Şimdi Ara

Sony Vaio VGN-FW11e Kasa ve Dizayn Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bu modeli almak için Sony Shop'lardan birkaç tanesini aradım.
    Bana artık bu modelin gelmeyeceğini, Kasım başında yenilenen kasasıyla geleceğini söylediler.
    (Bunu 2 yerden ayrı ayrı teyit ettim)
    Ürünü tam almaya karar vermişken içime kurt düştü ve beklemeye karar verdim.

Benim bildiğim kadarıyla Sony'nin bu modeli çok yeni ve başarılı bir model.
    Sizce kasa ve dizayn değişiminin nedeni ne olabilir?
    Acaba şu anda satılan mevcut ürünlerde bir dizayn hatasına falan mı rastladılar?
    Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonatschi -- 3 Ekim 2008; 17:15:14 >

• seni kandırmış:) çıkalı kaç ay oldu 1 yıl bile olmadı yani hemen öle kasa değişimi olmaz çünkü eski kasa laanlar otomatik zarar eder
  • 2 farklı sony-shop bayisi de birbirlerinden bağımsız aynı şeyi söylediler.
    Yani kandırma veya yanlış bilgi olduğunu sanmıyorum.
    Merak edenler için bayileri de söylüyorum:

Akmel (Kanyon)
    CSR

Bu bayilerin telefonlarına da yine sony.com.tr den ulaşabilirsiniz.
    Ben gayet ciddi olduklarını düşünüyorum.
    Haftaiçi Sony firmasını da arayıp bilgi almaya çalışacam.
  • Kasa değişikliği olcagını sanmıyorum. Renk olabilir. Yeni çıkan graphic splash modeller var onları mı kasdetmişler acaba ?
    http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=8198552921644564390&parentCategoryId=16154

öğrenince bizimle paylaşırsan sevinirim, ben de almayı düşünüyorum en kısa zamanda.

• bu habere sevindim işte:) inşallah doğru haberdir
    tek renge mahkum olmak hic hos degil hele de o klasik siyah-gri kombinasyonuna
  • Kasa değişimi şu açıdan doğrudur,içi değişmiş olarak gelcek anlamında kullanılıyor,sordum bi abim var VAIO Experti,dizayn dğişmicek,sadece içi dğeişir dedi,kasa değişimi 1-2 senelik periyotlarda,kasa yani iç değişimi 3 aylık periyotlarda olur dedi...
    Yeniyi beklerseniz şimdiki fiyata büyük hard-diskli olan modlei alabilirsiniz!!! Yani tahminimce =)
    Bilgilerinize...
  • İç değişimi ne demektir?
    Yani teknik özelliklerden mi bahsediyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • donanım..ekran kartı harddsık falan...
    quote:

Orjinalden alıntı: Bonatschi

İç değişimi ne demektir?
    Yani teknik özelliklerden mi bahsediyorsunuz?
  • Evet bu değişim olayını bende teyit ettim bugün İzmir de Sony Center da. Çalışan arkadaşım şirket yetkilileriyle görüşüp 11E modelinin gelmeyeceğini ilettiler. Bir değişiklik olacakmış dediler. 11M olanından varmış ellerinde yoksa 11E ye niyetlenmiştim bende.
  • Bu ürünün gelmeyecek olması mevcut 11e'leri daha da mı kıymetlendiriyor? (asus m51sn'lerin de artık üretilmemesi gibi)

Yoksa ürünlerde bir hata veya memnuniyetsizlik olduğunun işareti olduğundan benim gibi ürünü daha yeni alanların büyük bir hata yaptığının mı işareti?
  • piyasa çok ilginç bu aralar.
    ib'de de aynı şekilde amerikan modellerinden bir getirdiği ürünü bi daha getirmiyor.satıyorlar, bitiyor, sonra başka modeller getiriyorlar.
    aynı şey şimdi eurasia garantili avrupa modellerinde.
    zaten baştan beri piyasada bir kıtlık vardı 11e konusunda, çoğu yerde yoktu, olnalarda 3-5 tane falan..11s desen heryerde var 3500 kağıda:)
    bu da mı pazarlama taktiği acaba?:)
  • Üründe hata fln yok arkadaşım,sadece yenilenme sürecinde mecburiyetten har-disk gibi küçük detay olsa bile değiştirmesi gerek içinden bi parçayı...

