Şimdi Ara

Sony VAIO YB (AMD Fusion) Kullanıcı İncelemesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
20.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim hızlı cevabın için Hobar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tremorci

slm arkadaşlar. Benim vaio nun led ekran kırıldı.Garanti dışı dediler.Ekran samsungun bir modeliydi. Ekranın tam modelini yazabilirmisiniz.

AIDA64 Extreme Edition programıyla ekran özelliklerinden tam modelini söylüyodu. teşk.
    SONY VPCYB1S1E/S servis 550 istiyo sırf panel için

375 tl indiler...7 gün sipariş edip gelecekmiş.

ekranı söktüm..modeli: samsung LTN116AT04 S01

bu modele uygun ekran arıyorum.bilgisi olan varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremorci -- 1 Ağustos 2011; 18:58:53 >
  • quote:

quote:

slm arkadaşlar. Benim vaio nun led ekran kırıldı.Garanti dışı dediler.Ekran samsungun bir modeliydi. Ekranın tam modelini yazabilirmisiniz.

AIDA64 Extreme Edition programıyla ekran özelliklerinden tam modelini söylüyodu. teşk.
    SONY VPCYB1S1E/S servis 550 istiyo sırf panel için

375 tl indiler...7 gün sipariş edip gelecekmiş.

ekranı söktüm..modeli: samsung LTN116AT04 S01

bu modele uygun ekran arıyorum.bilgisi olan varmıdır?

Öncelikle geçmiş olsun. Servisler de yolunacak kaz arıyor resmen. 550 ne lan. Servisin Türkçe karşılığı hizmettir. Bu hizmet değil resmen sömürmek.

300 e inerlerse servise yaptır.

http://cgi.ebay.com/NEW-11-6-SAMSUNG-LTN116AT04-S01-LED-LAPTOP-SCREEN-GLOS-/230646671778?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item35b39ce9a2#ht_1391wt_774burda kargoyla beraber 200 liraya falan geliyor.

yoksa buradan alabilirsin. İngiltereden yaklaşık 10-15 gün gibi bir sürede gelir. Belki daha ucuzu da vardır. çok aramadım ebayda.

Ebayde alışverişi bilmiyorsan iyibey forumlarına bakabilirsin.

• teşekkürler.baktım oralara birde ChiMei-B116XW03-V-0-11-6-Slim-Led-Notebook-Ekran bu ekranı buldum aynı ekran gibi acaba denesem mi?
    http://urun.gittigidiyor.com/ChiMei-B116XW03-V-0-11-6-Slim-Led-Notebook-Ekran_W0QQidZZ42265909
  • Aynı gibi ama ilk sanki biraz yan sanayi gibi duruyor. görüntü kalitesini begenmezsen iade durumunu öğren
  • Splash yükledim ayarı açtım ortalama 20 cpu yiyor.Sizde ise 0 sizde ssd olduğundan olabilir mi?
  • Güç tasarrufu modunda en kısık parlaklıkta 3 saat var diyor yüzde 100 iken başta böyle değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Güç tasarrufu modunda en kısık parlaklıkta 3 saat var diyor yüzde 100 iken başta böyle değildi

Demesine bakma o değer yaklaşıktır. süre tut. 4-5 saat civarında kullanabilmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Güç tasarrufu modunda en kısık parlaklıkta 3 saat var diyor yüzde 100 iken başta böyle değildi

Demesine bakma o değer yaklaşıktır. süre tut. 4-5 saat civarında kullanabilmen lazım

Peki dostum bakacağım.

Splash yükledim ayarı açtım ortalama 20 cpu yiyor.Sizde ise 0 sizde ssd olduğundan olabilir mi?
  • Bugün bende 4gb'lık modelini aldım. Günlük işler için ideal ve son derece taşınabilir bir bilgisayar. Kesinlikle netbook değil:)
  • Donanımhaber'in hdvideolarını açarken sıkıntı yaşıyor. Akıcı bir biçimde oynatamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darel-x

Donanımhaber'in hdvideolarını açarken sıkıntı yaşıyor. Akıcı bir biçimde oynatamıyor.

Herhangi bir sorun yok bende. Makinayı yeni aldıysan gereksiz programlar yapıyor olabilir. bas formatı gitsin Home premium 64 bit tavsiye ederim
  • asus 1215n ile bunun arasında kaldım ne tavsiye edersiniz
  • quote:

quote:

Donanımhaber'in hdvideolarını açarken sıkıntı yaşıyor. Akıcı bir biçimde oynatamıyor.

Herhangi bir sorun yok bende. Makinayı yeni aldıysan gereksiz programlar yapıyor olabilir. bas formatı gitsin Home premium 64 bit tavsiye ederim

Google Chrome yükledim sorun kalmadı ie9 fena kasıyor

• quote:

quote:

quote:

Google Chrome yükledim sorun kalmadı ie9 fena kasıyor

Yoo! ie9 da da kasmıyor ati 11.8 i yükle bakalım. Windows güncellemelerini de yap.

• cevap alamadım asus 1215n ile bunun arasında kaldım sizce hangisini alayım. Birde packard bell in 11.6 lık bir modeli var u3600 işlemcili o da aklımı kurcalıyor. Neyse bu büyüklükte bir bilgisayar arıyorum işte sonyi önerir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz27

cevap alamadım asus 1215n ile bunun arasında kaldım sizce hangisini alayım. Birde packard bell in 11.6 lık bir modeli var u3600 işlemcili o da aklımı kurcalıyor. Neyse bu büyüklükte bir bilgisayar arıyorum işte sonyi önerir misiniz

Net bir şey diyemem. Cihazın performansını +/- lerini yazdık. Performans açısından çok fark olmaz. Geriye fiyat, görünüş ve diğer ıvır zıvırlar kalıyor. Kararı sen vereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 22 Ağustos 2011; 9:56:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz27

cevap alamadım asus 1215n ile bunun arasında kaldım sizce hangisini alayım. Birde packard bell in 11.6 lık bir modeli var u3600 işlemcili o da aklımı kurcalıyor. Neyse bu büyüklükte bir bilgisayar arıyorum işte sonyi önerir misiniz

Net bir şey diyemem. Cihazın performansını +/- lerini yazdık. Performans açısından çok fark olmaz. Geriye fiyat, görünüş ve diğer ıvır zıvırlar kalıyor. Kararı sen vereceksin.

çok tşk. ederim tüm forumu okudum aldığına pişman olan yok galiba

son birşey soracam senin verdiğin işlemci karşılaştırmada d525 bariz daha kötüydü ama sen performans olarak yakın diyorsun nasıl olur anlamadım

• Bu modelden pek kullanan yok galiba. Oysa bu fiyata alınabilecek en şık ve güçlü dizüstü bilgisayar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.