Şimdi Ara

Sony vs samsung (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Çeyiz için tv alıcam 7 8 ay sonrası için yani. Ama 3 model arasında çok kararsız kaldım
    Samsung 65q80b
    Sony 65x89j
    Samsung 65q70b

80b ile sony arasında fiyat farkı çok yok. Ama fiyat performans olarak 70b 4000 tl daha ucuz 80b den. Bunu vermeye değer mi çok kararsızım. Bütçe 23 ama zorlayarak 25 26 ya kadar çıkabilirim.

Kullanım alanı genelde ps5 ve pc bağlantılı film izlemek. yani smart özelliği yada ses sistemi kullanmıycağım için benim önemi yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba hocam,
    Bütçenizi zorlamıyorsa direk Samsung 65q80b bu modeli alın
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

valla zorluycak gibi ama yinede onu alıcam gibi. içimden onu almak geçiyor. yinede kararsız kaldım bilgisi olanlara danışayım dedim. acaba efsane cuma muhabbetine dahada düşer mi ? şuan hepsiburadada 25000 tl indirimli hali

• Tolga219 kullanıcısına yanıt
    Hocam tercih sizin düşüp düşmeme konusunda bir şey diyemem tamamen stok durumuna bağlı ama aldınız fiyat çok iyi fiyat bence direk alın ürün tedarik sıkıntısı var stok gelmeyebilir.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler alayım olmadı :)

Hocam rica ederim,
    Hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel günlerde kullanın.
  • yakalayamadım zaten fiyat zamlandı. hesap kesim tarihi şun çok kötü denk geldi ayın 10undan sonra almam lazım ki ancak öyle olsun diye diretiyordum ama indirim denk gelirse yapıcak bir şey yok. bir daha indirim gelir gibime geliyor ay ortasında çok kampanya olcak diyorlar. ama olmazsa 70 b yimi alsam yoksa sony 89j mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sony ya da philips ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun diyerek şu hususu belirtmek istiyorum ucuz ürün alacak kadar zengin olmamak gerek bence.

Piyasadaki fiyatlar kanatlanmış durumda elinizi çabuk tutun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 2 Kasım 2022; 16:9:57 >
    Hocam ozaman,
    Sony 65x89j
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.