Şimdi Ara

Sony VAIO YB (AMD Fusion) Kullanıcı İncelemesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
20.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni driver gelmiş sanırım.

90 mb olan driver değil mi başka bir şey indirmiyoruz?

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: mfatihc

arkadaşlar araştırdım sanırım bu özellik vaio control center'ın bu sürümünde yok. update edebilir miyiz?

bu arada vision özelliği ile bilgiyi bekliyorum bilenlerden:)

Ben kullanım klavuzunu okumadım yav öyle birşey mi varmış. F2 ye nerde bastığını söylersen bir de ben bakarım.

Bu arda 4 gün cezalıydım cevap yazamadım. Diğer arkadaşlar kusura bakmasın

@Gary_2550 Düzgün bir şekilde biçimlendirip yükle dediğinde sorun çıkmaması lazım.

@caparz0 64 güncellemeleri yapınca windows driverları tanıyor. Ekran kartı ve ses sürücülerini amd ve realtekin kendi sitesinden indirebilirsin diğerlerine gerek yok. Sadece fn tuşları için gerekli şeyler var onları da vermiştik geçmiş sayfalarda. Ayrıca ultimate yüklemeni gerektirecek özel bir sebep yoksa home premium tavsiye ederim. Hem lisansını kullanabilirsin. Hem de ultimate de pil az gidiyor diyorlar

kullanım klavuzunu sony sitesinden indirdim. orada amd visionu kullanmak için bilgisayar açılırken çıkan vaio yazısı görününce f2 ye basınız diyor. sonra advanced bölümünden enable yapıyorunuz. ama daha sonra ne oluyor bilmiyorum. hangi özellikler aktif oluyor bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Hobar

Yeni driver gelmiş sanırım.

90 mb olan driver değil mi başka bir şey indirmiyoruz?

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

Başka şeye gerek yok bunu yükleyebilirsin
  • Hobar cevabın için teşekkürler ,

Sürümler arasında pil kullanımı bakımından fark olacağını düşünmüyorum.Benimde bu topicte bahsedilenler kadar gidiyor pilim.Benim tek sorunum ekran parlaklığını düşürünce uykumun gelmesi.Bu sebepten hep full parlaklıkla takılıyorum.

Bu arada Ultimate i yükledim cihaz 6gb ram i tanıyor hiç sıkıntı yok.Sony deki abilerimiz tek slot 4gb takmışlar saolsunlar...

Bu arada bu alette oyun oynayan arkadaşlar neleri nasıl oynayabildiler paylaşabilirler mi?

Ben ViceCity yükledim hiçbir problem yok.Bide 22'' Monitör bağladım 1680x1050 rahatlıkla oynayabiliyorum.
  • Warcraft oynuyorum ben frozen throne ayarlar en yüksekte.

Source denedim kastı sanki biraz..

Undercover oynadım birde
  • Source da belli belirsiz kasıyorsa.

Cs 1.6 yı rahatlıkla oynatır.Hemen yüklemeliyim=)
  • 1.6 yı zaten oynatıyor.Oynatıyor demeye gerek duymadım
  • hobar hocam

malum sistem 64 bit flash player olsun java olsun firefox olsun 64 bit lazım sen ne yapıyorsun bu konuda 64 bitlerini bulmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

hobar hocam

malum sistem 64 bit flash player olsun java olsun firefox olsun 64 bit lazım sen ne yapıyorsun bu konuda 64 bitlerini bulmaya çalışıyorum.

64bit flash player yok ki. 32 bit tarayıvı kullanıyorum ben. 32bit tarayıcılar gayet iyi boşver 64 ü
  • 64 bit flash var hocam format atmadan önce onu kullanıyordum yinede sorayım dedim şimdi..

Tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz?

Java nasıl?
  • megoo netbook çıkmış. Deneyebilme imkanı olan var mı?
  • Arkadaşlar benim ses sorunumu biliyorsunuz sesi yükseltince takılıyor bilgisayar birde siz dener misiniz olacak mı?

3 kere format attım hala devam ediyor.Ablamın bilgisayarında da oluyor Hp laptop var onda da ama işlemcisi daha sağlam benimkisi kadar aşırı olmuyor.

Örneğin şöyle gürültülü bir video açıp son sese alıp biraz baksanız olacak mı facede falan gezin o arkada çalarken..

http://www.youtube.com/watch?v=sQ5-NbE09vo&feature=player_embedded

Lütfen yardım edin canımı sıkıyor film izlerken bile sesi yüksek filmse takılıyor.

• Arkadaşlar son sorunuma cevap bekliyorum hala şuna bakar mısınız

Sony VAIO YB (AMD Fusion) Kullanıcı İncelemesi
  • bs player ın gpu hızlandırması yoksa o kadar cpu kullanması normal. Bende wmp ile 1080p oynatırken bile %0 kullanıyor splash pro, splayer, power dvd 11, total media player falan dene.
  • Hobar delireceğim nerede hata yapıyorum anlamadım sen 1080 p oynatıyorsun yüzde 0 ben 720 p oynatıyorum 60 lara çıkıyor.

Sesi çok açınca bilgisayar takılıyor ne yapacağım
  • wmpde nasıl açıyorsun ayrıca o videoyu bende fight clup 720 p açmıyor.

Birdehttp://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx#3

burada optional download da amd media codec package var onu yüklüyor muyuz sen sadece başta 90 mb olanı yükle demiştin.Bende yüklemedim gerekli mi?
  • Boşver onları splash pro ex i indirip kur. Ayarlardan donanım hızlandırmasını aç
  • slm arkadaşlar. Benim vaio nun led ekran kırıldı.Garanti dışı dediler.Ekran samsungun bir modeliydi. Ekranın tam modelini yazabilirmisiniz.

AIDA64 Extreme Edition programıyla ekran özelliklerinden tam modelini söylüyodu. teşk.
    SONY VPCYB1S1E/S servis 550 istiyo sırf panel için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremorci -- 1 Ağustos 2011; 12:52:02 >
  • Selam.

Benim YB ye ultimate yükledim yalnız ilk geldiğinde masaüstünde dock menüsü vardı ekranın tepesinde simgeleri içine atıyorduk , o programın ismini bilen var mı?

Göze gayet hoş görünüyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparz0

Selam.

Benim YB ye ultimate yükledim yalnız ilk geldiğinde masaüstünde dock menüsü vardı ekranın tepesinde simgeleri içine atıyorduk , o programın ismini bilen var mı?

Göze gayet hoş görünüyordu...

vaio gate
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.