Şimdi Ara

Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.youtube.com/watch?v=jVrB0ZH1uCE

bu video sizden 10 gün önce yayınlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

tabi tabi dünyada ilkmiş

Merhaba,

Telefonun sağını solunu gösterip, teknik özelliklerini okumak "inceleme" mi oluyor ? Bu olsa olsa tanıtım olur.

Bahsettiğniz videoda oyun performansı, kamera arayüzü, kamera örnekleri, genel performans değerlendirmesi, arayüz, internet başarımı, ses kalitesi hiç bir şey yok.

Bizim videomuzda ise hepsi var

Teşekkürler.

• Cihazın altında 2 adet USB benzeri şey takılıydı, hadi birisi şarj girişi ya diğeri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Cihazın altında 2 adet USB benzeri şey takılıydı, hadi birisi şarj girişi ya diğeri?

:)) o usb nin kapagı birbirine lastikle takılı beni güldürdün

• quote:

Orijinalden alıntı: mail_er

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: özgün

16 GB ??? çöp...

Benzer yorumu yaptım - yağdı. Sen de -lere hazır ol. Parayı sokaktan topladıkları için hala 16gb telefona eşşek yüküyle para vermeyi normal karşılıyor insanlar.

Siz "arttırılabilir 16 gb mı arttırılamaz 32 gb mı?“ sorusu üzerinde uzun uzun tefekkür edin. Sonra diyin ki "16 gb arttırılamaz hafıza ile piyasaya sürülen üst donanım bir cihaz varken 2015'te ve bu cihaz en eşşek yükü paraya satılıyorken şu anda, biz neden orta seviye bir cihazdan böyle şeyler bekliyoruz?"
    Bu iki sorunun cevabını bulduktan sonra sonucu buraya yazın.

Iphone denen hilkat garibesinden bahsediyorsanız onu alan zaten ios ve iosun stabilitesi için alıyor. Android kullanan binlerce çeşit telefon var. Olanı varken olmayanını taparcasına savunmak neden? İşlemcilerinden dahili hafızasına zebil gibi türevi olan bir cihazla tamamen özelleştirilmiş işlemci, ekran ve işletim sistemine sahip bir cihazı kıyaslayamayız. Ben iphone denen ucubeyi almamak için en az 15 neden sayarım o ayrı. Radyosu yok bi kere bitmiştir benim için. Ama 1000 lira üzeri fiayata satılan aynı işlemciden, aynı ramden, aynı işletim sisteminden, aynı ekrandan zebil gibi benzeri olan bir cihazda düşük hafızayı kabul edemem. Düşükse yükseğine bakarım bu kadar basit. Ayrıca kart depo dışında bir işe yaramıyor. İsterse 100 tane kart yuvası olsun dahili hafıza az olmamalı.

NOT: Kullandığım cihazda hem 32gb dahili depolama ve hem de kart yuvası var. Üstelik "böyük" markaların aksine tüm uygulamaları olduğu gibi karta kurmaya izin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 12 Ağustos 2015; 21:18:40 >

• Stereo hoparlörleri var mı?

• Erdi Bey aqua m4 aldım şarjdayken telefondan bip bip sesi geliyor.Ayarlardanmı yoksa garantilik bir durum söz konusu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

tabi tabi dünyada ilkmiş

Merhaba,

Telefonun sağını solunu gösterip, teknik özelliklerini okumak "inceleme" mi oluyor ? Bu olsa olsa tanıtım olur.

Bahsettiğniz videoda oyun performansı, kamera arayüzü, kamera örnekleri, genel performans değerlendirmesi, arayüz, internet başarımı, ses kalitesi hiç bir şey yok.

Bizim videomuzda ise hepsi var

Teşekkürler.

ona dikkat etmemişim o zaman sizi tebrik ediyorum Dünyada ilk kez ayrıntılı olarak c5 ultarayı tanıtmışsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon güzel de çok büyük ya Xperia C4 ufacık kalmış yanında sony 5.5 inç yapsaymış çok güzel bi telefon olurmuş gerçekten

• Güzel inceleme bu kadar çabuk gelmesi sevindirici darısı diğer telefonların başına.

Bu arada ne yazık ki review(inceleme) tarzında dünyada ki ilk inceleme olmamış başlığı değiştirip TR de ilk filan yapın.
    https://www.youtube.com/watch?v=UO1lWUx81xo

• quote:

quote:

quote:

quote:

16 GB ??? çöp...

Benzer yorumu yaptım - yağdı. Sen de -lere hazır ol. Parayı sokaktan topladıkları için hala 16gb telefona eşşek yüküyle para vermeyi normal karşılıyor insanlar.

Siz "arttırılabilir 16 gb mı arttırılamaz 32 gb mı?“ sorusu üzerinde uzun uzun tefekkür edin. Sonra diyin ki "16 gb arttırılamaz hafıza ile piyasaya sürülen üst donanım bir cihaz varken 2015'te ve bu cihaz en eşşek yükü paraya satılıyorken şu anda, biz neden orta seviye bir cihazdan böyle şeyler bekliyoruz?"

