Şimdi Ara

______SONY VAIO KULLANICILARI_______ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
28.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mehaba arkadaşlar bir süredir sony vaio A-617 m almayı düşünüyorum...forumdan takip ettigim kadarıyla yurtdışından daha uygun alabilirim sanırım..bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...en azından ne kadar daha uygun fiyata alabilecegimi ögrenmek istiyorum...bir de yönlendirme yapabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • VAIO VGN-FE11H Centrino Duo Mobile 1.66GHz 1024MB 100GB DVD+-RW Notebook
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=nFsesmI9WxCp0PM32zYds2U8aAlDuZxke6wOcawjlsPUDJP5nB&ad=tasinabilir&ur_no=658

SONY VAIO VGN-FS215S Centrino 1.86GHz 512MB 100GB DVD+-RW Notebook
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?ad=tasinabilir&no=88&ur_no=629&s=nFsesmI9WxCp0PM32zYds2U8aAlDuZxke6wOcawjlsPUDJP5nB

sizce hangisi?

kullananlar yorum yazarsa sevinirim...herkese kolay gelsin...

• duo daha iyi gibi bence konudan bagımsız olcak da bi sorum olcaK ben biosu uplate ettim bx ısınma sorunun dan dolayı sanırsam uplate de fanın calısma ayarlarını biraz abartmıslar önceden hiç çalısmayan fan su anda cok fazla calısıyor ben bu uplate iptal edbilirmiyim edemezsem neler yapabilirim bu konuda eskisini yeniden yüklesem sürümünüü filan nasıl ögrenebilirim bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim
  • arakadaşlar SONY VGN-FE11S video işleme yapabilirmi yani sorunsuz vcd yada dvd yapabilirmiyiz[
  • yahu arkadaşlar yukarıdaki soruma
    bi cevap yazın allah rızası için
  • İyide bunu neden sordun? Bu modelle yapamayacağın birşey yok ki. süper özellikler!

Ürün Bilgileri
    Model : Sony VGN-FE11S
    İşlemci : Intel® Core™ Duo Processor T2400 - 1.83 GHz - 667 Mhz FSB (2 MB L2 Cache Bellek)
    LCD Ekran : 15.4" WXGA (1280x800) X-BLACK Technology LCD
    Ram : 1 GB DDR2 SDRAM ( 2 x 512 MB Ram ) (Max.2 GB)
    HDD : 160 GB (S-ATA,5400 Rpm) HDD
    DVD / CD ROM : DVD+R Double Layer / DVD±RW Combo Drive
    Ekran Kartı : 128 MB NVIDIA GeFORCE GO 7400 Turbo Cache
    Fax Modem : 56K V90 Modem
    Ethernet : 10/100/1000 Ethernet
    Wireless LAN : Wireless (802.11 b/g)
    Memory Stick : MemoryStick PRO-Slot - Express Card Slot
    Bluetooth : Entegre Bluetooth
    i.Link : +
    Monitör Out : + Entegre Kamera
    USB : 3x USB 2.0
    PCMCIA : +
    Batarya(Saat) : 3,5
    İşletim Sistemi : Windows Media Center
    Ağırlık : 2,8 Kg

quote:

Orjinalden alıntı: BAVARİA

arakadaşlar SONY VGN-FE11S video işleme yapabilirmi yani sorunsuz vcd yada dvd yapabilirmiyiz[

