Şimdi Ara

______SONY VAIO KULLANICILARI_______ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
28.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş reklam diyosunda bana vaio konusunda 7/24 teknik destek sağlıcak 1ini bul sana haklısın diyim....bulamazsanda konuşmayı değil susmayı tercih et....
  • Bencede reklam deil... Sonyvaioturkiye o kadar profesyonelce yaklasımda bulunuyorki, bu tarz destek veren bir siteyi diğer markalar icin bulmanız imkansız... Bende bu sitede yazıyorum, Vaio sahibiyim ve her turlu konuda, sorunda, paylasımda hemen cevap geliyor... Ayrıca 10 kisiye dağıtılan 256Mb. MMC kart lardan birisine sahip olma sansini yakaladım... Sadece 60 mesaj bir iki incelememi yazmam ve online olma sureme 256mb. lık bir mmc kart ile tebrik edilmek gayetde guzel bir yaklaşım... İleride verilecek olan son model vaio serisinede sahip olabilirim belki... Ercument diye bir arkadasımızın kurup destek verdigi bir cok teknik konuda bilgi sahibi arkadaslarının destegi sayesinde gun gectikcede buyuyecektir...

Unutmamak gerek, her tavsiye reklam değildir fakat, en iyi reklamda tavsiye edilmektir

• quote:

Orjinalden alıntı: Turkishsun

Bencede reklam deil... Sonyvaioturkiye o kadar profesyonelce yaklasımda bulunuyorki, bu tarz destek veren bir siteyi diğer markalar icin bulmanız imkansız... Bende bu sitede yazıyorum, Vaio sahibiyim ve her turlu konuda, sorunda, paylasımda hemen cevap geliyor... Ayrıca 10 kisiye dağıtılan 256Mb. MMC kart lardan birisine sahip olma sansini yakaladım... Sadece 60 mesaj bir iki incelememi yazmam ve online olma sureme 256mb. lık bir mmc kart ile tebrik edilmek gayetde guzel bir yaklaşım... İleride verilecek olan son model vaio serisinede sahip olabilirim belki... Ercument diye bir arkadasımızın kurup destek verdigi bir cok teknik konuda bilgi sahibi arkadaslarının destegi sayesinde gun gectikcede buyuyecektir...

Unutmamak gerek, her tavsiye reklam değildir fakat, en iyi reklamda tavsiye edilmektir

Bende aynı düşüncedeyim ben sorunumu yazıyorum bakıyorum 5 dk içinde cvp gelmiş. Bide bu konuda teknik bilgiye sahip kişiler bize cvp veriyor

• http://en.notebookcheck.com/External_Reviews_Sony_Vaio_VGN-FE-1.749.0.html

su linke bir bakın (yakin zamanda laptop alicam bunu gordum kafam iice karisti)
    (ozellikle ekran kartı ozelliklerine)

anlamadigim bu herifler turbo cache 256 mb adı altinda bize 32mb likkart mı kitliyorlar????

sony ekrani guzel tamam ama oyun oynamak istiyenlee bence pek hitap etmiyor

msi 635 kullandim x700 128mb amd 64 2.0ghz var
    bayagi bir oyun denedim desktopu aratmiyor. hepsinde en yuksek konfig da denedim. tamam ekran sony gibi değil ama performans adamın kafasını celiyor.

seytan diyo git ms1 635 al kurtul diyor

• slm arkadaşlar bi tanıdığımda sony vaio fs 215z var ve normalde home edition işletim sistemi var fakat kendisi xp pro kurmuş.şu an da fn(function) keyler çalışmıyor bana fn için olan driver ı gösterir misiniz?şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar koysepete.com dan alışveriş yapanlar var mı aranızda..

http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=39711

Sony fe-11s modelini İnanaın bu fiyattan aşaşağıya verende görmedim... Sony vaio fe11s 3615 ytl ye 6 ay taksit aynı zamanda.. Diğer firmalar bu fiyata havale bile yapmıyorlar.. Reklam değil bu yanlış anlamayın. Eğer daha iyi fiyata var ise paylaşın lütfen..

