ben arakadaşımla ortak oynuyorum hani bazen p2 hak ile giriş yapıyorum.
ona izin vermiyor cihaz
o özellik gelene kadar da rafta durur yoksa satarım cihazı yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: Renji Abaraibende de mevcutta portal cihazım var ama hala üyelikler arasında geçişe izin vermediği için açmıyorum cihazı.
ben arakadaşımla ortak oynuyorum hani bazen p2 hak ile giriş yapıyorum.
ona izin vermiyor cihaz
o özellik gelene kadar da rafta durur yoksa satarım cihazı yani
portala bağlı hesaptan çıkış yapıp istediğin farklı hesaptan bağlanabiliyorsun hocam. Bu şekilde oynarsın sec oyunları
-
bir kaç tane hesap tanımlama yapılabiliniyor mu portalda da
-
Arkadaşlar Amazonda backbone şuan 4500-TL. Sizce aradaki farka değer mi portal için. Kararsızım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X