Bizim üürnler taş gibi bişey yok,için rahat olsun
  • TCMTZ,

Pazarlama taktiği olması konusuna sonuna kadar katılıyorum.
    Çok da başarılı bir taktik bana kalırsa :)

serhat_katliam,

ürüne onca para verdikten sonra insan ister istemez heyecana kapılıyor acaba aldığım üründe sorun mu var diye...
    yorumun açıkçası rahatlattı biraz.
    zaman gösterecek bakalım taş gibi mi değil mi..
    benim de sony'den beklentilerim çok fazla..
    o yüzden bu kadar ciddi bir rakamı gözden çıkardım..

hayırlısı
  • evet evet banada söyledikleri dizaynını fln değiştirirler yada bikaç parça eklenip çıkar falan gibisindendi. Dediler artık ürünler çok çabuk değişiyor 2-3 ayda bir yenileniyor. O sebepten şimdilik getirmiceklermiş yenisinden gelicekmiş.Bende almaya niyetlenmiştim çok ama artık bekle dediler.. inşallah fiyatlarda değişmez çok :) Herkes güle güle kullansın çok güzel bir alet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bonatschi

TCMTZ,

Pazarlama taktiği olması konusuna sonuna kadar katılıyorum.
    Çok da başarılı bir taktik bana kalırsa :)

serhat_katliam,

ürüne onca para verdikten sonra insan ister istemez heyecana kapılıyor acaba aldığım üründe sorun mu var diye...
    yorumun açıkçası rahatlattı biraz.
    zaman gösterecek bakalım taş gibi mi değil mi..
    benim de sony'den beklentilerim çok fazla..
    o yüzden bu kadar ciddi bir rakamı gözden çıkardım..

hayırlısı

Valla bana sökmedi pazarlama taktiği =) Elimizde s var dediler,bende sipariş verin ozaman m istiyorum dedim 3 günbekledim =)
    evet,fz modellerine dönerseniz yeni seri'de yenilencek bi özellik vardı ama hard-disk aynıydı,şimdi fw serisinde ne işlemci ne ekran kartında yenilencek özelllik kalmadığından hard-disk modifikasyonuna girmiş belliki,kasa yoksa 10. sene için özel üretilmiş bi tasarımdır

• Alacağınız Olsun Arkadaşlar Kafamı Allak Bullak Ettiniz Ne Güzel Gidip Alıcaktım Bugün Yarın.
    Peki 11m de Bi Problem Varmı;Yoksa Onlar damı Değişicek??
    Ya Adamlar Bikaç Renk Daha Ekleyelim Demişler Yoksa Harddisk BahaneFenada Olmamış Hani:).
  • Renk derken o bi arkadaşın yurtdışından aldığı beyaz rengi diyorsanız onlar Türkiyeye gelmicek,yani şimdilik planda yok,FZ serisininde beyaz tuş takılmısı vardı o da gelmedi...

Sadece harddisk değişicek

-Raziel- Arkadaşım,seride sorun olduğu fln yok,nerden çıkardın anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Renk derken o bi arkadaşın yurtdışından aldığı beyaz rengi diyorsanız onlar Türkiyeye gelmicek,yani şimdilik planda yok,FZ serisininde beyaz tuş takılmısı vardı o da gelmedi...

Sadece harddisk değişicek

-Raziel- Arkadaşım,seride sorun olduğu fln yok,nerden çıkardın anlayamadım

beyaz istiyoruuum!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.