İntel bu duo işlemcileri tırış diyenelr var .. Forumlardan ve diğer teknoloji bilgi sitelerinde söylenen.. ama bu sadece destoplardaki duo işlmeciler için mi geçerli.. Laptoplardaki performans nasıl??.. Ben genelde oyun oynarım ve Dvd vcd altyazı illeri yaparım.. ıvır zıvır... Sadece ekranı için vaio düşünüyorum.. yoksa 2.00 ghz deki bir centrino da işimi görür mü? Son sistem olsun diye vaio duo işlemci diyorum..

Cevapları bekliyorum.. mercy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestSony -- 1 Mayıs 2006; 21:47:21 >

• slm arkadaşlar ben istediğim driver ı buldum.herkese kolay gelsin...
  • Laptop u mu değiştireceğim ama kararsız kaldım.

1-)Vaio fe-11h

2-)Vaio bx-196xp

ikisi de süper ama hangisi karar veremedim birinin işlemcisi ve ekran kartı daha iyi sanki, diğeri yeni konsept ve ram 1 gb.

bx-196xp nin testi var ama ben fe-11h ın kini göremedim yapan varsa buraya koyarsa çok iyi olur...

herkese kolay gelsin...
  • selam arkadaslar askere gidecegımden oturu nisan 2006 da aldığım fe11h model laptopu satıyorum 1600 euro fıyattan kazancınız kdv olacaktır. temiz ve az kullanılmıstır 2 sene garantısı devam edıyor.taksıt yapmıyorum. tasıma cantası ve mouse hedıyemdır:)
  • BX serisi yerine FE serisini tavsiye ederim. Dual Core işlemci kullandığı için. Ram alınıp takılabilir ama yeni nesil işlemciler hem daha sessiz hem daha soğuk çalışıor.
    detayla riçin buraya bakılabilir.http://www.istanbulbilisim.com.tr/notebook_content.asp?content_id=332
  • hehe sen buna sessizmi diyosun yaaa iki gun once aldim sony vaio sz120 modelii herseyi cok iyi tamam ama bu aletin fani hic susmuyor ve bende inatla onu dinliyorum kafayi siyimak uzereyim bu sesden daha once elimde centrino 1.3 luk bir compaq vardi o bunun yaninda kedi gidiydi hic ses cikartmiyodu
    arkadaslar bu fan ve islemcinin sesi icin neler yapabilirim sese takmis durumdayim...
    quote:

Orjinalden alıntı: pesplanus

BX serisi yerine FE serisini tavsiye ederim. Dual Core işlemci kullandığı için. Ram alınıp takılabilir ama yeni nesil işlemciler hem daha sessiz hem daha soğuk çalışıor.
    detayla riçin buraya bakılabilir.http://www.istanbulbilisim.com.tr/notebook_content.asp?content_id=332

• arkadaslar benim butun fs serisi kullananlardan bir ricam olacak acaba everest, nhc vs.. gibi bir programla cpu ve harddisk sicakligina bakip buradan iletebilirmisiniz
    ayrica birde isinmayla ilgili bir sorum olacak ben bir hafta once amerikadan fs920(centrino 1.73, 128intel paylasimli, 512 ram533mhz, 80gb 4200rpm) aldim ve cpu sicakligi 50den asagi inmedi daha normalde 55-60 arasi calisiyor kastigim zamanda 65-70e kadar cikiyor bu normalmi altida isiniyor ama oyle el kol yakacak kadar degil olcumlerim dogru 4 ayri programla olctum bu konuda bilgi sahibi arkadaslar varsa yardimlarini bekliyorum herkse tesekkurler

ayrica bu modelle ilgilenipte amerikadan almak yada fikir almak isteyen olursa yardimci olabilirim
  • millet size bişey diyimmi sony vaio su olanlara acıyorum ya artık yaklaşık 9 ay boyunca sony vaio fs 285 h kullandım we başıma açmadığı dert kalmadı şööle sıraliyim ; dvd writeri ilk ay bozuldu (mekanik arıza) ses çıkışı temassızlık etti ilk baş sonra tamamen bozuldu ekranı kısa devre yaptı ve pille çalıştırdığımda gidip geldi en baş sora tamamen kapandı , bunnar yetmezmiş gibi pil i öldü ve 2 saat bile dayanmamaya başladı ve artık lanet olsun deyip tamire gönderdim almanaydan aldığım için sadece orda yapıyolardı , yaklaşık 1 ay sora geldi bilgisayar ve bi baktım içinde nvidia fx go 6200 yerine intel 915 family gözüküyo adamlar gidip boar dumu deiştirmişler ve yannış boar du takım göndermişler bende yeter dedim ve sattım bilgisayarı artık nereye sorsam bin kat daha iyisi war millet sadece ismi war diye alıyo ama herşeyi fason dvd wriyer pioneer gelio genelde hatta, tek sony ekran luyo makinede bu uyarımı dikkate alın ve vaio alcaksanız bi kez daha düşünün çok kötü ağzım yandı piyasada aynı özellikli çok daha güzel laptoplar war bence sony die tutturmayın

