Bildirim
sony vaio fe11m notebook BATARYA SORUNU
Amazon.com.tr | Gülümseten Kasım Fırsatları 2024
https://www.amazon.com.tr/blackfriday
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normalde 3,5 saat dayanması gerekir. Aldığın yere götür, serviste baksınlar derim... -
kullandıgı batarya kalıtyesıne baglı 6cell 7 cell 8 cell 9cell olmak uzere suan pıyasada buluan batarya tıplerı suan en yuksek 9 cell var ve onlarda ortalama standbay beklemede 4 saat goturuyor 6 cell ve 7 cell bekleme suresı 1.30-2,50 saat arası sen yınede serıvse bır testte gotur ya akademi bilişim yada istanbul bilişim bu ıkı fırma getırıyor bırde
sonylerın bır cok modelınde 1 bataryadan elektrık akım sesı gelmekte bırde
2 ekrana kulanıgını ver ses gelmekte yıne akım sesı gıbı
3 unutmayı soyledım bazı sony notebooklarda 1.30 saat gıdıyor bu sony verdıgın deger -
Sevgili huysuzihtiyar, internette tanıtımlarda 3 saat 40 dakika gittiği yazıyor ama aslı öyle değilmiş servisten açıklama böyle. En az 2 saat dayanması gerekir dediler. Ancak olmadı genede. Sevgili erkut_parlak kardeşim, ekran ve bataryadan ses gelmemekte ancak bu core duo modellerinde batarya daha hızlımı tüketilmekte acaba? Bilgiler için teşekkürler.... -
Erkut kardeş yazdıkların doğru ancak Sony Vaio FE 11 serisi lap topların batarya süreleri standart olarak 3 saat 40 dakikadır. Buna göre arkadaşın bahsettiği süre çok kısadır. Bataryada bir arıza olduğunu gösterir. O yüzden servisine götürmesini ve test ettirmesini tavsiye ederim... -
Okoca arkadaşım sana bunu söyleyen servisi ben de bir görmek isterdim doğrusu. Biraz sallamış. Ne demek fabrika verileri kadar batarya dayanmaz demek. Koskoca Sony yalan mı söylüyor yani? Tamam 40 dakikayı fazla sayalım (ki o da olmaz), bir 3 saat makinenin çalışması gerekir. Benim elimde şu anda kullandığım Dell Inspiron 2200 makinem var. İkinci el aldım. Birazda hor kullanılmış. Bakımını yaptım. 2 - 2,5 saat arası şarjı gidiyor. Seninki sony vaio, yani... -
Haklısın huysuz, Sony bu ve fb. diyor en az 2- 2.5 saat dayanmalı. İlk fırsatta istanbul'a yol göründü... Zira Antalya'dayım -
abı sımdı su davar fırmalar satıs yapabılmek ıcın adamlar ayarları mınımuma cekıyor ekran contrastlarını ve guc seceneklerınden en az sevıyeye cekıp o sekılde bırakıyorlar hatta harddsık monıtor kapat seceneklerıde secılıyor ve adamlar gıttıgı sureyı yazıyor sonra alan kullanıcılar oyu oyna grafık calıs sonra batarya cabuk bıtıyor dıyor ama sen hıc bır ıslem yapmıyorsun normal degıl -
kardes suanda sony vaıo ıthalatcısı ıle gorustum dıyorkı harun abı var orada teknık servıs sorumlusu dedım notebook ıstanbul bılısım getırmıs dedım bataryası ne kadar gıdıyor bunların dedı maksımum 2 saat ama hıc bır ıs yapma 1.30 saat gıder dıyor dedım ama urun ıncelemelerınde soony degerlerı 3.40 saat olarak gozukuyor dedım aldıgım yanıt abısı onlar test ederken fabrıka cdrom kullanmıyor bluetooth kapatıyor wıreless kullanmıyor monıyor kapatıyor v.s ek ozellıklerı kapatıyor o sekılde yazıyor urun batarya testlerını cok farklı yapıyorlar ama o urunun .1.30 saat gıder bır sey yapmasana dıyor
0212 217 92 89 ıstersen sende gorus Harun Bey
için rahat olsun az bılıyorum ama sony -
Evet...... Sonunda servise gitti benim makine... Bataryadaymış arıza ...... şu anda test esnasındayım ve 2 saat 35 dakkadır her türlü işlem yapıyorum batarya dayanıyor..... Stand by da dursa kimbilir ne kadar daha duracak yani.... Arkadaşlar bilginiz olsun core duo olması batarya bitme hızına etkisi olmadığı gibi (şimdi kapandı) az tüketmesi gerekiyormuş... herkezlere teşekkürler......... -
Güle güle kullan arkadaşım...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- denetim masası kısayolu
- utorrent güvenilir mi
- salt okunur kaldırma
- bağlantı sıfırlandı.
- telefonum şarj olmuyor
- telefon neden çok ısınır
- silinen dosyaları geri getirme
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X