Şimdi Ara

Sony VAIO YB (AMD Fusion) Kullanıcı İncelemesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
20.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Home premium yüklersen kullanırsın ultimate yüklenmiyor sanırm yani yükleniyor da aynı keyi kullanamıyorsun bende 32 bit home pre vardı 64 home pre yaptım.

çoğu arkadaşın bu şekilde.
  • Evet bende home pre 64 bit yükleyeyim o zaman.Peki benim masaüstü pc'dede 64 bit home pre var.Tek keyi 2 makinadada kullanabilir miyim ?
  • bilmiyorum hocam pek hakim değilim bu konulara
  • Bunun keyi biosa kayıtlıdır başka makinada kullanamazsın. İstersen masaüstüne de bios modlu aktivasyon yapıp orjinal gibi kullanabilirsin.
  • Peki denesem masaüstü pc'ye bir zararı olur mu ? Şu an yeni format attım deneme sürümü halinde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozoto -- 10 Ocak 2012; 19:28:58 >
  • kabul etmez laptop keyini. ama denemenjn de zararı olmaz. eger bios yükleme işlemini biliyorsan dedigim yöntemi de yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

kabul etmez laptop keyini. ama denemenjn de zararı olmaz. eger bios yükleme işlemini biliyorsan dedigim yöntemi de yapabilirsin

Xp home edition'u 2 pc'ye kurabiliyorduk ancak bunda durum ne bilmiyorum.O yüzden en kısa zamanda deniyeceğim.Teşekkür ederim.Bios olayını ise bilmiyorum kurcalamakda istemiyorum :)
    Olmadı kürekli windowsa devam :)
  • WindowsXP kurmayı tavsiye eder misiniz bu alete? Win 7 den daha hızlı çalışır heralde diye düşünmüştüm ama mesajlardan gördüğüm kadarıyla XP yükleyen pek yok. Driverlarda sorun mu çıkarır?
  • 64 bit home pre yükledim key i kabul etti.Ancak ramin 3.60 gb kullanıyor gözüküyorum.Geri kalan ekran kartındamı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozoto -- 12 Ocak 2012; 14:16:03 >
  • Arkadaşlar amd e350 işlemciyle hangi oyunları oynayabildiniz ?
  • YB3V1E modelini almayı düşünüyorum sizce nasıl bilen arkadaşlar
  • bizimkinin bir üst modeli gibi duruyor. e450 var, biraz daha (50mhz) hızlı işlemcisi var ve daha iyi bi gpu birimi var. 4gb ve 500gb ile geliyormuş. yeterli hepsi.. kasa da ekranda gördüğüm kadarıyla aynı.

güçlü bir pc (segmentine göre), şık da. burda konuşulanların hemen hepsi bu alet içinde geçerli. bana sorsan alırmıydım? evet. çünkü ne zaman kullansam bu aleti iyi ki almışım diyorum.

tek negatif yani sahip olduğu pil hacmi. yani bizimki 4 saat max dayanırken diğer firmalar 6 saat verebiliyorlar.

diğer e-450 modellerine de bakabilirsiniz farklı markaların yinede. incelemekte fayda var, zira fiyatı 1200 lira cıvarı sanıyorm sony nin. biraz fazla geldi. 1000 lira verilir ama 200 lirası fazla

Sağlıcakla..
  • bu arada, yeni ati driver güncellemesi yapmıştım,

4.0 ve 5.6 değerleri, 4.4 ve 5.7 e çıktı. kullananların bilgisine.

Sony VAIO YB (AMD Fusion) Kullanıcı İncelemesi
  • YB3V1E modeline ssd takmak istiyorum ama hangi model alsam verim alabililrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur03

YB3V1E modeline ssd takmak istiyorum ama hangi model alsam verim alabililrim

Benim cihazda Corsair F60 var gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Orijinalden alıntı: uğur03

YB3V1E modeline ssd takmak istiyorum ama hangi model alsam verim alabililrim

Benim cihazda Corsair F60 var gayet memnunum

peki hocam kaç gb lık.ayrıca kayda değer bir fark oluyor mu
  • arkadaşlar benim bu laptopla bir problemim var touchpad belli bir süre kullandıktan sonra sapıtıyor. parmağımı koyduğum anda sol köşeye gidiyor. tıklamıyor, tekrar format atıp win8 x64 e geçtim güncellemeleri yüklemeden önce de çöktü ancak tıklamama gibi bir sorun olmadı yalnızca kaydırma ve diğer synaptics özellikleri çalışmaz oluyordu. tabi ki synaptics sürücüsünü yükledikten sonra. sizce sorunu nasıl çözebilirim? servise mi göndereyim yoksa?
    bir de vaio event servisi nasıl yüklicez çünkü ekran ışığı aç kapa gibi fn tuşlarının bazıları çalışmıyor.
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.