Şimdi Ara

sony vaio 16.9' ekranı oyundayken daralıyor yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese sony vaio aldım 16.9" ekranı var fakat warcraft 3 oynarken oyun sağdan ve soldan daralıyor bunu büyütmenin bir çaresi varmıdır.Arkadaşım acer kullanıyor bunun gibi widescreen ama onda oyun ekrana tam oturmuş durumda lütfen bir yardım edin.

• oyunun ayarlarından normal kullandığın çözünürlüğü seçip dene büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyordur 1280X720 bunun gibileri seç tam olur
  • Oyunun çözünürlügü ekranın çözünürlügü ile aynı olmalı.
  • Warcraft 3 bildiğim kadarıyla 1280x1024(full screen 5:4) e bile tam destek veremiyor, ekranı uzatarak yapıyor yani daralması normal
    ama illa değiştireceğim dersen
    Başlat/Çalıştır bölümüne regedit yazı

HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Warcraft III\Video

width= genişlik

reswidth = xxxx

height=yükseklik

resheight = yyyy

1280x1024 gibi ekran çözünürlüğüne göre ayarlarsın onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

Warcraft 3 bildiğim kadarıyla 1280x1024(full screen 5:4) e bile tam destek veremiyor, ekranı uzatarak yapıyor yani daralması normal

width= genişlik

reswidth = xxxx

height=yükseklik

resheight = yyyy

Bunu denedim oldu galiba her oyunda aynı şeyi yapmak zorunda kalıcam hepinize çok teşekkür ederim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ciii87

quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

Warcraft 3 bildiğim kadarıyla 1280x1024(full screen 5:4) e bile tam destek veremiyor, ekranı uzatarak yapıyor yani daralması normal

width= genişlik

reswidth = xxxx

height=yükseklik

resheight = yyyy

Bunu denedim oldu galiba her oyunda aynı şeyi yapmak zorunda kalıcam hepinize çok teşekkür ederim :D

Her oyunda yapamazsın bu yöntemi, her oyunda yöntem farklıdır hatta bazı oyunlarda program bile gerekebilir.
    Googledan "Warcraft 3 resolution patch" yada direk "Warcraft 3 resolution" şeklinde arayıp bulabilirsin çoğu oyun için hatta yahoo answers da da güzel çözümler oluyor
    onun içinde arayacağın şeyin başına "site:answers.yahoo.com " yazarsan bulabilirsin

http://www.widescreengamingforum.com/downloads/uniws.zip
    Bu linktede universal patcher adlı bir progrm var bazı çözünürlüğü widescreen desteklemeyen oyunları widescreen e çevirmeye yarıyor.Warrior Within, Kotor, NFS gibi.

http://forum.donanimhaber.com/m_11389974/tm.htm
    Burda da onlarda oyun için çözüm var.

• Forumdaki sayfa bana fazlasıyla yetti ama yeni bir sorun ortaya çıktı.Pc yi alalı 1 hafta olmadı ama mavi ekran çıkmaya başladı pc sigortalı sizce gidip değiştirmelimiyim ama goldpc de de bu pc tek kalmıştı :D nasıl olucak değiştirirsem :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciii87

Mavi ekran vermesi garanti kapsamına girecek bir arızayı işaret etmez illa ki.Yazılımsal birşey de olabilir.
    Sistem bilgilerinizi verir ve sorununuzu detaylı anlatırsanız yönlendirme anlamında yardımcı olabiliriz.
  • laptop bu .Warcraft3 oynuyorum netten dota duymuşsunuzdur.oyun oynarken birden mavi ekran çıkıyor 0 dan 100 e kadar sayıp reset atıyor.ama herzaman olan birşey değil pc masasında oynarken hiç olmadı ama kucağıma alıp oynadığım zaman oluyor ısınmadan dolayı olabilirmi acaba?

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87238&ad=SONY-VGN-NW2STF-T-C2D-P7450-4GB-500GB-2.13GHz-Tasinabilir-Bilgisayar
  • hayır arkadaşlar er oyun için ayrı çözünürlük ayarı yaprsak işimiz var demektir. net bilgi vereyim.

ati ekran kartının catalty center panelini açıyorsunuz (masa üstünde sağ klik ilk seçenek) diz üstü bilgisayar panel bölümünde nitelikler başlığı altında ölçekleme seçenekleri mevcut ordan tam ekrar seçeneğini seçiyorsunuz. bu kadar....

tamamen ekran kart yazılımıyla alakalı bir durum. kolay gelsin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.