Tabi bu sonuçta sony. Kasa kalitesi üst seviyedir ama genelde fiyatına göre donanımı düşük oluyor. Ben bilgisayarı çoğunlukla oyun amaçlı kullandığım için ekran kartı düşükse bana o bilgisayardan hayır gelmez. İyi olup olmaması bilgisayarda ne yaptığınıza bağlı.
Tabi bu sonuçta sony. Kasa kalitesi üst seviyedir ama genelde fiyatına göre donanımı düşük oluyor. Ben bilgisayarı çoğunlukla oyun amaçlı kullandığım için ekran kartı düşükse bana o bilgisayardan hayır gelmez. İyi olup olmaması bilgisayarda ne yaptığınıza bağlı.
Ben 2,5 sene önce EB2S1E aldım. F serisi almadığıma pişman oldum. Adı Sony olan laptopa plastikten bir kasa koymuşlar. Dandik bir pil. 2,5 senedir 1 saat 15 dk üzerinde kullanamadım hiç. Berbat bir ekran. Açılı bakınca film izlenmiyor. Aman diyorum Sony yazdığına kanmayın. (Ben aldıktan sonra E serisini iyileştirmişlerse bilemeyecceğim.) Biraz paranız varsa Asus'un N serisi veya oyun düşünüyorsanuz G serisi makinelerini inceleyin derim ben.
Fiyat çok pahallı
aynı bilgisayarı electro world den 2.30 tlye aldım. o güne özeldi. bence doğru bir seçim yapmişsın bilgisayarı 1 haftadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım..