Şimdi Ara

Sony Vaio bilgisayarımda sorun var yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar benim dizüstü bilgisayarımda şöyle bir sorunum var gün içerisinde oyun-youtube-facebook vs vs şeylerde takılırken sürekli aldığım mavi ekran sorunum var günde en az 6-7 kere alıyorum bunu bazı çözümler sunuldu bilgisayarıma özellikler diyip gelişmiş sistem ayarlarından otomatik yeniden başlatmanın tikini kaldır falan filan onlarda işe yaramadı 2. sorunum ise ne olduğunu bilemediğim birden bire açık olan her windows ürünü driver vs kapanıyor tek masaüstü resmi kalıyor başka bir şey yok görev cubuğu simgeler hepsi kayboluyor o durumdayken yaklaşık 20 sn sonra bilgisayar yeniden başlatılıyor ayrıyetten nasıl bir olaysa window güvenlik duvarını da açamıyorum ayrı ayrı anti virus programlarıyla tam tarama yapıp tamamen virus kalmayana kadar uğraşsam da bu sorunlarım halen devam etmekte arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanpasa -- 19 Haziran 2015; 17:58:23 >

• Mavi ekranda hata kodu oluyor onu buraya atma şansınız var mı? Sisteminizde virüs mü var virüs kalmayana kadar diyorsunuz virüsün çokluğuna ve gücüne göre onu silemezsiniz tamamiyle.Özellikle çok yayılmışsa siz sildiğinizi zannedersiniz ama her yeni başlattığınızda yeniden hortlar Hiç güvenli modda açmayı denediniz mi aynı hataları orada alacakmısınız bakalım. Güvenli modda virüs hareket edemez virüs programları devre dışı kalır güvenli modda tarayıcı görevi gören combofix programını öneririm onu kurun güvenli modda çalıştırın ve programı devreye sokun.
  • Format attırdım bilgisayara bu akşam elime geçicek mavi ekranın devamı söz konusu olursa size hata kodunu atarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.