Şimdi Ara

Sony VAIO YB (AMD Fusion) Kullanıcı İncelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
20.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: Lazkopat_Badboy

Bi sorum daha olacak formattan sonra Fn tuşları çalışmıyo nasıl çalıştıra biliriz ?
  • Yanılmıyorsam Sony'nin sitesinden bunla ilgili yazılımı yüklemen lazım
  • Ben ultimate 32 bit yüklemeyi düşünüyorum 4 gb flash bellek buldum ne dersiniz?
  • Ben 8gb flashla kurdum.
    Flasha kurduğum win7 kalıbı içinde 6 tane win7 versiyonu vardı sanırsam.
    3.92 gb yer kaplıyordu flashta kalıbı kurunca.
  • tavsiye etmem.

-Lisans anahtarını kullanamazsın.
    -64 bit daha hızlı
    -Eğer Home Premiumda olmayıp Ultimate olan bir şeye ihtiyacın yoksa onu da tavsiye etmem.

Tavisye ettiğim sürüm 64bit Home Premium SP1 ve mutlaka üzerinde oynama yapılmamış olmalı.
  • Hobar a katılıyorum bence aralarında pek bir fark yok.
  • 3.68 olarak görüyor flashı..

Ayrıca neden ultimate var iken herkes home pre kuruyor anlamış değilim.

Küreklemek size ters mi geliyor
  • küreklersen loader kullanmak zorunda kalırsın update edersen patlayabilir. ayrıca kesin değil ama loaderların bilgisayarı yavaşlattığını söyleyenler var. ultimate üzerinde bir takım fazladan servisler var. Bu da yavaşlatabilir. Ayrıca pili daha çabuk bitirdiğini söyleyenler var. Bu da kesin değil.
  • Anladım lazkopat arkadaş 64 bit kurmuş home pre ama 2 gb ram var nasıl oluyor?

Ona göre bende kurayım.
  • @hobar
    temiz bir win7 home premium sp1 li linkini pm den rica ediyorum çoklu part olmalı

nette bulduklarım hepsi oynanmış veya tek part

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didim -- 21 Haziran 2011; 13:38:07 >
  • 64bit kurdum ram takıcam çünkü.
    Bu arada şu fn tuşlarını yapabilen varmı formattan sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

http://hotfile.com/dl/118646725/a3a2adb/sony.rar.html
    şunu indir sırasıyla aşağıdakileri kur. her adımda yeniden başlat.

1-utulty
    2-shared lib
    3-event

bir de kullanmak istersen içinde two finger scroll var. önce kendi sitesinden synaptics touchpadin son sürümünü indirip yükle. sonra bunu kullan. synapticsin içinde de 2 parmakla kaydırma var ama biraz dandik çalışıyor. bu çok iyi.

yukarıdaki dosyadaki işlemleri yapınca fn tuşları çalışıyor.
    her kurulumda sonra yeniden başlatılmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: didim

@hobar
    temiz bir win7 home premium sp1 li linkini pm den rica ediyorum çoklu part olmalı

elimde var turktorrentten indirmiştim. ama üyelik ister orası. eğer ultimate bulursan o da olur. ei.cfg dosyasını silerek tüm sürümleri kurulabilir hale getirebilirsin.
  • quote:

quote:

@hobar

elimde var turktorrentten indirmiştim. ama üyelik ister orası. eğer ultimate bulursan o da olur. ei.cfg dosyasını silerek tüm sürümleri kurulabilir hale getirebilirsin.

anladım şimdi 64 bit ultimate indiriyorum bahsettiğin olayı biliyorum bi deneyeyim tşk
  • quote:

quote:

quote:

@hobar

anladım şimdi 64 bit ultimate indiriyorum bahsettiğin olayı biliyorum bi deneyeyim tşk

http://donanim.thgtr.com/haber/yazilim/isletim-sistemi/artik-windows-7-nin-tum-surumlerinin-oldugu-bir-dvd-yapabileceksiniz

• Arkadaşlar 2gb ram almak istiyorum.

Bunun içindeki ram markası ne biliyorsanız söyleyin aynısından alayım.

2gb 1066 mhz başka ne olması gerekiyor alacağım ramde.
  • kingston 1066 al yeter
  • bende bundan var
    http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-kvr1066d3s72g-2gb-tek-modul-1066mhz-ddr3-cl7-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44623

gerci uzerinde nanya technologies 1333 luk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 21 Haziran 2011; 20:30:46 >
  • ucuzlarsa bende alacağım düşünceniz nedir ucuzlarmı ucuzlarsa ne zamana ucuzlar?
  • Sinir oldum arkadaş deli gibi kasıyor alet msconfigten kapadım çoğu şeyi her şey kapalı cpu kullanımı yüzde 60 lara çıkıyor şuan yazarken bile takılıyor taratıyorum virüs yok.

Format atacağım ama ram almayı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.