• arkadaşım bunu sormamın sebebi daha önce toshiba nın bir modelinde yapamadım tecra a3 145 neyse onu iade ettim arkadaşın p.bell r9755 ile denedik yine olmadı onun için sordum
  • ARKADAŞLAR SONY VGN FE11S AYARINDA DAHA UCUZ NE VAR ACABA
  • Arkadaşlar aldığım sonyvaio a517b ingilizce xp yi türkçeleştirmek için format atıp yeniden yükledik bilgisayarın üstündeki fonksiyon tuşları çalışmadı. Exa bilgisayardan aldım. Orijinal sürücülerin c de olduğunu söylemişlerdi fakat gerek ses kartı gerek fonksiyon tuşlarının sürücüleri çıkmadı. Bu Sürücüleri bulabilmek için nette uğraştım bulamadımda bu konuda bana yol gösterip yardım edebilecek arkadaşlardan yardım ve öneri bekliyorum. Mailim atilcakmak@hotmail.com ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • ARKADAŞIM SİZE BİR TAKIM SORULARIM OLACAK.DİZÜSTÜ PC DE VCD YADA DVD YAPMAK İSTİYORUZ.MESELA EN BASİT PROGRAM MOVİE MAKER.BU YAZILIMDA FOTOĞRAFLARDAN PROJE YAPIP ARKASINADA FON MÜZİĞİ KOYDUKTAN SONRA BİLGİSAYARIMA KAYDEDİYORUZ.DAHA SONRA VİDEOLARIMDAKİ HAZIRLANAN HAREKETLİ GÖRÜNTÜYÜ NERO DA VCD VEYA DVD YAPIYORUZ.AMA BİZ BUNU ŞİMDİYE KADAR MASAÜSTÜNDE YAPTIK.HANGİ MARKANIN HANGİ MODEL DİZÜSTÜNDE BUNLARI YAPABİLİRİZ.SONY VAİO VGN FE11S YADA FE11M ALMAYA DEĞERMİ FİYATLARI BİRAZ UÇUK DAHA DÜŞÜK FİATA NE ALABİLİRİZ
  • selam sony kullanıcıları. bırkac gune kadar ılk laptopumu alacagım fakat hala karar veremıyorum. kafamda ıkı model var bırı packard bell s8501 dıgerı sony vaıo vgn bx196vp+. gecenlerde bımeks de vaıo ıle baska bır makıneyı yanyana ınceleme fırsatım oldu. sony nın ekranı bana cokda farklı gelmedı hatta hemen heen aynı gıbıydı dıyebılırım. halbukı sony nın ekranı konusunda cok guzel yorumlar almıstım. kararsızım yardımcı olursanız sevınırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARUBYUR

selam sony kullanıcıları. bırkac gune kadar ılk laptopumu alacagım fakat hala karar veremıyorum. kafamda ıkı model var bırı packard bell s8501 dıgerı sony vaıo vgn bx196vp+. gecenlerde bımeks de vaıo ıle baska bır makıneyı yanyana ınceleme fırsatım oldu. sony nın ekranı bana cokda farklı gelmedı hatta hemen heen aynı gıbıydı dıyebılırım. halbukı sony nın ekranı konusunda cok guzel yorumlar almıstım. kararsızım yardımcı olursanız sevınırım.

SONY, SONY dir....Ekran konusunda büyük haksızlık etmişsiniz. Herhangibir DVD veya OYUN da farkı mutlaka görmüş olmanız gerekirdi.. Ben destop bilgisayarımda LCD ekranı sony aldım (hs74p/s) Neredeyse %30 %40 daha ucuz lcd ekranlar var iken niye bunu almış olabilirm ki ??? Param mı çok hayır.... Tüm lcd ekranlar içinde kendini belli etmişti.. Ben burdayım diye bağırıyordu..Aynı teknolojiyi hatta yeni model notebooklarda 2. nesil xblacklar kullanılmaya başlandı.. (fe-11s gibi modellerde) .. Size tavsiyem 1 kere daha düşünün.. pişman olmazsınız..

