Şimdi Ara

PlayStation Portal [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
49
Favori
20.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önerilen değer 15 mbps. Siz 100 alabiliyor ve stabilseniz hiçbir sorun olmayacaktır. Ancak online mı oynuyorsunuz? Online oyunlar gecikme yaşarsınız. Story oyunlar için muazzam bu arada. İçindeki çip Wi-Fi 5. Bu yüzden almamıştım. Online takılıyorum diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps portal aldım bugün.1 saat kadar oynadım bir sorun yoktu kendi kendine sol anolog bozuldu bir anda.Daha 1 saatlik makine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

Sıfır kapalı kutu mu almıştınız?

• Cloud Streaming özelliğini kullanan var mı? Trde olmadığı için abd psn hesap üzerinden alınıp oynanabiliyor mu ?

• TheSayer kullanıcısına yanıt

ben us psn hesap ile oynadım sorunsuz 👍🏻

• Di Renovatio kullanıcısına yanıt

Evet sıfır kutulu aldım.Satıcı Amazon’un kendisiydi zaten.Ancak sol analog 1 saat içinde bozuldu.Bende iade ettim.

• Merhaba ps portal 30. Yıl koleksiyon değeri olur mu ? Tr de fiyatlar malum, almışken 30. Yıl alalım demiştik

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam vpn tarzı bir şey gerekiyor mu yoksa sadece hesap yeterli mi ?

• mmert54 kullanıcısına yanıt

vpn kullanmaya gerek yok hocam us psn hesabı açıp plus premium üyelik ile sorunsuz oynanıyor 👍🏻

Çok niyetlendim almaya da kararsız da kaldım. Değişik bir teknoloji zaafım var. Şu konsol keşke stream değil de direkt el konsolu olarak çıksaydı.

Us psn fiyatları da yüksek ya değer mi sizce yapmaya bağlantı nasıl kopma vs. oluyormu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Liberate L kullanıcısına yanıt

750 lira gibi 1 aylık premium kod satıyorlar alıp deneyebilirsiniz hocam ayrıca us psn hesap ile konsoldan 400 den fazla ps3 oyunu oynayabilirsiniz stream ederek. memnun kalırsanız 6 ay 1 yıl alırsınız böylesi çok daha uyguna geliyor. portalda buluttan stream oyun çok stabil ve güzel çalışıyor 👍🏻

• 1 aylık premium 635 yıllık da 5650 civarlarına geliyor cloud streaming yapacağız diye ödememiz gereken fiyatlar şaka gibi. Umarım ilerleyen güncellemelerde ülkemize gelir.

• Godofwarr kullanıcısına yanıt

G2A dan kod şeklinde ucuza alabilirsiniz hocam. Ülkemize gelicek gibi durmuyor amerikada mesala 10 yıldır var gelse gelirdi bu zamana kadar. Hadi geldi diyelim deluxe fiyatına vermezler zaten. Ayrıca sadece portal için düşünmeyim konsoldanda 400+ ps3 oyununa erişim sağlıyor.

PlayStation Portal [ANA KONU]

Bilmiyordum 3 aylık alıp deneyip verimliyse devam ederim o zaman sağ ol hocam bilgilendirme için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godofwarr -- 9 Ocak 2025; 22:27:52 >
    Hocam bunların içeriğinde hesap şeklinde verilir ve farklı bölgelere ait hesaplar diye yazıyor alıp denediniz mi ona göre alalım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Liberate L kullanıcısına yanıt

ben ana hesap olarak us psn kullanıyorum hocam g2a dan çok kod aldım sorunsuz. Bu yukarıda yazdığım ilanlar kod değil hesap olarak veriliyor ben alıp denemedim ama sorun çıkacağını sanmam binlerce satış yapmış eleman hesabı alıp bilgileri değiştirirsiniz.

• cloud streaming sadece US için mi var? Diğer ülkelerden üyelik fiyatları nasıl?

• Anjeliqué kullanıcısına yanıt

ps premium olan her ülkede var hocam ama en uygun us psn gibi kur dolar olduğu için diğer psnler euro ile daha pahalıya geliyor.

ülke listesi bu şekilde

PlayStation Plus Premium members, and only available in the following countries: Austria, Belgium, Bulgaria, Canada, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Republic of Cyprus, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, and United States.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 10 Ocak 2025; 10:5:18 >
  • G2A dan kredi kartıyla alamadım yurt dışına açık olmasına rağmen hata veriyor sürekli alabilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.