Şimdi Ara

Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beautifulwinners

quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

quote:

Erdi Bey aqua m4 aldım şarjdayken telefondan bip bip sesi geliyor.Ayarlardanmı yoksa garantilik bir durum söz konusu mu

Ayarlarda şarj olurken ses çal gibi bir şey olucak.. Onu kapatın

Nerede bu özellik bulamadım,kapatıncada açılırmış gibi yapıyor pil simgesi görünüyor tekrar açılıyor.

Pil dolunca ses çal , Ayarlar- Erişelebilirlik bölümünde.... Bır bakın isterseniz, açıkmı kapalımı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Güzel inceleme bu kadar çabuk gelmesi sevindirici darısı diğer telefonların başına.

Bu arada ne yazık ki review(inceleme) tarzında dünyada ki ilk inceleme olmamış başlığı değiştirip TR de ilk filan yapın.

https://www.youtube.com/watch?v=UO1lWUx81xo

Merhaba, günaydın.

Şimdi paylaştığınız video, gerçekten bir inceleme mi ?

Telefona ait hangi detayları gördünüz o videoda, oyun-müzik-video-kamera örneği-internet performansı vs. hiç bir şey yok.

Bir içeriğin inceleme olabilmesi için, her konuda detay içermesi gerekir.

Teşekkürler.

Sizin ki ile kıyaslanmaz tabiki ama telefonun kamerası ve pili ile ilgili bilgiler veriliyor sadece eksik gördüğüm yanı oyun testi ve benchmark yapılmamış. Oyun testi ve benchmark herşey midir?

• Sony Xperia m5 içinde inceleme gelecek mi. Bir an önce gelirse iyi olur, telefon almıyoruz, beklemedeyiz.

• Erdi sen bir harikasin dostum.

• Su kamerayi lenovo falan kullansa direk alicam çinden.

• İncelemede kıyasladığınız cihaz C4.Ben kullandığım için biliyorum ama bunu herkesin bilmesini beklememeniz lazım.Belirtmeyi atlamışsınız.

Ayrıca C4 ün üst modeli olarak çıkarılan bir cihaz olarak benzer ve farklı yanlarının daha detaylı incelenmesi lazımdı.C4 resmen konu mankeni olarak kullanılmış.Birtek resim önizlemesinde detaylandırılmış o kadar.

• Almayın bu dandık fırmadan telefon falan z3 compact kamerasında sıyah leke var geçmıyor ayrıca gunde bıkac kez hafıza kartı cıkartıldı dıyor kendı kendıne ayrıca kamera flashı barız bır sekılde dıger telefonların 3 te 1 i oranında ısık verıyor bu telefona 1800 tl para verdım garantıye gondersem coğu kısı gıbı benım telefonumu da bır seyını duzeltıp uc seyını bozacaklarından korkuyorum cıhaz değısımı soz konusu mu bılmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rea_x_death

Almayın bu dandık fırmadan telefon falan z3 compact kamerasında sıyah leke var geçmıyor ayrıca gunde bıkac kez hafıza kartı cıkartıldı dıyor kendı kendıne ayrıca kamera flashı barız bır sekılde dıger telefonların 3 te 1 i oranında ısık verıyor bu telefona 1800 tl para verdım garantıye gondersem coğu kısı gıbı benım telefonumu da bır seyını duzeltıp uc seyını bozacaklarından korkuyorum cıhaz değısımı soz konusu mu bılmıyorum

SONY'e dandik firma demen çok ironi olmuş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Erdi Bey aqua m4 aldım şarjdayken telefondan bip bip sesi geliyor.Ayarlardanmı yoksa garantilik bir durum söz konusu mu

Ayarlarda şarj olurken ses çal gibi bir şey olucak.. Onu kapatın

Nerede bu özellik bulamadım,kapatıncada açılırmış gibi yapıyor pil simgesi görünüyor tekrar açılıyor.

Pil dolunca ses çal , Ayarlar- Erişelebilirlik bölümünde.... Bır bakın isterseniz, açıkmı kapalımı..

Onunla alakalı değilmiş,ses kendiliğinden kesldi sanırım telefon yeniydi yeterince şarj yapmadan kullandım bundan olabilir.Çünkü kapalıykende açılır gibi yapıp kapanıyordu.Şuan sorunsuz

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    C5 Ultra'da M5'te Ekim ayında TR'de olacak.

3 ay daha beklemedesiniz o zaman :)
  • Tel güzel de kesin tr fiyatı çok tuzlu olur. O yüzden tercih edilmez gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

C5 Ultra'da M5'te Ekim ayında TR'de olacak.

3 ay daha beklemedesiniz o zaman :)

ne kadar c5 ultranın fiyatı sizce ? tam istediğim tel en çok şu çevçevelerinin ince olması ve 6 inç olması çok cezb etti beni nedir tahmini fiyatın dostum ,inan telefonum yok bekliyorum deli gibi
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hindistan'da 29.990 rupee ye çıkmış
    450$ yapıyor.

TR piyasasına 1500-1600 gibi gelir tahminen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hindistan'da 29.990 rupee ye çıkmış
    450$ yapıyor.

TR piyasasına 1500-1600 gibi gelir tahminen.

yandık çok para 1200 civarı osla keşke allah belasının versin bu ülke vergilerinin yedi bitirdi bizi bu sistem
    Sadece vergi değil. Distribütör ve perakende satıcıların da payı var. Kar hırsı gözleri kör etmiş. Eh talep tabi.

Ver fiyati

• quote:

Sadece vergi değil. Distribütör ve perakende satıcıların da payı var. Kar hırsı gözleri kör etmiş. Eh talep tabi.

Ver fiyati

sana birşey söyliyeyim hocam içimden kalbimden geçeni diyorum samimi bir şekilde buna inan, bu ülkede yaşanmaz hiç birşey almıyacan eee tabi bizim görgü budalası milletimiz aç kalır cebinde sigara almaya parası olmaz don alacak parası yok gider en iyisin alır, tabi koyun olunca ahır çok dediğin gibi talep var,,ben rizeliyim 3 ayda bir batuma gidiyorum ordan alıcam pasaport kaydı ettiririm paşa gibi kullanırım , geçen bir arkadaşım samsung galaxy s6 edgeyi türk parası 750 tl'ye aldı ,gitti birde telefonu burda açtırdı paşa gibi kullanıyor ,bana söylemedi yoksa bende almıştım, bu ülkeden çekip gidicem bu yüzden 2 katı fiyat alıyorlar ya bu millet ne kazanıyorki ne istiyorlar, kapitalizm işte milleti soyup soğana çevirir seni köle eder,batı bu yüzden güçlü üretim onlarda para küresel güç herşey onlarda biz sürünmeye devam afedersin gece gece kafanı şişirdim kusurma bakma atlattım hepten

O zaman hiç durma bence. Git S6 al. :)

Dünyanın hiç bir ülkesinde BTK nin sistemi gibi bir sistem yok.

• Arkadaşlar c5 ultra 4g uyumlu mu sony Türkiye sitesinde 4g yazmıyor

• Sadece 16 GB hafıza var diye çöp diyenler MicroSD diye birşeyin yıllar önce icat edildiğinden habersiz galiba. Biri söylesin MicroSD diye birşey var artık telefonun hafızasını arttırabiliyoruz diye.

• C5 Ultra 1349 TL den satışa sunuldu.

http://www.ereyon.com.tr/urun/sony-xperia-c5-ultra.aspx

worldcard'da varsa 1299 TL.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.