Şimdi Ara

SONY XM-ZR602 VE SONY XS-F6925 İLE EVDE STEREO SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİR DOSTUMUN TAVSİYESİ ÜZERİNE SONY XM-ZR602 VE SONY XS-F6925 İLE EVDE STEREO SES SİSTEMİ OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BU SİSTEMİ EVDE YENİ TOPLAYACAGİM PCMDE MÜZİK VE FİLM İÇİN ALICAĞIM BU SES SİSTEMİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞ / TAVSİYE VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM BU SİSTEMİ AOPEN 300W POWER SUPPLY İLE BESLEYECEĞİM? VE BUNUN DIŞINDA STEREO JACK KABLO İÇİN KALİTELİ ÜRÜNLERİ NEREDEN SATIN ALABİLİRİM KOLONLARI KENDİM Mİ YAPTIRAYIM YOKSA HAZIR AHSAP SATILIRSA ONLARDAN MI ALAYIM

TESEKKUR EDERİM.

• arkadaslar bu konuda 1 yorum yapacak tavsiyede bulanacak hiç arkadaşım yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expert_umit -- 21 Aralık 2009; 18:38:35 >
  • 1konuyu yanlış yerde açarsan cevap veren olmaz

2bu bir otomobil sistemidir oto beslemesine göre ayarlanmış oradaki akustik hassasiyetine göre tasarlanmıştır

3otomobilde aldığın verimi asla alamazsın kafa ağrısından başka

4azda olsa elektronik bilgin olması gerekir

5bağlantıyı kablolamayı beslemeyi bilmiyorsan bu işe hiç girme önce sağlam bi bilgi ve araştırma yap

6 bana sorarsan bunlar boş işler..
  • Evde oto sistemine hayır diyorum bende...

Bu tip sistemleri kurmuş, kafa patlatmış arkadaşlar ortalam ev anfileri... ve ortalam ev hoparlörler ile alınan sesi duyunca geçen zamana ve emeğe acıyorlar.
  • @satoyama

stereo ses sistemi olduğundan bu bölüme açmıştım fakat oto kısmına girdiğinden yanlış yere başlık attım farkinda olmadan.

peki ne yapmaliyim? bunu iptal ettik diyelim zaten siparis vermedim ne yapmaliym?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony XS-F6935 Oto Hoparlör
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.