Şimdi Ara

Sony VAIO VPCEB3M1E-BIOS Güncelleme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet anakart sürümümü falan bilmiyorum ancak modelden güncelleniyormuş sanırım , nasıl güncelleyebilirim bi yardımcı olur musunuz ?

• cihazınıza bios yada herhangi bir güncelleme geldiğinde önce vaio update programına sonra da model sayfanıza düşer. cihazınızın bios update i bulunmamaktadır. Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

http://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-dwnl/VPCEB3M1E/list

(Sony en son bios update i Windows 8 ve Windows 7 ile çıkardığı cihazlara Windows 8 e geçiş için verdi.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

cihazınıza bios yada herhangi bir güncelleme geldiğinde önce vaio update programına sonra da model sayfanıza düşer. cihazınızın bios update i bulunmamaktadır. Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

http://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-dwnl/VPCEB3M1E/list

(Sony en son bios update i Windows 8 ve Windows 7 ile çıkardığı cihazlara Windows 8 e geçiş için verdi.)

Yani ben yapamiyorum oylemi 7den 8e geçiş nesil oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• myargic388 kullanıcısına yanıt
    cihazınızın resmi olarak Windows 8 desteği yok Sony Vaio yu satmadan önceki yeni nesil vaio fit, vaio pro ve hatırlamadığı bir kaç cihazın Windows 7 ve Windows 8 varyasyonları olduğu için bios güncellemesi yayınladılar. Sizin cihazınız için böyle bir durum söz konusu değil.
  • quote:

cihazınızın resmi olarak Windows 8 desteği yok Sony Vaio yu satmadan önceki yeni nesil vaio fit, vaio pro ve hatırlamadığı bir kaç cihazın Windows 7 ve Windows 8 varyasyonları olduğu için bios güncellemesi yayınladılar. Sizin cihazınız için böyle bir durum söz konusu değil.

Bilgisayarim calisiyor ama ekran gelmiyor bunun çözümü için bios deniyecektim sanirim bu da çözüm olmuyacak bir çözüm yolunuz varmı sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazınızı harici bir ekrana bağlayın ve açın harici ekrana görüntü geliyorsa kablolarında sıkıntı vardır veya ana kartta ufak bir parça vardı adını unuttum o yanmıştır. eğer ekrana görüntü gelmez ise ekran yada grafik kartınız yanmış olabilir. daha önce lenovo cihazımda yaşamıştım böyle bir sorunu. sizin çözebileceğiniz bir arıza değil yani tanıdığınız bir bilgisayarcıya yahut sony teknik servisine verin cihazınızı
  • quote:

cihazınızı harici bir ekrana bağlayın ve açın harici ekrana görüntü geliyorsa kablolarında sıkıntı vardır veya ana kartta ufak bir parça vardı adını unuttum o yanmıştır. eğer ekrana görüntü gelmez ise ekran yada grafik kartınız yanmış olabilir. daha önce lenovo cihazımda yaşamıştım böyle bir sorunu. sizin çözebileceğiniz bir arıza değil yani tanıdığınız bir bilgisayarcıya yahut sony teknik servisine verin cihazınızı

Chipsetten bahsediyorsunuz sanirim.Ne kadar çözülür bu sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chipset değil bir çeşit transistördü ₺120 ye 2 sene önce yaptırmıştım. kullanılan malzemeye vs. bu fiyat değişir tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.