Şimdi Ara

Sony Vaio Hangi Model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir bir laptop almayı düşünüyordum ve sony vaio'da karar kıldım. Fakat o kadar çok model, seri var ki lafam gerçekten çok karıştı. İsteklerimi karşılayabilecek modeli bulmakta güçlük çektiğim için buraya danışmaya karar verdim.

Oyun vs. olarak pek bir beklentim yok. Oynayacağım en yüksek oyun gta 4 olur en fazla. :D Yani o olmasa da pek sorun değil. Genellikle puzzle, hidden object, sims türü oyunlar oynarım. Onun dışında müzik vs. arşivlemek, hd film izlemek ve internette dolaşmak yaptıklarım arasında. Ayrıca bol bol word dosyası şeklinde yazılarım olur. Daha çok interneti kullanan ve filmdi, müzikti vs. idi bu tarz şeylerle ilgilenen bir kullanıcıyım. Oyun ve eğlence kısmı benim için ekstra.

Sizce hangi serinin hangi modelini tercih etmeliyim? Ve eğer bilginiz varsa önereceğiniz modelin artı ve eksilerini söyleyebilir misiniz? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Bütçeniz nedir?
  • Bütçe belirlemedim, henüz sadece model araştırıyorum ama fiyatlara baktığımda genel olarak 2 milyarı geçmiyorlar. 2 milyar diye farzedebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clavatum

Merhabalar arkadaşlar,

Uzun süredir bir laptop almayı düşünüyordum ve sony vaio'da karar kıldım. Fakat o kadar çok model, seri var ki lafam gerçekten çok karıştı. İsteklerimi karşılayabilecek modeli bulmakta güçlük çektiğim için buraya danışmaya karar verdim.

Oyun vs. olarak pek bir beklentim yok. Oynayacağım en yüksek oyun gta 4 olur en fazla. :D Yani o olmasa da pek sorun değil. Genellikle puzzle, hidden object, sims türü oyunlar oynarım. Onun dışında müzik vs. arşivlemek, hd film izlemek ve internette dolaşmak yaptıklarım arasında. Ayrıca bol bol word dosyası şeklinde yazılarım olur. Daha çok interneti kullanan ve filmdi, müzikti vs. idi bu tarz şeylerle ilgilenen bir kullanıcıyım. Oyun ve eğlence kısmı benim için ekstra.

Sizce hangi serinin hangi modelini tercih etmeliyim? Ve eğer bilginiz varsa önereceğiniz modelin artı ve eksilerini söyleyebilir misiniz? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

illa ki sony olsun ve işlerimi görsün diyorsan vatan %25 indirimle aşağıdaki modeli kaçırma,
    1950 TL oluyor

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/sony-f22l1eb-f22l1eb-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-500gb-16.4-dvdrwbr-1gb-gt540m-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=55636

• Sony olmasını sağlam ve kullanışlı olması dolayısıyla istiyorum. Baya methini duydum.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/sony-f22l1eb-f22l1eb-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-500gb-16.4-dvdrwbr-1gb-gt540m-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=55636

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/sony-cb2s1eb-cb2s1eb-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-640gb-15.5-dvdrwbr-1024mb-hd6630m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=55992

İkinizinde yolladıklarınızdan şu ikisinin arasında kaldım. İkisi de oldukça güzel modeller. İkincisinin ekran kartı iyi gibi geldi. Nvidia ve ATI karşılaştırmasında nedense hep Nvidia daha iyi gibi bir hisse kapılmışımdır. Öte yandan diğerinde de 640 GB alan var. Arada kaldım doğrusu.

• İkincisinin fiyatına baktım. 2.300 yazıyor. Kampanya mı bitti acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • world kartın var ve limitin yetiyorsa kampanyada 1950 TL ye F modeli şiddetle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.