Bildirim
sony valio bx
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ya evet o sony nin fiyatı 2-3 haftadır çok uygun 1099 euro + kdv fiyatı var. ama hakkında yorum falan okuyamadım hiç. alan yok mu bunu acaba?
neden böyle bir sony yi bu kadar ucuza satıyorlar bir pislik falan mı var işin içinde??????? -
Sony al derim kaliteyi yaşa bence -
bu model hakkında sony kulanıcıları derneginde baya bi yazı yazıldı bu modelden bende aldım memnunum fakat alt sag tarafta ısınma problemi var cogu bx serisinde bu sorun mevcut diger türlü baya saglam bi alet bu ısınma sorunu baya kafmı karıstırdı ilk basta iade etmeyi düsünüyodum ama yavas yavas iade etmekten vazgectim vavio düsünürsen bu ısnma soırununu kabul etmek zorundasın -
Bu ısınma konusunda bana bir görevli orada hard disk in olduğunu ve bundan dolayı o kadar ısındığını söyledi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X