Bir ses sistemi toplamak istiyorum ve bütçem de oratalama 1500 TL.
sony bravia tv ps3 pikap dvd player bir de belki cd çalar bağlamak istiyorum.
apartman dairesinde oturduğum için çok yüksek sese ihityacım yok. temiz ve doygun ses olsun benim için yeterli. Biraz araştırdım ve aşağıdaki sistemi buldum. işin ustalarından - kullananlardan yorumlara ihtiyacım var.
3 HDMI® - Çok çeşitli kaynaklarla Full HD TV'niz arasında tek kabloyla kolay bağlantı Blu-ray Disc™ ile HD Surround Ses - Blu-ray Disc™ oynatıcılardan gerçek High Definition ses için 6 kanallı Doğrusal PCM kod çözümü ve Atanabilir Dijital Ses Girişi x.v.Colour, Deep Colour ve 24p True Cinema - Sinyal akışı sırasında görüntü ayarlarını düzelterek filmlerin tamamen gerçekçi ve orijinal görünmesini sağlar DCAC - Esnek hoparlör yerleşimi ve en iyi ses kalitesi için tek tuşla otomatik ses ayarı BRAVIA® Sync - Yalnızca tek bir uzaktan kumanda ile BRAVIA® TV'nizi ve diğer uyumlu ürünleri kullanabilmenizi sağlayan basit, tek tuşla tümleşik kontrol Dolby® Digital - Çeşitli Dolby® ve DTS® dekoder formatlarıyla filmleriniz adeta hayat bulur DIGITAL MEDIA PORT - Bu isteğe bağlı aksesuarlarla WALKMAN® veya iPod®'unuza bağlanın ve dijital müziğinizi özgür bırakın RDS tuner - 60 istasyon hafızalı dahili tuner
SS-FCR6000 Özellikler İki adet şık zemin standlı hoparlör ile merkez ve iki adet surround hoparlör dahildir 2,5 cm'lik Nano-Fine Tweeter'lara sahip ön hoparlörler, genel ses ayrıntısını önemli ölçüde geliştirmek için tiz seslerin frekans tepkisini (40Hz – 50kHz) arttırır Daha iyi güç kontrolü ve ses kalitesi için ön hoparlörlerdeki 8 cm'lik Orta Ses ve 16 cm'lik Orta Bas güçlendiricilerde Kevlar HOP (Yüksek Düzeyde Yönlendirilmiş Poliolefin) teknolojisi kullanılmıştır Ön hoparlörlerden üstün ses hassasiyeti ve güçlü bas sesler almak için 16 cm'lik Mika Güçlendirmeli Hücre Tipi Woofer Düşük frekanslı seslerin daha iyi üretimi için Bass Reflex özelliği Bozulma olmadan TV'nize bağlayabilmeniz için manyetik korumalı ön ve merkez hoparlörler
SA-W2500 Özellikler Hareket Geri Besleme sistemi bozulmaları otomatik olarak düzelterek kusursuz bas sesler sağlar Otomatik Açılma/kapanma özelliği sayesinde, ses sisteminizi her kullanmak istediğinizde cihazınızı açmanız gerekmez Üstün ses hassasiyeti ve güçlü bas sesler için 25 cm'lik Mika Güçlendirmeli Hücre Tipi Woofer 100 Watt Güç Çıkışı (RMS) Düşük frekanslı seslerin daha iyi üretimi için Bass Reflex özelliği Hoparlör seviye girişi ve çıkışı Bozulma olmadan TV'nize bağlanabilmesi için Manyetik Korumaya sahiptir
Bu set DTS-HD ve Dolby True HD desteklemiyo yani su an ki teknolojiden biraz eski diyebilirim, biraz bakınırsan foruma üst kısımlarda olablr pioneerın seti var mediamarktta kampanyalı, Hem avr olarak daha üstün hem de teknoloji olarak daha üstün, 1.4 HDMI cıkısı ve 3D detekliyo,fiyat olarakta neredeyse aynı gibi,görüntü olarak bana sorarsan cok cok daha guzel,tavsiye ederim son deree memnunum alıpta memnun olmayan görmedm,isteklerini 6 7 sene fazlasıyla karsılayacak türden
kardeş deck sistem istiyosan bunlar işe yaramaz bütçeyi arttırman lazım aldıktan sonra pişman olma görüntüye kanıp...