Şimdi Ara

Sony vaio SVS1511N3E ile HP ENVY dv6-7200et C0V57EA kıyaslamasını yapar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony almaya tam karar vermiştim ki gazetede HP nin reklamını görünce kararsız kaldım bir an ve benden daha iyi anlayan arkadaşlardan kıyaslama yapmalarını rica edeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenoral -- 28 Ekim 2012; 20:44:04 >

• Kullanım amacı ne ve bütçe ne kadaR?
  • HP > 3. nesil i7, 15.6'' , 16gb ram, 2gb gt630m ekran kartı , hd led

Sony > 3. nesil i5, 13.3'' , 4gb ram , ekran kartı onboard (intel hd grafik 4000), hd led

Sony donanımına göre çok pahalı. Hp daha iyi alternatif olur. Fakat hp nin de ekran kartı fiyatına göre çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 28 Ekim 2012; 20:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Kullanım amacı ne ve bütçe ne kadaR?

Bütçe 3000TL kadar ve kullanım amacından daha ziyade iki pc arasındaki artı eksileri merak ettim ancak ev ve okul için kulacağım film izlemek vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenoral

quote:

Kullanım amacı ne ve bütçe ne kadaR?

Bütçe 3000TL kadar ve kullanım amacından daha ziyade iki pc arasındaki artı eksileri merak ettim ancak ev ve okul için kulacağım film izlemek vs..

Alıntıları Göster
    Öncelikle özür dilerim sony yanlış modelini yazmışım 1511 olacaktı
  • quote:

Öncelikle özür dilerim sony yanlış modelini yazmışım 1511 olacaktı

Alıntıları Göster
    3000 tl bütçen varsa oyuncu serilerine de bakabilirsin.
  • quote:

HP > 3. nesil i7, 15.6'' , 16gb ram, 2gb gt630m ekran kartı , hd led

Sony > 3. nesil i5, 13.3'' , 4gb ram , ekran kartı onboard (intel hd grafik 4000), hd led

Sony donanımına göre çok pahalı. Hp daha iyi alternatif olur. Fakat hp nin de ekran kartı fiyatına göre çok düşük.

Binbaşım teşekkürler,
    sony 3. nesil i5 ve SVS1511N3E olacaktı model ben kopyalama hatası yapmışım sonradan düzelttim,
    bana sony sanki daha iyi gibi geldi ancak sony'nin ram 8GB yapamaz mıyız ve SSD kart takamaz mıyız acaba ?
    Yapılırsa kime yada nerede yaptırabiliriz (Bursa'da yaşıyorum) ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

HP > 3. nesil i7, 15.6'' , 16gb ram, 2gb gt630m ekran kartı , hd led

Binbaşım teşekkürler,
    sony 3. nesil i5 ve SVS1511N3E olacaktı model ben kopyalama hatası yapmışım sonradan düzelttim,
    bana sony sanki daha iyi gibi geldi ancak sony'nin ram 8GB yapamaz mıyız ve SSD kart takamaz mıyız acaba ?
    Yapılırsa kime yada nerede yaptırabiliriz (Bursa'da yaşıyorum) ?

Alıntıları Göster
    Ssd yi hdd nin yerine takıp hdd yi de dvd-rom un yerine takıp kullanabilirsin. Ram ini de yükseltebilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/sony-sve1512y1esi-sve1512y1esi-core-i7-3632qm-220ghz-8gb-ddr3-750gb-155-2gb-hd7650m-dvdrw-win8/productdetails.aspx?I_ID=62792

Sony alacam dersen bu model de alternatif olabilir.

• quote:

SVS1511N3E

Bu modele de baktım. 2 ekran kartı var. onboard ve gt640m , full hd vs. Bu model daha iyi alternatif olur. Ekran kartı orta segmentin en iyi kartlarından birisi.
  • quote:

Ssd yi hdd nin yerine takıp hdd yi de dvd-rom un yerine takıp kullanabilirsin. Ram ini de yükseltebilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/sony-sve1512y1esi-sve1512y1esi-core-i7-3632qm-220ghz-8gb-ddr3-750gb-155-2gb-hd7650m-dvdrw-win8/productdetails.aspx?I_ID=62792

Valla sony almak bana daha akıllıca geliyor çünkü şuan kullandığım da sony ve memnun kaldım
    VGN-NW2ETF/S şuan kullandığım,
    ancak 3. nesil olsun 15'' olsun hızlı ve ekran çözünürlüğü yüksek olsun istiyorum... :)
    Çok şey mi istedim acaba ?