• acıkcası ıkı makınede ana menude duruyordu yanı oyle dvd falan oynatma sansı yoktu ama ıcındekı resımlere gırdım ve orda pek bı fark goremedım. ne bıleyım belkıde bana oyle geldı ama dıger yanda sımdı modelını hatırlıyamadıgım fakat 256mb ekran kartı olan baska bır sony vardı ıste o manyak bıseydı fakat fıyatı yaklasık 1800 avroydu. ben bu vgn bx196vp de bıraz hayal kırıklıgına ugradım hepsı o.
  • go 7400 mu daha iyi x 700 mu?
  • x700 iyi ama ekranla uyumlu olması da önemli bir kriter bence ben 1-2 güne alacam FE11H çok beğendim 11m almamamın sebebi zaten bimeks bedava kamera ve bluetooth veriyor ne gerek var 250 euro farka
  • ARKADAŞLAR SONY VAİO VGN FE11S İLE İLGİLİ VCD PROJESİ HAKKINDA SORU SORDUM CEVAP ALAMADIM.YOKMU CEVAPLAYACAK BİRİLERİ
  •  ______SONY VAIO KULLANICILARI_______

______SONY VAIO KULLANICILARI_______

7400go Sony Vaio FE11H ta var 1-2 güne almayı düşünüyorum bimeksteki adamla yaklaşık 2 saat konuştum derdimi anlattım adam ne uygulamaları kullanacaksın dedi. Ben genellikle sörf yaparım ogame oynarım, bir de age of empires bu oyunlar kasmaadan çok çok rahat oynarsın dedi fe11h ile birde inşaat mühendisliği okuduğum için özellikle 3d max vede autocad kullanacam dedim adam onlar da hayli hayli çalıştırır kasmaz dedi ama call of duty vb çok kasan oyunlarda full detail oynarsan kasar dedi bende zaten öyle oyunları pek sevmem dedim o zaman sana ideal notebook bu dedi. tosbah m70-160 modelinide gördüm orada insanın sony yi gördükten sonra tosbah hadi len sende notebook musun diyor yani x-black i gördümmü tosbahtan anında vaz geçtim yaklaşık 10 metre kadar uzağa gittim çaprazdan yaklaşık 70 derecelik açıylan baktım lem bu kadar mı olur manyak bir görüntü alıyorum birde sordum dedim HD desteği varmı bu makinaların izlersin destekler dedi. Siz ne dersiniz o fiyatlara notebook bakıyorum m70-160 tan vaz geçtim hoşuma gitmedi görüntüsü fakat sony ler manyaq ben bx196xp serisine baktım birde FE11H ve M serilerine baktım bimekste alınan her noteobokla ile bir web cam bir de ıvır zıvır programlar veriyorlarmış o yüzden dediki FE11M almanın hiç bir mantığı yok biz zaten kamera veriyoruz bi tane 30 ytl ye alırsın bluetooth babalar gibi kullanırsın ne verecen dedi o kadar farkı ben de dedim yarına geliyom bu aleti bana ayırın nası iyi demişmiyim birde bu alete orjinal vaio kabartma logolu çanta veriyorlar çantayada baktım oda manyak bi çanta. Diğer bilgisayarcılarda vaio logolu çanta veriyormu bu aletin yanında onu merak ettim!!!

• bi de suradaki fiyatlara baki verin beaaaa
    http://www.koysepete.com/Kategori.aspx?cot=7947&cat=1
    http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=39709

test ettim onayladim ank içinde 1 gunde teslimat

• SONYVAİOTURKİYE

bende sony vaio hakkında özellikle bu fe serilerinin özellikleri ile ilgili bilgi almak istedim...kendime muhatap bulamadım...ama sonunda ercüment diye bi arkadaşla tanıştım....www.sonyvaioturkiye.com dan Foruma Üye oldum yazı yazdım kesin cevap yazıyolar yada mail atıyorlar bütün sorulara muhatap oldu....arkadaşlar eğer sony vaio hakkında bilgi almak isteyenler olursa bu siteden bu kişiye ulaşabilirler....bide bu kişinin insanlarla muhatabı çok iyi yani işe ticari filan baktığı yok....mesela kendi bilmediği bişey olsa bile onun cevabını öğrenir size geri döner.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio -- 21 Nisan 2006; 0:58:16 >

• reklamlar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.