Şimdi Ara

SONY-SAMSUNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce de konular açtım ama tam anlamıyla cevap alamadım. 2model arasında kaldım. Lütfen bir yardım edin.
    1. Samsung 40C6500
    (Teknosada 6540 diye geçiyorhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011456&CS_Category=_SBA_1053_1662_1044_6235&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LED_TV1053)

2. Sony 40NX700
    (http://www.sony.com.tr/product/t32-nx-series/kdl-40nx700)

İkisininde fiyatları hemen hemen aynı. Benim istediğim özellikler. renkler canlı olsun. Dayanıklı olsun. SD yayın kalitesi iyi olsun. Hangi tv yi önerirsiniz?

Birde c6000 var ama 6500 de internet video var. O yüzden 6500 tercih ettim.

• Renkler canli olsun istiyorsaniz samsung tercih etmenizi oneririm kiyasladiginiz iki televizyonda birbirinden cok ustun degiller bazi kucuk farkliliklari var ornegin sonynin avantajlari elektrik tuketimi birmiktar daha iyi, onunun cam ile kapli olmasitelevizyonu olasi darbelere karsi daha dayanikli kiliyor, samsungda ise renkler bariz daha canlidir, usbden film izlemek icin en gerkli olan mkv formatini sony desteklemezken samsung destekliyor aralarindaki farklar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepthink

Renkler canli olsun istiyorsaniz samsung tercih etmenizi oneririm kiyasladiginiz iki televizyonda birbirinden cok ustun degiller bazi kucuk farkliliklari var ornegin sonynin avantajlari elektrik tuketimi birmiktar daha iyi, onunun cam ile kapli olmasitelevizyonu olasi darbelere karsi daha dayanikli kiliyor, samsungda ise renkler bariz daha canlidir, usbden film izlemek icin en gerkli olan mkv formatini sony desteklemezken samsung destekliyor aralarindaki farklar bunlar

saolun geçen gün gidip c6000 aldım çok memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.