saygılar....

• kardes başına gelen hadiseden ötürü sony sahiplerine acıman garip. Bahtsız bedevi misali hersey senin başına gelmiş. 3 yıldır değişik model sony kullandım şükür hiç biri arızalanmadı

quote:

Orjinalden alıntı: demong

millet size bişey diyimmi sony vaio su olanlara acıyorum ya artık yaklaşık 9 ay boyunca sony vaio fs 285 h kullandım we başıma açmadığı dert kalmadı şööle sıraliyim ; dvd writeri ilk ay bozuldu (mekanik arıza) ses çıkışı temassızlık etti ilk baş sonra tamamen bozuldu ekranı kısa devre yaptı ve pille çalıştırdığımda gidip geldi en baş sora tamamen kapandı , bunnar yetmezmiş gibi pil i öldü ve 2 saat bile dayanmamaya başladı ve artık lanet olsun deyip tamire gönderdim almanaydan aldığım için sadece orda yapıyolardı , yaklaşık 1 ay sora geldi bilgisayar ve bi baktım içinde nvidia fx go 6200 yerine intel 915 family gözüküyo adamlar gidip boar dumu deiştirmişler ve yannış boar du takım göndermişler bende yeter dedim ve sattım bilgisayarı artık nereye sorsam bin kat daha iyisi war millet sadece ismi war diye alıyo ama herşeyi fason dvd wriyer pioneer gelio genelde hatta, tek sony ekran luyo makinede bu uyarımı dikkate alın ve vaio alcaksanız bi kez daha düşünün çok kötü ağzım yandı piyasada aynı özellikli çok daha güzel laptoplar war bence sony die tutturmayın

saygılar....

• doğrusu çok şanslıymışsın dostum etrafımdaki çoğu arkadaşımdda illallah dedirtti diyo bana bide aldırdım diye beni suçluyolar!!!
  • kardes oncelıkle buyuk gecmıs olsun sanada bılgısayar senden cıktıktan sonrasını ben sony le ılıskılendıremıyorum bunku turkıyede dahıl bırcok ulkede teknık servıslerın cogu bı ıse yaramaz
    ayrıca sana eglen bılgısayarın bozuk olmasıda bence sundan kaynaklanıyor
    sony,dell.. vs gıbı buyuk sırketler butun defolu mallarını orta dogu ulkelerıne gonderıyolar bundan turkıyede nasıbını alıyo
    cok yakın zamandan hatırlatayım dell ınspıron 6000 marka laptoplar dıger esdegerlerınden 100dolar asagı satılıyodu ama sonradan hepsı arızalı cıktı
    alan herkes pısman oldu kı aynı hatayı bende yapmıstım ben sanslıymısımkı 3defa arızalandı dıye ıade edebıldım ya dıger ınsanlar onlarada senın gıbı yazık oldu ama bu demek degılkı sony kotu dell kotu ben sımdıkı sony mı sırf bu yuzden garantısıne bakmadan amerıkadan aldım vede cok memnunum ne kadar ısınma sorunu olsada tabıkı yasadıklarını aktarman bızı bılgılendırmen cok degerlı bızım en azından benım ıcın fakat bende senı bu sekılde bılgılendırmek ıstedım

SAYGILARIMLA BOL SANSLAR DILERM..........

• Herkese merhaba. Foruma yeni uye oldum, bu da ilk mesajim olacak. Size ilk dizustu bilgisayarim Sony Vaio FS315B ile ilgili tecrubelerimi anlatmak isterim.

