Şimdi Ara

Sony Vegas Pro Render (Kaliteli video formati / Fps degeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Ben oyunlarda sinematik video cekip Sony Vegas Pro ile editliyorum ve Youtube sayfama koyuyorum. Render kismiyla ilgili bir kac sorum olucakti.

-Birincisi Youtube icin en kaliteli video formati (codec) acaba hangisidir. Ben avi diye biliyorum fakat videoyu Youtube atinca acayip bir sekilde kaliteyi bozuyor. Gayet guzel renderliyor fakat Youtube da bozuluyor. Bundan dolayi farkli bir formatta mi renderlamaliyim.

-İkincisi kayit aldigim laptopun cozunurlugu 1360*768. Render isleminde 1080p mi yoksa 720p mi kayit alsam daha iyi sonuc olur.
    Eger 720p ile rendelicaksam 1360*768 ile mi renderlamaliyim yoksa 1240*720 ile mi.

-Ucuncusu fps degeri ile ilgili. Ben sinematik kayit alirken laptopun durumuna gore her zaman ayni fps degerinde kayit alamiyorum. Kimi zaman 50 fps ile alirken bazen 30 fps dustugude oluyor. Ben render isleminde fpa degerini kac yapmaliyim. Mesela 40 fpslik bir videoyu 60 fps ile renderlasam acaba ne olur.

Sorularim bunlar yardimci olursaniz cok mutlu olurum. İyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardimci olabilcek yok mu ?

• Tesekkur ederim. Peki H264 dedigimiz format avi olarak kaydediyor degil mi. Birde mp4 ile render yapinca video renkleri degisiyor, karariyor bunun nedeni ne acaba ?

• Bu ayarlarda render alıyorum ama doğru mu?

Sony Vegas Pro Render (Kaliteli video formati / Fps degeri)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.