Iphone denen hilkat garibesinden bahsediyorsanız onu alan zaten ios ve iosun stabilitesi için alıyor. Android kullanan binlerce çeşit telefon var. Olanı varken olmayanını taparcasına savunmak neden? İşlemcilerinden dahili hafızasına zebil gibi türevi olan bir cihazla tamamen özelleştirilmiş işlemci, ekran ve işletim sistemine sahip bir cihazı kıyaslayamayız. Ben iphone denen ucubeyi almamak için en az 15 neden sayarım o ayrı. Radyosu yok bi kere bitmiştir benim için. Ama 1000 lira üzeri fiayata satılan aynı işlemciden, aynı ramden, aynı işletim sisteminden, aynı ekrandan zebil gibi benzeri olan bir cihazda düşük hafızayı kabul edemem. Düşükse yükseğine bakarım bu kadar basit. Ayrıca kart depo dışında bir işe yaramıyor. İsterse 100 tane kart yuvası olsun dahili hafıza az olmamalı.

NOT: Kullandığım cihazda hem 32gb dahili depolama ve hem de kart yuvası var. Üstelik "böyük" markaların aksine tüm uygulamaları olduğu gibi karta kurmaya izin veriyor.

sen öyle 32 gb lık telefon kullanıyorum ve uygulamalar direkt karta yüklenebiliyor diye yazdın ya , ani ve istemsiz bir yutkunma , gözyaşı çöktü bana ,

M4 aqua kullanıyorum daha alalı 2 ay oldu ,
    depolama hafızası 8 gb , kullnılabilir miktar 1 gb ...

• quote:

Orijinalden alıntı: beautifulwinners

Erdi Bey aqua m4 aldım şarjdayken telefondan bip bip sesi geliyor.Ayarlardanmı yoksa garantilik bir durum söz konusu mu

Ayarlarda şarj olurken ses çal gibi bir şey olucak.. Onu kapatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Güzel inceleme bu kadar çabuk gelmesi sevindirici darısı diğer telefonların başına.

Bu arada ne yazık ki review(inceleme) tarzında dünyada ki ilk inceleme olmamış başlığı değiştirip TR de ilk filan yapın.

https://www.youtube.com/watch?v=UO1lWUx81xo

Merhaba, günaydın.

Şimdi paylaştığınız video, gerçekten bir inceleme mi ?

Telefona ait hangi detayları gördünüz o videoda, oyun-müzik-video-kamera örneği-internet performansı vs. hiç bir şey yok.

Bir içeriğin inceleme olabilmesi için, her konuda detay içermesi gerekir.

Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Erdi helal olsun valla. Kendini aşıyosun. Dünydaki ilkleri yapmaya başladın.
    Donanımhaber sen ve Mesut'u asla kaybetmemesi gerekiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

quote:

quote:

quote:

quote:

16 GB ??? çöp...

sen öyle 32 gb lık telefon kullanıyorum ve uygulamalar direkt karta yüklenebiliyor diye yazdın ya , ani ve istemsiz bir yutkunma , gözyaşı çöktü bana ,

M4 aqua kullanıyorum daha alalı 2 ay oldu ,
    depolama hafızası 8 gb , kullnılabilir miktar 1 gb ...

Açıkçası daha önce 32gb G2 de kullandım ve o kadar sıkıştımki dayanamadım sattım. 32GB da yetmiyor artık. Bir GPS yazılımı yüklüyorsunuz haritasıyla 800mb filan gidiyor direk. Benim sırf satın aldığım 4 farklı gps yazılımı var. Bir kuran yükleseniz sayfalarıyla 500mb filan gidiyor. Oyunlar zaten 4 tane iyi oyun yükleseniz 8 GB gitti. Biz bunlara para verip alıyoruz. Parayı kazanmak, biriktirmek için ne zorluklar çekiyoruz. 285 dolarlık bir cihaz kullanıyorum ve bunların hepsi var. Şimdi bu "böyük" markalar görüntülü arama koymaz, radyo koymaz, cücük kadar hafıza koyar ben de ses çıkarmam öyle mi. Kimse kusura bakmasın ben 16GB telefon 250 dolardan pahalıysa gerekirse söverim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Ağustos 2015; 8:55:20 >

• ekranın bu kadar büyük olduğu telefonda, kasa ve kalınlık dikkate alındığında bataryanın 3500+mAh olmasını beklerdim.
  • Mesut olmasa da olur ama Erdi dh için gerçekten önemli bir isim. Mesut kardeş diğer platformlara hoş olmayan göndermeler yaparken Erdi işine bakıyor. Helal olsun.

• siyahı daha şık olur sanki. üstler çok sırıtıyor beyazda.

• sonuç olarak açıklama yapılmış ki bu kadar abartıya gerek yok
    telefon tam stabil olarak gelmemiş ve incelemeye alınmış. tam stabil ve güncelleme ile telefon daha farklı performans sunacaktır

eleştirmek herkesin hakkı lakin sony güncelleme konusunda hata yapmıyacaktır
    unutmayınız; inceleme videosu bu kamera stabil oyun internet ve tasarım öne çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

quote:

Orijinalden alıntı: beautifulwinners

Erdi Bey aqua m4 aldım şarjdayken telefondan bip bip sesi geliyor.Ayarlardanmı yoksa garantilik bir durum söz konusu mu

Ayarlarda şarj olurken ses çal gibi bir şey olucak.. Onu kapatın

Nerede bu özellik bulamadım,kapatıncada açılırmış gibi yapıyor pil simgesi görünüyor tekrar açılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.