Şimdi Ara

Sony Vaio Recorver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sony vaio VPCSB serisinde bir ultrabook aldım. 1 Ay kullanılmış. Sahibi farklı bir işletim sistemi denerken recorveri de sildi... Cihan elektronik 90 TL istiyor Recorveri.

Ben bu recorveri başka yerden temin edemez miyim acaba ?

Recorver ile fabrika ayarına almak ile normal Format arasında fazla fark var mı ? Ne derecede etkiler..

Ben sony'nin sitesinden driverleri indirip recorver yapabilirmiyim ?

Taktım bu recorveri bi yardımcı olun arkadaşlar :)

• up
  • Recorver dediğimiz kapalıyken ASSİST e basıp fabrika ayarlarına getirmek değilmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortak alsak olurmu acaba ikimizin bilgisayarına da uyarmı acaba

• sakın kaptırma 90 liranı. kendin format at. bilgisayarının altındaki lisans kodunu gir. orjinal olarak kullan vindowsunu. sonynin yan programlarını sitesinden indirebilirsin sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

sakın kaptırma 90 liranı. kendin format at. bilgisayarının altındaki lisans kodunu gir. orjinal olarak kullan vindowsunu. sonynin yan programlarını sitesinden indirebilirsin sorun yok

Kardeş dediğini yaptım ama bu sefer de grafik kartından dolayı ekran kararıyor, ne yaptıysam ekran parlaklığı açılmadı, vaio kullanan bir iki kişiden de aynı şikayeti duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

quote:

sakın kaptırma 90 liranı. kendin format at. bilgisayarının altındaki lisans kodunu gir. orjinal olarak kullan vindowsunu. sonynin yan programlarını sitesinden indirebilirsin sorun yok

Kardeş dediğini yaptım ama bu sefer de grafik kartından dolayı ekran kararıyor, ne yaptıysam ekran parlaklığı açılmadı, vaio kullanan bir iki kişiden de aynı şikayeti duydum.

laptopun sonynin sitesinden linkini yollarmısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony vaıo windws 7
    10 yıl önce açıldı
    Sony Vaio notebook
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullandığım sony vaio : vpcs12x9e

sitesi :http://www.sony.com.tr/support/tr/product/VPCS12X9E_B/updates

düzeltebilecekmiyiz acaba ?
  • quote:

kullandığım sony vaio : vpcs12x9e

driver'ı bu linkten mi indirdiniz?

http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Laptop+graphics+drivers&ProductProduct=2nd+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+3000%2f2000

ekran kartının tam modeli de yazmıyor sony'nin sitesinde

• quote:

birisi şöyle yazmış;

''I am experiencing the same issues after a clean install with windows 7 pro 64 on the same machine.

I tried everything and this worked as a solution for me:
    - I deactivated the Intel graphics driver through device manager
    - I downloaded the graphics driver from the downloas page of a vaio notebook with similar specs ( in my case from the download site of the VPCS13X9E/B. This was an older version of the driver, but this works fine.
    I think sony has put up the wrong version of the driver on the download page of the vpcs12x9e. Anyway the name of the driver package I installed is EP0000245027 and the driver version is 8.15.10.2182

Good luck.''

aynı sorunları yaşıyormuş. herşeyi denemiş. sonynin vaio download sayfasından indirmiş, indirdiğide eski versiyonmuş ama sorunsuz çalışıyormuş

• sonynin vaio download sayfasının linkini tam olarak bulamadım hocam, üstteki linkteki driverleri kurdum olmadı sonynin download linkini bulmak mümkünmü ??? windowsu oradan ****.
  • quote:

quote:

birisi şöyle yazmış;

''I am experiencing the same issues after a clean install with windows 7 pro 64 on the same machine.

- I downloaded the graphics driver from the downloas page of a vaio notebook with similar specs ( in my case from the download site of the VPCS13X9E/B. This was an older version of the driver, but this works fine.
    I think sony has put up the wrong version of the driver on the download page of the vpcs12x9e. Anyway the name of the driver package I installed is EP0000245027 and the driver version is 8.15.10.2182

Good luck.''

aynı sorunları yaşıyormuş. herşeyi denemiş. sonynin vaio download sayfasından indirmiş, indirdiğide eski versiyonmuş ama sorunsuz çalışıyormuş

Teşekkürler hocam..... EP ile başlayan ekran kartını yükledim parlaklık yerine geldi... teşekkürler :))

• quote:

quote:

quote:

birisi şöyle yazmış;

Good luck.''

Teşekkürler hocam..... EP ile başlayan ekran kartını yükledim parlaklık yerine geldi... teşekkürler :))

Önemli değil kardeşim hallolduğuna sevindim

• hocam önceden sol üstte VAİO tuşuna bastığımızda ses kesiliyordu, bunun driverini bulabilmek mümkünmü ? telefon çağrısı aldığımda acil sesi kapatmak gerekiyor. B u durumu da çözelecekmiyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.