Görüntü kalitesi sizin bağlantı hızınıza göre değişiyor. İyi bir bağlantıyla 1080p görüntü alabilirsiniz. Evet ikinci kol olarak kullanabilirsiniz. |
PlayStation Portal [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
2. kol gibi kullanılmıyor diye biliyorum hocam siz denedimizmi ?
-
En son denediğimde çalışıyordu street fighter ile. Eve gidince sizin için denerim tekrar.
-
-
plus premium üyelik lazım hocam deluxe üyelik ile stream oyun oynanmıyor
-
Denedim kullanılıyor hocam aslanlar gibi.
-
Plus diye üyelik yokki
Plus servisin adı.
3 farklı üyelik var.
Essentianal (başlangıç)
Extra
Deluxe
Extra ile Deluxe paketindeki fark sadece 700tl vermeye değer..
Daha detaylı bakacak olursak;
Deluxe özelliği Ubisoft klasik oyunları ücretsiz.
Ayrıca eski klâsik oyunlarda ücretsiz..
Evde 50mbps vdsl internet var.
Bağlantı hızı ile yeterli ise ve guruptan başkası kullanabiliyor ise=Hizmet Türkiye'de var ise 7500tl alacağım.
Normalde 10-12.000 cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 27 Kasım 2024; 12:25:22 >
-
hocam direk çözümü yazıyorum size inanmayıp bir sürü bişeyler yazmışsınız cevap olarak 😁
tekrar yazayım başkalarına da faydası olur
portalda stream oyun oynamak için plus premium üyelik lazım us psn den alabilirsiniz. plus deluxe de stream özelliği yok.
-
Aslında doğru ama eksik anlattınız.
Portal dan oynamak için Türkiye'de olmayan
"plus premium üyelik lazım" demeniz gerek.
Görseli paylaşınız daha anlaşılır oldunuz.
Türkiye'de 3 paket varken Amerika'da 4 paket var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 27 Kasım 2024; 14:0:11 > -
Aynen dediğiniz gibi sadece PlayStation Plus Premium olan ülkelerde Deluxe diye bir paket yok. Deluxe sadece Premium olmayan ülkelerde var ve streaming desteği yok. Bu yeni beta güncellemesi cihazı ayrı bir noktaya taşımakla birlikte bizlik bir durum yok malasef. -
PlayStation Portal'ın Siyah Sürümü Yakında Gelebilir
Sony tarafından piyasaya sürülen ve PlayStation 5 Remote Play (uzaktan oynama) desteğiyle ön plana çıkan PlayStation Portal konsolu için yeni renk seçeneği yolda. Sızıntı içeriklerle beraber karşımıza gelen billbil-kun, yeni renk seçeneğinin yakın zamanda piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.
PlayStation Portal'ın yeni renk seçeneği aynı fiyata sahip olacak
Billbil-kun tarafından belirtilene göre PlayStation Portal'ın yeni sürümü siyah renkle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda sınırlı sayıda satışa sunulacağı belirtiliyor. Aynı kaynak kısa bir süre önce Sony'nin DualSense Edge kontrol cihazının, Pulse Elite kablosuz ve Pulse Explore kablosuz kulaklıkların siyah versiyonlarını da duyurmaya hazırlandığını iddia etti.
PlayStation Portal'ın siyah sürümünün fiyatına bakacak olursak, önceki versiyonla aynı olacağı belirtiliyor. Yani 200 dolardan satışa sunulması bekleniyor. Öte yandan Helldivers temalı bir PS5 DualSense kontrolcüsünün de yakında geleceği iddia ediliyor.
-
Merhaba hocam. Ben telefondan remote play denedim. Çok hoşuma gitmedi akıcılığı falan. Portalda aynı mı remote play ile. Sanki kasıyor gibi mi oluyor onda da
-
Yok kasmıyor,telefonda da kasmıyor aslında.Bağlantıya upload a bağlı -
alıp almamakta çok kararsızım, bir taraftan iş yerinde ya da tatilde işime yarar diyorum. diğer taraftanda ne gerek var diyorum. yurt dışında bile 8 bin tl civarı, böyle bir cihaz için bence yüksek bir fiyat.
-
Piyasada 10.000
Bazıları 8000-9000-9500 dahi satıyor..
En sondaki Türkiye garantili.
Diğerleri Avrupa'dan alınmış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 29 Kasım 2024; 18:9:13 >
-
evet hocam baktım bende satanlara, ilanlara vs ama alırsam daha da uyguna gelmesi açısından yurt dışından tax free şekilde alacağım, bu piyasadan birşey alınmaz.
-
Sarı site sayesinde yurtdışı ile hemen hemen aynı fiyata alabilirsiniz.
Örnek vereyim Gürcistan
Ürün fiyatı 1000 Lari
Hesaplaması tax-free ile aşağıda
10.991
Yani sanmıyorum Almanya'da 5000 tl olsun..
860 Lari en ucuz satan magaza..9452₺
Yani piyasası 9.452-10.991₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 29 Kasım 2024; 18:31:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X