Şimdi Ara

Sony S5600 nasıl? Veya hangi Lcd?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Formu takip etmekteyim ve tüm yazılarınızı okudum. Okudukça kafam karıştı ve okuduklarım doğrultusunda bütçemi aşmaya başladım. Sony nin S5600 modeli 1.600 liraya satışa sunulmakta, fiyat ve performans açısından nasıl? 5 yıl garantisi ve formdada önerildiği için takmış durumdayım. (Hep sony televizyonum olsun istemiştim)

Odam 3.5 x 4,5 izleme mesafem 2m (en yakın koltuk). Yakın çevremde 40" ve42" lcd ler var onların oturma odalarıda benimkiyle aynı ve görüntü çok kötü. D smart ve Lg marka Lcd. Bunun için ben 32" veya 37" almak istiyorum, gerçi bütçemde ona yetiyor.

-32" önerilmiyor neden? Full hd ve 32" alsam görüntü nasıl olur?

-S5600 nasıl, iyi değilse ne önerirsiniz?

_ 32" Next 2000cl receverim var, djital yayın daha olmadığı için dsmart ve dijitürk almayı düşünmüyorom, Full hd alırsam performans nasıl olur.

Arkadaşlar kafam karıştı ve bana yardımcı olursanız sevinirim

• Sony S serisini unut o fiyat aralığında Toshiba 42AV635 gayet iyi. Bimeks te bu aralar kampanyada.gidip incelemende fayda var. Saygılar
  • Arkadaşlar sizlerden bilgi stiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Az bir para vermeyeceğiz, böyle şeyler benim için en az 10 sene kullanılmak için alınır. Detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Yada nerede yazıyorsa linklerini paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada Sony S serisinde neler var, neden uzak durulmalı, benim bütçem ona yetiyor.

Bunun yanında PHILIPS 32PFL5604 lede ilgileniyorum, fakat sony'nin 5 yıl garantisi cezbediyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • merhabalar,eger alacagınız marka sony olacaksa merak etmeyin LG den çok daha üstün performans sergileyecektir. s5600 seriside fiyatına göre gayet hoş.
    40" tercih edebilirsiniz verdiginiz mesafe bilgilerine göre.sanırım baktıgınız tv istanbul bilişimden.tv nin full hd olması SD yayında bir fark yaratmayacaktır.
    seçtiğiniz tv yi gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz.açıklama yapmadan sony yi unut diyen insanlar olacaktır aldırış etmeyin bence.
    bütçe ve ekran boyutunu tam olarak tekrar belirtirseniz başka seçenekler üzerindede dururuz.iyi geceler.görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanx -- 30 Temmuz 2009; 23:27:35 >
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Yakınlarımdaki lcd lere bakıyorum 40" leri pek beğenmiyorum. sanki insanlar tombul gibi duruyor.

Almak istediğim 32" 37" arası.

Bir de bazı arkadaşlar 32" almayın çok küçük, malzemesi kötü diyor. Tam bir açıklık getirecek var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.