Şimdi Ara

Sony VAIO YB (AMD Fusion) Kullanıcı İncelemesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
20.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Sinir oldum arkadaş deli gibi kasıyor alet msconfigten kapadım çoğu şeyi her şey kapalı cpu kullanımı yüzde 60 lara çıkıyor şuan yazarken bile takılıyor taratıyorum virüs yok.

Format atacağım ama ram almayı bekliyorum.

codeclerden kaynaklanıyor olabilir benim başıma daha önce böyle bir şey gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Sinir oldum arkadaş deli gibi kasıyor alet msconfigten kapadım çoğu şeyi her şey kapalı cpu kullanımı yüzde 60 lara çıkıyor şuan yazarken bile takılıyor taratıyorum virüs yok.

Format atacağım ama ram almayı bekliyorum.

Boşuna kapatıp kaldırma hocam programları. Tamamen donanımsal hızlandırma ve kodeklerle alakalı durum.

Doğru ayarlarla iki eli kanda olsa 1080p'leri her türlü, en ufak takılma olmadan oynatır bu cihaz.
  • Oynatıyordu zaten ama kasıyor işte her şey kapalı cpu kullanımı yüzde 60 lara çıkıyor anlamadım gitti.
    Maaşı almayı bekliyorum.

ram çanta mouse mouse pad hepsini alayım temiz bir format sonra bakacağız.
  • Nedir, bu işkenceniz diğer topiclerde herkes makinasını överken sizin yaptıgınıza bakın, makinayı almadan beni soğuttunuz...

Offf, offffff !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 24 Haziran 2011; 4:06:03 >
  • Ben bir yerde yanlış yapıyorum makinede sorun olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Nedir, bu işkenceniz diğer topiclerde herkes makinasını överken sizin yaptıgınıza bakın, makinayı almadan beni soğuttunuz...

Offf, offffff !

ilk aldıgım gün makineye yeni bir win7 ve gerekli güncellemeleri yaptım cihazımdan şimdi gayet memnunun
    iyikide almışşım diyorum
  • Gary hiç birşey yapmazken o kadar cpu kullanımı olmaması lazım. Bende nette gezerken vs. %20 leri geçmiyor. 1080p video oynatırken bile cpu kullanmıyor alet. Temiz bir windows kur. Windows güncellemeleri yap ve güncel ekran kartı sürücüsü, flash player ve internet tarayıcı yükle. Bariz bir şekilde rahatladığını göreceksin. Ayrıca böyle bir aletten fazla performans beklentisi içine girmemek lazım. Sonuçta netbook sınıfı içinde yer alan bir cihaz. i5 yok içinde. coaxem de i7 sandy bridge işlemcili laptop var. Günlük kullanımda ikisi arasında ne kadar fark olduğunu o söylesin.

Aşağı 2 ekran görüntüsü ve youtube 1080p videosu ekliyorum.

1080p video oynatımda cpu kullanımı %0 da
     Sony VAIO YB (AMD Fusion) Kullanıcı İncelemesi

Burda da yükü gpu nun üstlendiğini görüyoruz.
     Sony VAIO YB (AMD Fusion) Kullanıcı İncelemesi

• Çok fazla performans beklentim elbet yok ama bu kasma şaşırttı beni birazdan siparişleri vereceğim.

Pazartesi falan işletim sistemini değiştiririm.

Bana yardımcı olur musun facebooktan falan?

Rica etsem anlamıyorum da.
  • Sen ekipmanları hazırla. Sp1 li 64 bit Windows 7 isosu(Ultimate de olabilir), 4gb usb. Gerisini hallederiz.
  • Bu cihazı bekleyenlere güzel haber; HP DM1-3200et

http://www.webdenal.com/hp-ls164ea-dm1-3200et-e350-1-6-ghz-11-6-led-3gb-32_348634.html?ref=akakce&v=1.46.8

1 GB fazladan bellek ve 70 GB fazladan sabit disk. Donanımlar aynı. Ekran kalitesi belirleyici etmen olur ki çok fark olacağını sanmıyorum.

Bekleyenler için güzel fırsat. Böylece E-350 işlemcili bir model daha geldi.
  • Hp nin de gelmesi iyi oldu. Yalnız tipi pek hoşuma gitmedi HPnin. Ek olarak HP nin pil ömrü daha fazla olur. Bunda internette gezerken 4-4.5 saat HP dede 6-6.5 saat kadar gider.

70gb fazladan diski yok yalnız. 320gb görünüyor.
  • Hdd 7200 yalnız bizimkisi 5400 diye biliyorum.

1 hafta önce almış biri olarak üzülmeli miyim?

• 250 GB diye aklımda kalmış sabit disk Sony'de

Neyse, onun yerine 7200 RPM olmasını sayalım

Tabi bir de pil ömrü. Onu atlamışım. Esgeçilecek bir fark değil.
  • Tipini bende sevmedim ekranın altı özellikle menteşe kısmı galiba..
  • bu cihazların şarj cihajları ne büyüklükte laptoplarla aynı mı yoksa küçük mü?
  • Daha küçük 2-3 laptop gördüm gerçi hayatımda

Bana ufak geldi.
  • @hobar i7-2630qm islemcili laptop ile film seyretmede ve internette cok buyuk farklılık yok..cok kastırmadıktan sonra tabi birde bu bilgisayarı dehset kullanayım oyun oynayayım diye kullanmak sacma olur. Sadece internet,muzik,film ve tasınabilirlik icin aldım cunku oteki laptopum 18,4" ve her yere tasınmıyor.. Birde Compaq mini 1020ST netbook vardı daha once kullandıgım. Onda 2gb ram vardı ama E35* islemci cok cok hızlı atom islemciden... pili gayet iyi gidiyor.. ama kasılma istemiyorsanız 2gb takviye ram ve ssd hdd şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 25 Haziran 2011; 21:36:18 >
  • cız sesi bende de bbaşladı sanki elektrik sesi gibi cız ediyor şimdilik geçti bakalm.
  • Delirdim tornavidayla açmaya çalıştım açılmadı arkadaşa gittim tornavida buldum açtım vidaları döndüler.Ama çıkmadılar kapağı kaldırmaya çalıştım az kalsın kırılıyordu bütün sorunlar beni buluyor vidalar döndü sonuna kadar ama çıkmıyor anlamadım gitti
  • vidalarda ve kapakta sıkıntı yok ben gecen gün actım ram takdım tekrar kapattım. Bugunde ssd geldi akşam yeniden acıp yeni SSD yi takacagım bakalım o zaman nasıl olacak.

Cihaza müdahale ederken acele etmeyin tüm vidalarım söküldüğünden emin olun .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.