Şimdi Ara

sony s600,konica x60, canon a520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce sony s600 mü konica x60 mı canon a520 mi?lütfen herhangi birine sahip olan memnunmu herhangi bi sorunu varmı yazsın sony s600'un gece çekimi ve videosu gyt iyi x60 ın gece çekimi çok iyi değil zoomu ve görünüşü süper ve lion pilde yanında veriliyor. ve forumda x60 la ilgili pek yorum bulamdım canon u forumu okuyana kadar düşünmüyodum ama herkes çok memnun s600 6 piksel ve gece çekimi ve videosu daha iyi olduğu halde neden canon oneriliyo anlamadım.çekilmiş fotoğraflarınız varsa yolayın...yardıma çoook ihtiyacım var.bide iyiden kotuye doğru bir sıralama yapın bana s600>x60>canon a520 gibi gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peytn_ -- 26 Mart 2008; 15:46:35 >

• http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/959/show.html
    http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DSC-S600&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&category=DPH+Digital+Still+Cameras
    http://www.eftas.com.tr/konica/products/cameras/new_x60.html
    canondan vazgeçtim yaw içimden bi ses böööle alma dio sankim:D bi allahın kulunda konica x60 yokmu yaw!
    bu linklerdede özellikleri war.konicanınki süper bişey ama hade hayırlısı....

• quote:

Orjinalden alıntı: peytn_

sizce sony s600 mü konica x60 mı canon a520 mi?lütfen herhangi birine sahip olan memnunmu herhangi bi sorunu warmı yazsın sony s600'un gece çekimi ve videosu gyt iyi x60 ın gece çekimi çok iyi değil zoomu ve görünüşü süper ve lion pilde yanında veriliyor. ve forumda x60 la ilgili pek yorum bulamdım canon u forumu okuyana kadar düşünmüyodum ama herkes çok memnun s600 6 piksel ve gece çekimi ve videosu daha iyi olduğu halde neden canon onerilio anlamadım.çekilmiş fotoğraflarınız warsa yolayın...yardıma çoook ihtiyacım war.bide iyiden kotuye doru bir sıralama yapın bana s600>x60>canon a520 gibi gelio
    hocam canon a520 nin s600 den kötü olan yönleri video çekimi ve pikseli.a520 de 4 mp.yani çok aşağı bi değer değil s600 e göre.ha bide a520 nin lcd ekranı küçük.ama diğer özellikler bakımından a520 daha üstün bi makina.mesela makro fotoğraf çekmeyi seviyosan sony 12 cm canon 5 cmden makro yapıyo.üstelik gece çekimlerinde a520 de iyidir.(hatta s600 den daha iyidir)mertkan hoca fotoğraf makinası satın alma rehberinde birinin sorusu üzerine bu iki makinayı kıyaslamış ve tercihini a520 den yana kullanmış.bence de giriş seviyesinde alınabilicek en güzel makinalardan biri a520..hatta bütçeni biraz daha zorlayıp a540 yada 610 alabilirsin...onların video çekimleri a520 ye göre çok kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.cagil -- 9 Nisan 2006; 16:22:00 >

• olympus al:) boşver canon filan
    geçen arkadaşım arabanın üstünde unutmuş
    100 ile giderken üstte düştü
    kendi kılıfı sayesinde alete hiçbişi olmadı
  • ben sony s600u canon a520ye tercih ederim..sonyi tercih etmemin sebebi megapiksel ve fiyat farkı..
    eğer fiyat önemli değilse orta denebilecek fiyatta canon a610 var o bu saydıklarımızdan daha güzel bir makine..
  • fiyatın çok pahalı olmaması lazım işte ole bi sorun var...hp r717 e baktım oda çok iyi ve fiyatıda uygun 6.2 piksel 3X optk 8X dijital zoom lion pil yanında ve 128 mb kart hediye 420 milyona fln oda iyi gibi video çekimi çok fazla onemli değil aslında sonuçta fotoğraf makinesi ama fotoğraflar için aldığıma değmiş demem lazım hp R717 ile çekilmiş fotosu olan arkadaşlar çelktiğiniz fotoları yollasanız çok iyi olur!aslında konica g530 da iyikararsızım yaw..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peytn_ -- 26 Mart 2008; 15:47:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: peytn_

fiyatın çok pahalı olmaması lazım işte ole bi sorun war...hp r717 e baktım oda çok iyi ve fiyatıda uygun 6.2 piksel 3X optk 8X dijital zoom lion pil yanında ve 128 mb kart hediye 420 milyona fln oda iyi gibi video çekimi çok fazla onemli değil aslında sonuçta fotoğraf makinesi ama fotoğraflar için aldığıma değmiş demem lazım hp R717 ile çekilmiş fotosu olan arkadaşlar çelktiğiniz fotoları yollasanız çok iyi olur!aslında konica g530 da iyikararsızım yaw...

genelde sony canon nikon markaları tercih ediliyor ama genede sen bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.