Bu bilgisayari Ingiltere'de iken SonyStyle uzerinden siparis ettim. Iki hafta sonra bilgisayari gonderdiler. Kullandigim sure boyunca iki sorunla karsilastim. Bunlardan ilki LCD'nin parkakligi (brightness) maksimumda degilse ekrandan gelen vizilti sesi. Gurultulu bilgisayar magazalarinda degil, ancak sessiz bir odada calisiyorken farkina verebileceginiz bir ses bu. Teknik servise sordum, tamir edelim dediler, aldilar, 2 hafta sonra gonderdiler, ancak seste hicbir degisiklik yoktu. Iki hafta bilgisayardan bosu bosuna mahrum kalmis oldum.

Bu sirada baska bir sorun ortaya cikti. Ekran durup dururken kapaniyor ve her seferinde farkli bir renge burunuyordu, siyah, mavi, kirmizi gibi. Goruntuyu geri getirmenin tek yolu power tusuyla hibernate etmek ve sonra bilgisayari uyandirmakti. Degisen sikliklarda oluyordu bu, bazen bir gunde iki kere, bazen 2-3 haftada bir.

Bu iki problem icin tekrar gonderdim servise. Geldi 2 hafta sonra. Sozde ekrani degistirdik dediler fakat ne vizlamada bir degisiklik vardi, ne de diger sorunda.

Arastirdim, bu her iki sorunun da FS serisinde cok yaygin oldugunu gordum. Bu konuda club vaio forumlarinda ilgili basliklarin linklerini vereyim ingilizce biliyorsaniz lutfen okuyun. burada vizlama sorunu ve burada kapanma sorunuyla ilgili basliklari bulabilirsiniz.

Islerim icin bilgisayara ihtiyacim oldugundan yeniden servise gondermemeyi, bu viziltiya ve arada bir ekran kapanmasina katlanmaya karar vermistim. Nasil olsa tamir etmiyorlar oldugu gibi geri gonderiyorlardi. Ne var ki son zamanlarda ekran cok daha sik kapanmaya basladi, katlanilmaz oldu, bunun uzerine yeniden gonderdim servise. Bir problem bulamadik dediler. Ben de, bilgisayarin henuz 1 senelik bile olmadigini ama 3 kere tamire gittigini fakat problemlerin hicbirinin cozulemedigini belirtip ucret iadesi talep ettigimi bildirdim. Simdi cevap bekliyorum.

Turkiye'de teknik servis durumu nedir bilmiyorum ama buradan (ingiltere) daha iyi oldugunu sanmiyorum, cunku orada sony'nin resmi bir distributoru bile yok bildigim kadariyla.

Turkiye'den vaio alacak arkadaslar, alirken oldukca fazla para vereceginiz, sonra cok yuksek servis ucretleriyle karsilacaginiz bu bilgisayarin sonradan basinizi agritmasini istemiyorsaniz en azindan alacaginiz modeli daha once kullanmis kisilerin tecrubelerini arastirip bunlardan faydalanmanizi tavsiye ederim. Acele karar vermeyin.

Yine bircok farkli model vaio kullanicilarinin dert yandigi baska bir adres, yine ingilizce ama cok faydali, o da burada.

Son olarak sunu soyleyeyim, bu bilgisyarla ilgili sorunlarin cozulmesini bekleyemeyecek ve bugunlerde yeni bir dizustu alacagim, ve bu bir Vaio olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryukun -- 12 Ağustos 2006; 22:09:25 >

• Arkadaşlar bu Sony Vaıo FE 11 M modelllere Kingston 1Gb 533 Mhz ramlardan iki adet takabilirmiyim..Uyumsuzluk yaşarmıyım..
  • merhabalar arkadslar ben siz sony vaio kullanıcılarına bir sey sormak istiyorum ben fe 11h modelini almayı düşünüyorum yalnız kafamda soru işaretleri var bunları sizlen paylasmak istiyorum.
    1:türkce windows kurasak sorun cıkarır mı?
    2:klavyesi türkce q mu
    yardımlarınız için tesekkürler
  • Merhaba arkadaşlar..Yaklaşık 4 ay önce BX-195 VP model laptop aldım.Cihazdan genel olarak memnunum ama aşırı bir ısınma problemi var.Açtıktan sonra ilk bir saat içerisinde el değmeyecek hale geliyor.Bunun nedeni ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.