Şimdi Ara

Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle söylüyüm, ön kamera, arka kameradan bile daha iyi çekiyor diyebilirim. Mesela düşük ışıkta, hatta zifiri karanlıkta dahi noise oranı çok düşük veya hiç yok. Arka kamerada bile daha fazla noise oranı var düşük ışıkta. Skype görüşmeleri, selfie vs. için mükemmel. Yeterli ışık altında her iki kamerada başarılı. Kamera arayüzü çok şık ve kullanışı, birçok değişik ayar seçeneği mevcut, hatta kendiniz ayar yaparsanız, super otomatik çekim yerine, sonuçlar ciddi şekilde farkediyor.
  • Teşekkür ederim arkadaşım. Aynen dediğin gibi, bir gören zilyon tane soru sormadan bırakmıyor. Telefon kendi reklamını kendisi yapıyor, hatta hiç tanımadığım insanlar bile yanaşıp soruyorlar.
  • colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam.
    Zahmet olmazsa ekran sürelerini paylaşman mümkün mü?
    SS olursa çok güzel olur.
  • Yukarıda ön ve arkayla çektiğim fotoğraflar var bakarsan bi fikir verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone'a ne zaman gelir sizce?
  • Arkadaslar telefonu aldım supeir bi telefon ozellikle goruntusu o kadar sık ki

Bu arada 1278 tl ye teknolojiankara cok dan aldım ankarada olan telefon acıp ofisten alabilirhttp://www.teknolojiankara.com/Products-URUN2082622-sony-xperia-c5-ultra-cep-telefonu.html

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun,güzel telefon,pilini ekran sürelerini merak ediyoruz,ileri zamanlarda yassan memnun oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Güle güle kullan hocam.
    Zahmet olmazsa ekran sürelerini paylaşman mümkün mü?
    SS olursa çok güzel olur.

Şuan sarj epeyce dolu ve boşalması zaman alacak, yakında giremeyebilirim ama şu 2 ekran görüntüsü sanıyorum bir fikir verir. 1 saat 40 dakika ekran süresiyle , bataryanın % 19'u bitmiş.

Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de'Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de'

• Herkese merhaba,

Bugun gidip telefonu inceledim biraz .hos duruyor gercekten. C4 modeli 4g destekliyor c5 icin ayrinti bulamadim bu konuda bilgisi olan var mi ?

Ayrica uygun fiyatli nereden alabilirim?

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
    Gerçekten iyiymiş.

Bugün telefonu inceledim biraz, ekranı çok memnun etmedi belki de çok parlak ışık altında kurcaladığım içindir. Biraz soluk gibime geldi.
    Ama genel olarak güzel bir telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 12 Eylül 2015; 19:52:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bu ekran süreleri iyi demek oluyor diimi,toplamda 7 saat ekran süresi olabilir,ben pek anlamamda,anlayanlar yassa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurban-

bu ekran süreleri iyi demek oluyor diimi,toplamda 7 saat ekran süresi olabilir,ben pek anlamamda,anlayanlar yassa.

Kabaca, 8 saatin biraz üzerinde ve ne stamina ne de güç tasarrufu açık. Bu da son durum:

Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de'Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de'

• wampir_s kullanıcısına yanıt
    Var tabikide
    Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de'

4,5 saatin üstüne cıkan ekran sürelerine iyi diyolar demkki bu cok iyi,birde c4 te ses ğitme problemi filan okudum inşallah bunda yoktur,lenovo p70 tede okuduum 4000 mah amper bille 8 saat filan ekran süresi alıyolarmış,hemde 5inc ekranda,buda onunkadar ediyo,demekki alıncak en iyi telefon bu.bilgi verdiin icin teşekürler.
  • pil benim için önemli izlenimlerinizi biraz daha gözlemleyip ben de alıcam sanırım
  • Gidip bi kurcalayıp beğenirsem bende alıcam. Özellikleri çok doyurucu bir telefon f/p cihazı
  • Telefonu inceledim. Ön kamera muazzam, c4 yanında basit kaldı. Ekran kalitesi yine çok iyi, çerçevesiz olması feci şıklık katmış. Malzeme kalitesi üst düzey plastik. Gelgelelim çok büyük. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı bende inceledim yan çerçeve çok ince ve güzel olmuş üst taraf kamera nedeniyle biraz kalın on kamera gerçekten muazzam çekiyor lakin ekran bana da biraz soluk gibi geldi c4 ile kıyaslayinca kontrast düşük gibi

• alan arkadaşlar ön cebe rahat sığıyor mu onu yazabilir mi? ön cepe arka cebe konup rahat yürünebiliyor mu kosunabiliyo mu telefon aldık diye tüm gün elde dolaşmak zorunda kalmayalım kadın cuzdanı taşır gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

alan arkadaşlar ön cebe rahat sığıyor mu onu yazabilir mi? ön cepe arka cebe konup rahat yürünebiliyor mu kosunabiliyo mu telefon aldık diye tüm gün elde dolaşmak zorunda kalmayalım kadın cuzdanı taşır gibi

Kot pantolon cebe rahat sığıyor
    Muthis goruntusu var telefonun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.