Şimdi Ara

Sony Vaio Ekran Kartı Değişimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sony Vaio VPCEB1J1E modelinde laptopa sahibim fakat ekran kartından hiç bir verim alamıyorum. Yani açıkcası kasma yapmadığı hiçbir oyun yok. Ve her genç gibi bende oyun oynamak istiyorum boş vakitlerimde ama olmuyor. Bu modele sahip laptoplarda ekran kartı değişimi oluyor mu bilgisi olan var mı? Veyahut ekran kartının sınırlarını zorlayabileceğimiz bir çözüm yolunuz var mı? Lütfen acil yanıtlarınızı bekliyorum.

Ekran kartı adında Intel HD Graphics yazıyor. En basitinden LOL bile kaldırmıyor. Çok sinir bozucu

• notebooklarda ekran kartı değişimi için ekran kartının mxm slot şeklinde olması gerekiyor bu şekilde olmuyor genelde değişim olmuyor.bir de harici kartlı dahili kartlı diye satılıyor notebooklar ve anladığım kadarıyla sizdeki dahili kartlı yani işlemci içinde.değiştirebileceğiniz bir kartınız yok mxm slotu da yoktur bu durumda değiştiremezsiniz.bir daha notebook alırken nvidia ya da amd harici kartı olup olmadığına bakın ve iyi modeli olsun o zaman oyun oynayabilirsiniz sizdeki ofis için notebook.
  • yüksek model bi işlemci alsam performans artışı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat0014

yüksek model bi işlemci alsam performans artışı olur mu?

Direk laptopu satıp biraz daha para ekleyip iyi bir masaüstü toplasan daha mantıklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır olmaz oyunları ekran kartı oynatır fazladan işlemcinin yararı olmaz sana harici ekran kartlı notebook lazım iyisinden.
  • Model olarak önerebileceğiniz var mı bi kaç model. Oyuncu bilgisayarı olması önemli ama çok çok iyi de olması şart değil
  • bu bolumdeki arkadaslar da bilgili olabilir ama sordugunuz sorunun bolumu var yani notebook tavsiye bolumu oraya sorun bence.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_2035/tt.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheKingOfNaples kullanıcısına yanıt
    Bu baya deneysel bir şey 1 aydır forumları takip ediyorum tak kullan bir mevzu değil kafası karışmasın arkadaşın

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKingOfNaples

http://www.banggood.com/EXP-GDC-Laptop-External-PCI-E-Graphics-Card-p-934367.html

o aparati kullanabilmen icin makinede mxm slotu olmasi lazim.oyle slot olsa kart koyarlardi servisinden mxm kart alirdi demek ki yok.
  • Mxm le alakasiz Mpcie(wifi karti) veya express kartla calişiyor deneysel bir konu zaten her cihazda çalişmiyor.Youtube egpu yazarsaniz görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Şubat 2015; 20:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Mxm le alakasiz Mpcie(wifi karti) veya express kartla calişiyor deneysel bir konu zaten her cihazda çalişmiyor.Youtube egpu yazarsaniz görürsünüz.

ayni seyi soyluyoruz sonucta her cihazda calismiyor hani goren usb'ye takacaksin her notebook'a olur sanabilir bence bu kadar belirsiz bir ise girmeye gerek yok.zaten bu aparati alinca olay bitmiyor hangi kartlari takabiliyoruz TDP limiti var mi?600w psu yok yani notebooklarda.asiri isinma yanma vs yapabilir.ayrica islemcinin yetecegi kart lazim bu da sorun cunku notebooklarin islemcileri masaustu islemcilerden daha zayif.tasinabilir olarak kullaniliyorsa bunu da bitiriyor bu da ayri bir olay.

• ARKADAŞLAR SONUÇ OLARAK O APARAT BENİM BİLGİSAYARIMDA ÇALIŞIR MI? YANİ NASIL ANLAYABİLİRİZ ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI
  • sedat0014 kullanıcısına yanıt
    Sitede alt kisimda laptop markaları var onlara bakabilirsin. wifi karti olan laptoplara takiliyor ve 200w psu isini gorur ekran karti ve monitore ihtiyacin var ek olarak. Laptopta calisip calismadigini ogrenmen icin arastirma yapman lazim ve listeye bak.

Kardeşim bu deneysel bir method nerdeyse sana yeni bilgisayar parasına gelir. Harici ekran güç kaynağı uygun ekran kartı gibi ekstra masrafları var.her dizüstüye takılmaz İlk nesil i serisini de teknik açıdan yetersiz Öyle tak çalıştır diye bir şey yok .
  • TheKingOfNaples kullanıcısına yanıt
    Deneyimli olan insanların bile zar zor yapacağı bir iş hiç bir garantisi de yok kimi aletlerin biosunu bile modifiye etmek gerekiyor herkes yapacakmış gibi basitleştirme konuyu arkadaşın kafasını karıştırma gerek yok.
    Önboard kart o onunla hiçbir şey yapamassın dostum.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Benim soyledigim sadece tavsiye gerisi ona kalmis. ve adamlar 7-8 senelik laptoplara bunu yapiyorlar. Tavsiye istemis tavsiye verdik.

• KESİN OLARAK ALMAK İSTEDİĞİM CEVAP ŞU BUNU BENİM TAKOZA YAPABİLİR MİYİZ? YAPAMAZSAK LANET OLSUN GRAFİKLERİM ÇOK KÖTÜ YA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.