Şimdi Ara

Sony Vaio Wireless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncelikler merhabalar diliyorum arkadaşlar hepinize. Sorunum gerçekten çok ilgi çekici. Daha bugün aldım diyebilirim LEPTOPU ve almışken iyi bir şey alıyım dedim. 1799 TL civarı olan leptopu 1599 TL aldım. Almaz olaydım diyebiliyorum o derece... Sorunum çözülürse çok iyi olcak performans olarka lafım yok ancak bu wifi olayı leptopların geçim kaynağı gibi bir şey. Konu başlığı ile alakasız bir sorunumda var. Görmedim çok büyük sıkıntı değil ekranın yanlarında vidalar gözükmesin diye kullanılan yerlerden 1 tanesi eksik gelmiş yok böyle bir şey valla :)

MARKA : SONY VAIO
    MODEL : SVE1713S1EW
    BİOS SÜRÜMÜ : R0160D6

Sorunum az çok belli ancak şöyle izza ediyim. Ben windows 8 taraftarı değilim. Görüntü için kullanılan bir sistem ve dokunmatik için tasarlanmış vs. vs. saymakla bitmez ancak performans olarak benim isteklerimin dışındaydı. Linux kullanmak istedim wifi kapandı görünmedi tekrar windows 8 geçtim wifi kapalı oldu ve daha sonra win 7 kurdum driverleri tanıttım yine kapalı modda gözüküyor.

Wifi ışığı yeşil şekilde yanmakta ve ethernet kablosu ile bağlanabiliyorum. AĞ taramıyor... ve görüntülenmiyor.

Gerçekten bu modeli kullanan ve başından bu sorun geçmiş birileri yardım edebilir mi ? Fikri olan da beyan etsin lütfen herşeyi denemem lazım... Bir sürü işim var ve bu sorunları çözmem gerekiyor

• Sorunun cevabını bilmiyorum ama elimde olsa bütün vaio fabrikalarını bombalarım. Bu kadar kötü bir laptop görmedim, 6. aydan itibaren ısınmaya başlıyor wireless cekim gücü cok az servisi yavaş vs vs.

Basit bir hatırlatma olacak ama ön taraftaki wireless tuşu açık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btuzlakss -- 29 Ağustos 2013; 8:34:09 >
  • ben adamla konuştum ısınma sorunu yok hatta özellikle bunun için konuşmuştum... Bu sorun devam ederse gidip geri vercem. Kasa alırım daha iyi yemin ederim. WİFİ tuşu yok bu modelde varsada ben göremiyorum :( Fn + F KEY üzerindede wifi yok ve hepsini denedim. Wifi ışığı yeşil yanıyor. Daha 1 gün olmadı iade alırlar herhalde. Şimdi götürcem dicekler windows 8 kuruluydu tekniksel bir sorun vs. vs. ah ah
  • arkadaşlar sorun gerçekten mide bulandırıcı ama çözdüm. Pili çıkardım adaptörü fişten çektim. 1 dakka bekledikten sonra bağladım düzeldi :) teşekkürler herkese
  • tolgatasci T kullanıcısına yanıt
    hocam Allah senden razı olsun 1 haftadır belki 10 kere format attım kurmadığım driver yan yazılım kalmadı artık kafayı yemek üzereydim bende pili çıkarıp 1 dakika bekledim sonra açtım wireless i gördü cihaz.

şimdi anladım ki sony vaio rezalet ötesi bir cihaz sakın almayın baştan aşağı sorunlu bir de anlamsız şekilde çok pahalı lenovodan şaşmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.