Amazonda portal şuan 10.600 lira amazon satıcılı olarak almayı düşünen varsa değerlendirebilir. |
PlayStation Portal [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Arkadaşlar PS Portal aldım sahibinden üzerinden 2.el bilkom garantili.Şuan anlayamadığım bi durum var aydınlatabilirseniz sevinirim.Cihaza hesap bağlantısı yaptıktan sonra ps5'i uyku moduna aldıktan sonra portal ile bağlandığımda her seferinde uyku modundan çıkarıp normal bağlanıyor ve monitöre görüntüyü veriyor.Ben uyku modunda iken sadece portal üzerinden bağlanıp görüntü alamadım bunun sebebi nedir ? Cihaz uyku modundaysa açmıyor X'e 2 kere basınca falan cihaz uyanıyor ve bağlantıyı öyle sağlıyor yorumlayan olursa sevinirim.
-
çünkü çalışma prensibi öyle hocam portalda isletim sistemi yok ps5 deki görüntüyü yansıtıyor yani sen oyun oynarken ps5 in açık olması lazım. şöyle yapabilirsin konsol açılınca monitör açılmasın diye bir ayar var o şekilde çözebilirsin.
-
bu ayar ps in ayarlarında nerde tam olarak ?
-
bunu kapatırsan ps açılınca tv, monitör açılmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 19 Ekim 2024; 10:41:57 > -
Bu arada portal ıle 1 haftalık deneyımlemem de keyifli cihaz olduğunu bağlantın çok öenmli olduğunu daha iyi anladım.Ufak bi soru olarak wifi'den 2 oda öteye geçince portal'da wifi 1 diş düşüyor bağlantısı sizlerde de böyle mi telefon wifisi full çekerken portal hemen düşüyor çekim gücü bunu iyileştirmek için salona router mı eklemek lazım ?
-
Konsolum ve internetim salonda. İnternet türknet ve 1 gbps görebiliyorum. Wi-Fi ile 700 ler yeter diyerek Ethernet bağlamadım konsoluma. Ben bu düzene Playstation portal eklersem -arada bir kaç duvarın olduğu oda değiştirmeler olacaktır- cod mw3 gibi online takıldığım oyunlarda yine de gecikme yaşar mıyım? Burda internet kaynağının aynı ve dibimde olduğu senaryo ile dışarda herhangi bir ağda girip online oyunlarda gecikme yaşanması olayını karşılaştırmaya çalışıyorum. Eğer salonumda yine de gecikme yaşayacaksam alma kararımı tekrar düşüneceğim. -
-
Backpone kullanan var mı arkadaşlar? Portal ile aynı işi görüyor mu? -
Ben de portal da var backbone da var,Remote Play de kıyaslanamaz backbone,eğer evde kullanacaksan kesinlikle portal,backbnoe sadece taşıma zorluğu çekiyorsan alı( Remote Play odaklı konuşuyorum),oynanış da daha eli yoruyor,çözünürlükle düşük aynı şartlarda,ve ortada ki touch pade ulaşım da zor.mobil oyun oynuyorsan backbone tercih edebilirsin,Remote Play de portal daha iyi ama bu demek değil ki backbone kötü,backbone süper bir cihaz,Steam link ile de kullanabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 30 Ekim 2024; 6:59:21 > -
playstation.blogThe PlayStation Portal remote player experience to evolve with new system updatehttps://blog.playstation.com/2024/11/19/the-playstation-portal-remote-player-experience-to-evolve-with-new-system-update
Beta kalici hale gelirse ps portal'da olaylar degisir. Bazi oyunlari konsol olmadan oynama imkani saglayacak bir update!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat550 -- 20 Kasım 2024; 5:28:49 > -
Güzel haber. Evde ps5 cihazını uyku modunda bırakmak zorunda kalanlar için sevindirici. Ya da ps5 cihazı meşgul etmeyeceği içinde güzel. Her türlü güzel ;);) Ama şimdilik güzel ülkemiz yok listede
-
Bugün Ps portala bi güncelleme geldi sanırım demi ne gibi değişiklikler var ? -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 21 Kasım 2024; 1:31:27 >
-
Yeni güncelleme güzel deneme fırsatım oldu bence Remote playden daha akıcıydı Remote 60fps deselerde bence hiç 60fps değil ama Cloud olayında 60 belli oluyor.
Ayrıca bu olay biz TR psn göre değil çünkü PSN Plus Premium olması şart ve buda bizim ülkede yok. USA psn açtım ama kendi hesabıma erişemiyorum 2 Hesap arası geçiş şansı var mı ? Yoksa iptal edeceğim açtığım hesabı boşa para vermek istemiyorum. PS 5 de Pri hesap yapıp kullanıyorum ama Portalda bunu nasıl yapacağım bilmiyorum başarılarım kupalarım Save lerim TR psn hesabımda çünkü.
-
hesap gecişi portalın çalışma prensine ters hocam mümkün değil. Ana hesabı uk psn veya us psn olanlar için avantajlı bu sistem ama tr psn için bir anlamı yok şimdilik.
-
Aynen öyle hocam maalesef güncelleme şuan bizim işimize yaramıyor gibi. Test ettiğime göre cloud remote den daha iyi daha stabil o konuda baya beğendim güncellemeyi. Umarım ülkemize gelir pek umudum yok ama çünkü yıllardır ps now gelecek dendi gelmedi aynisi olacak gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X