Şimdi Ara

Sony RX100 M4 Kullananlar Bakabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk önce Canon G7X almaya karar vermiştim, sonra düşündüm 4k kameralar yaygınlaşıcak almışken sağlam bir kamera alayım. Siz Sony RX100 M4'den memnunmusunuz. Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

• Dslr rahatlığı yok af kullanacaksan sorun yok ama mf tam işkence.İso performansı gayet iyi ,1000 fps slow motion kullanımı çok eğlenceli.Fotoğraf konusunda baya keskin ve 24-70 aralık gayet yerinde.Fiyatı biraz pahalı tek hoşuma gitmeyen yanı bu.Kısaca bi compact makineden beklenmeyecek kadsr iyi performansı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Canon'u kullanmadığım için iki makine arasında şu iyidir diyemem, fakat Sony RX100M4 kullanan biri olarak yanımdan hiç ayırmadığımı söyleyebilirim.
    kompak ve kullanımı oldukça keyifli. Fotoğraf kalitesi de bence oldukça yeterli düzeyde.
    sormak istediğiniz bir şey olursa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım.
    iyi geceler
  • kaptanselcuk K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fotoğraftan çok video kalitesi önemli benim için, video kalitesi açısından kompak makinalar arasında en iyi video kalitesine sahip kameralardan biri bence, dönen ekranıda çok iyi.
    Video konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
  • thetimer T kullanıcısına yanıt
    rx100m4 kasa ufak olduğu için 4K video çekimi esnasında çok ısındığı söyleniyor; 5 dakikadan fazla kesintisiz 4K video çekimi yapmanız zor gibi bilginiz olsun (10-15 dakika çekim yapabilen duymadım)
  • Makine hakkında sorusu olanlara yardımcı olmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digitall06

Makine hakkında sorusu olanlara yardımcı olmak isterim.

Ben 70mm f2.8 de portre çekimlerinde verdiği bokehi merak ediyorum, keskinlik ve bokeh açısından tatmin edici mi? Elinizde örnek çekim varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

Orijinalden alıntı: Digitall06

Makine hakkında sorusu olanlara yardımcı olmak isterim.

Ben 70mm f2.8 de portre çekimlerinde verdiği bokehi merak ediyorum, keskinlik ve bokeh açısından tatmin edici mi? Elinizde örnek çekim varsa paylaşırsanız sevinirim.

internette biraz aradığımda bunları buldum hocam
    http://www.kenrockwell.com/ryan/images/2015/2015-07/DSC00216.JPG

birde bu var
    https://www.dpreview.com/sample-galleries/7883634147/sony-rx100-iv-real-world-samples

bence gayet güzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.