Şimdi Ara

Sony VAIO SVS1512ACXS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güne şu laptopun özelliklerine ve fiyatına bakmakla başlıyorum. Hastası oldum. Amerika'ya götürüp getirecek kadar milim var. Bazen gözüm kararıyor gidip al ertesi gün de gel diyor şeytan. Başka bir önerisi olan var mı nasıl kavuşabilirim ben bu laptopa? Türkiye'ye getirseler bunu 4000'den aşağı satmazlar.

http://www.amazon.com/Sony-Series-SVS1512ACXS-15-5-Inch-Laptop/dp/B009DXVUGS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1357306708&sr=8-1&keywords=sony+s+series

15.5-inch Full HD LED-backlit display with 1920 x 1080 resolution for native 1080p viewing

2.2 GHz Intel Core i7-3632QM quad-core processor (3.2 GHz with Turbo Boost Technology; 6 MB L3 cache)

750 GB SATA hard drive (7200 RPM)

8 GB of installed DDR3 RAM (1333 MHz; 4 GB fixed onboard plus 4 GB removable; 12 GB maximum)

NVIDIA GeForce GT 640M LE graphics with 1 GB of dedicated video RAM and Optimus technology for an excellent balance battery life and performance

8x multi-format CD/DVD drive

Built-in stereo speakers with Dolby Home Theater technology (v4)

Up to 3.75 hours of battery life at default brightness with standard 4000 mAh battery

Dimensions and Weight: 14.97 x 10.06 x 0.95 inches (WxDxH); 4.42 pounds
    Wireless & Networking
    Wireless-N Wi-Fi (802.11b/g/n) for ultra-fast connectivity to home and business networks.
    Intel Wireless Display capabilities enables you to wirelessly stream videos, photos and music from your hard drive, home network, or the internet straight to your HDTV.
    Bluetooth 4.0 + HS connectivity with wireless stereo music streaming (embedded A2DP profile).
    Gigabit Ethernet (10/100/1000)
    Connectivity & Expansion
    2 ultra-fast USB 3.0 ports with up to 10x the speed of USB 2.0 (and is backward compatible with your USB 2.0 peripherals).
    1 standard USB 2.0 port with charging capabilities.
    HDMI port for connecting to a compatible HDTV or home theater receiver for uncompressed digital audio and video via a single cable.
    VGA video output (analog, RGB)
    Memory Stick Duo slot
    Secure Digital memory card slot (compatible with MMC cards)
    Microphone and headphone jacks

• Evet bu özellikteki sony'ler 3500 ve üzeri sony nedense türkiyede gereksiz pahalı satıyor bu özelliklerdeki bilgisayarları senin gibide içeri girmek istemeyenler yurtdışına bakıyor fiyatıda normal.
  • Valla zaten bızım memlekette full hd lafı geçtimi bil ki 500 gayme extradan fazla gırıyor, sony lerde dıger markalara gore daha pahalı tabı onunda artıları var dıger markalara gore, bende sony nın bır modelını begendım bunun yavrusu 13.3" ini ben ona o bana bakıp duruyoruz bılmıyorum sonumuz ne olacak :D
  • Merhaba, SVS1512ACXS modelini herkes görmeli harika bir cihaz. SVS1512ACXS modelini ben de bir vaio hayranı olarak çok beğendim. Amerikadan 2 adet istedim. Bir tanesini ben kullanacam, diğerini de satmak için sunacam. isteyen olursa yardımcı olurum

Sony VAIO SVS1512ACXS
  • quote:

Orijinalden alıntı: batre

Merhaba, SVS1512ACXS modelini herkes görmeli harika bir cihaz. SVS1512ACXS modelini ben de bir vaio hayranı olarak çok beğendim. Amerikadan 2 adet istedim. Bir tanesini ben kullanacam, diğerini de satmak için sunacam. isteyen olursa yardımcı olurum

Sony VAIO SVS1512ACXS

Ben isterimmmm.

• pm attım, başka isteyen :)
  • Tekrar Merhaba,
    Daha öncekini sattım ve bir tane de ben kullandığım için ABD den 2 tane daha getirdim. SONY VAIO SVS1512ACXS isteyen varsa mesaj atsın lütfen.

cihazlar sıfırdır ve ilk kurulumu siz yapacaksinız. cihaz şuan istanbulda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio PCG-71911M
    12 yıl önce açıldı
    Sony Vaio svf153a1yw
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.