• quote:

quote:

Valla sony almak bana daha akıllıca geliyor çünkü şuan kullandığım da sony ve memnun kaldım
    ancak 3. nesil olsun 15'' olsun hızlı ve ekran çözünürlüğü yüksek olsun istiyorum... :)

Alıntıları Göster
    Söylediğin ürünün donanımı ve ekran kartı (gt640m) iyi. Hp den daha iyi alternatif olur. Hp nin sadece işlemcisi yüksek. Aradığın tüm özellikler var. Ekran kartı da yüksek grafik isteyen oyunları high-ultra ayarlarda oynatır. Yalnız oyunlarda hd led çözünürlükte oynaman gerekir. Full hd high-ultra ayarlarda zorlanır çünkü. Full hd de medium ayarlarda oynatabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı:tenoral

Bilgisayarı hangi amaçla alacaksınız? Sürekli oyun oynayacağım derseniz birkaç laptop önerelim..
  • quote:

Söylediğin ürünün donanımı ve ekran kartı (gt640m) iyi. Hp den daha iyi alternatif olur. Hp nin sadece işlemcisi yüksek. Aradığın tüm özellikler var. Ekran kartı da yüksek grafik isteyen oyunları high-ultra ayarlarda oynatır. Yalnız oyunlarda hd led çözünürlükte oynaman gerekir. Full hd high-ultra ayarlarda zorlanır çünkü. Full hd de medium ayarlarda oynatabilir.

ben oyun oynamıyorum laptopta dolayısıyla sanıyorum kararımı verdim
    Sony SVS1511N3E alacağım hele buna birde 8GB ram ve 256 SSD takarsam tamamdır sanırım
    Ne dersiniz arkadaşlar ?
    Hepsisony mağazasından Hasan diye bir arkadaşla konuştum biraz önce iyi de bir fiyat verdi... Allaaaaaaah :))))

• quote:

quote:

ben oyun oynamıyorum laptopta dolayısıyla sanıyorum kararımı verdim
    Sony SVS1511N3E alacağım hele buna birde 8GB ram ve 256 SSD takarsam tamamdır sanırım
    Ne dersiniz arkadaşlar ?
    Hepsisony mağazasından Hasan diye bir arkadaşla konuştum biraz önce iyi de bir fiyat verdi... Allaaaaaaah :))))

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Etrüsk

Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    teşekkürler binbaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenoral -- 29 Ekim 2012; 3:16:37 >
  • quote:

teşekkürler binbaşım

Alıntıları Göster
    Almadıysan vatana bak bence fiyatları hepsisony den daha cazip bende SONYSVE1512Y1ESI modeline bakıyorum piyasandan 250 300 tl civarı daha uygun görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CompostO

Almadıysan vatana bak bence fiyatları hepsisony den daha cazip bende SONYSVE1512Y1ESI modeline bakıyorum piyasandan 250 300 tl civarı daha uygun görünüyor.

Alıntıları Göster
    Vatandaki model de iyi. Fakat arkadaşın söylediği model de gt640m ekran kartı var. Senin söylediğin modeldeki ekran kartı amd 7650m. Bir de işlemcisi yüksek. Aralarındaki fark bu. Oyun vs. kullanım için i5 + ekran kartının yüksek olması yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etrüsk

Vatandaki model de iyi. Fakat arkadaşın söylediği model de gt640m ekran kartı var. Senin söylediğin modeldeki ekran kartı amd 7650m. Bir de işlemcisi yüksek. Aralarındaki fark bu. Oyun vs. kullanım için i5 + ekran kartının yüksek olması yeterli.

Alıntıları Göster
    SONY VAİO SVE1512Y1ESI modelinin siparişini verdim 2069 tl ye bakalım nasıl çıkacak 3 güne elimde olur.çok araştırdım diğer emsallerine göre fiyatı çok iyi şuanda özellikleride aynı şekilde ama amd ekran kartı biraz düşündürdü beni ama yinede aldım.

• Ekran kartı amd 7650m, orta segmentin sondan ikinci sırasında. Yüksek grafik isteyen oyunları orta ayarlarda oynatır. Fakat ilerleyen zamanlarda yetersiz kalır.

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guleryuzboy

SONY VAİO SVE1512Y1ESI modelinin siparişini verdim 2069 tl ye bakalım nasıl çıkacak 3 güne elimde olur.çok araştırdım diğer emsallerine göre fiyatı çok iyi şuanda özellikleride aynı şekilde ama amd ekran kartı biraz düşündürdü beni ama yinede aldım.

Hocam nerden bu fiyata aldıgını ögrenebilir miyim?

Sony Vaio SVS1512V1ES Intel Core i5 3210M 2.5GHz 6GB 640GB 15.5" Taşınabilir Bilgisayar
    Aynı bilgisayar hepsiburada da 2690 TL (KDV Dahil.) Bende aynı bilgisayarı almayı düşünüyorum :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.