Şimdi Ara

Sony: PS5 Pro satışları PS4 Pro satışlarını geçti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yurtdışında karaborsacıların bile elinde kalmış, nasıl çok satmış acaba ps4 pro'dan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A30D8ADAD -- 13 Kasım 2024; 12:08:56 >
  • FyKy kullanıcısına yanıt

Ağzın bal yesin hocam, sonunda mantıklı konuşan birini gördüm.

Herkes oyunun sanki sadece ps5 pro'da çıkacakmış gibi algıya kapılmış. Series X ve Ps5 için de çıkacak bu oyun. Daha bu konsolların gücünde oyun çıkmamışken eskidi muamelesi çekip ps5 pro almaya kalkıyor. Bu konsolun tamamen satış stratejisi olduğunu anlayamadılar.

Bu mevzu Iphone için de geçerli. Her sene aynı telefon çıkıyor. İnsanlar 16 çıkınca 15'in çok kasacak, pili bitecek , hurdaya döndüğünü düşünüyor. Bismillah kardeşim.

• geçen hafta 18 k dan 1 tb kacırdık :D

• Daha çok satmasının sebebi biraz da "rakipsiz" olması. Eski nesilde Xbox One X büyük bir rakipti ve hatta çoğu konuda PS4 Proyu mahvediyordu, o rekabetten dolayı hem satışlar bölündü hem fiyat rekabetçi tutuldu
    Şuan ise Microsoft sağolsun rakip bir konsol çıkartmayı düşünmediği için Sony hem kafasına göre yüksekten fiyatı koyup hem bolca konsol satıyor.

Bu arada Prolar hiçbir zaman düz modele yakın satmaz. Sony için konsol ömrü boyunca 10-15 milyon civarı satsa okeydir büyük ihtimalle ki o kadar da satar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 13 Kasım 2024; 20:16:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence pro almayanlar alanlardan daha mutludur :)

ben mutluyum mesela  

• 700 dolarlık aleti 1400 dolara satan ülkeden almak tabiki mantıksız. yurtdışından normal fiyatına alın kafanız rahat olsun. aradaki fiyat farkına da gezip gördüğünüz yanınıza kalsın. sarayın yerden ısıtmasına, kayıtdışı suriyelilerin beslemesi uğruna bu farkı vermeye ne gerek var

• sonynin dediği doğruysa tarihte ilk kez oyunsuz bir oyun konsolu böyle iyi bir satış performansı gösteriyor.

• musAKka kullanıcısına yanıt

Ben PS4 lerin yeni çıktığı dönemlerde PS3 almıştım. PS5 çıkışından biraz sonra ise ikinci elde üstüne biraz koyup PS4 Proya yükseltmiştim. Şuan ciddi ciddi bakınca PS5 ya da Proya geçmeyi gerektirecek bir sebep yok bence.

Mesela PS3 alıp birkaç sene tadına vardıktan sonra niye PS4 almadım demiştim. Mesela TLOU gibi bir şahseri oynadıktan sonra 2. Sini merak ediyor insan (PS4 Pro almamın en büyük sebeplerinden biriydi o oyun.) Veya Uncharted serisini oynayınca 4. Sünü oynayamamak üzüyor. GOWun yeni tarz oyununu oynamak istiyorum, Spiderman oyunlarını oynamak istiyordum vs.

Şuan neden PS4 yerine PS5 alayım dediğimde aklıma bir oyun bile gelmiyor neredeyse. Aklıma gelen birkaç oyun da beni "konsol değiştirecek kadar" etkilemiyor. Sanırım şuan için tek ciddi avantajı PS4 deki şahser oyunları 60FPS oynama imkanı vermesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru olabilir çünkü ps4 pro 400 euroyken ps4 slimikasim kampanyalarinda 200 250 euroya verdikleri oldu

Yani oransal olarak ps4 prodan çok satmis olabilir adam amerikada 550 dolara cdli 1tb ps5 slim yerine 700 dolar ps5 pro alıyordur normaldir

Orta sınıf kartlar bile 240 fps fortnite verirken bu cihaz 120 fps veriyor hardcore sonyciler haric fiyatini durumunu savunan yok zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KeremMuşdal 5GAVZ K kullanıcısına yanıt

Bizde tam tersi iphone nun yeni sürümü çıkıcak diye geceden sıraya giren bir toplumdan ne beklersin ki..

bu toplum tecavüz eden adamın tecavüz ettiği kadınla evlenip mutlu olduğuna inanan bir toplum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.