Şimdi Ara

Sony Xperia C5 Ultra inceleme videosu 'Dünyada ilk kez Donanım Haber'de' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal dh.

• Bunan sonra bu tasarımı kullanırlar umarım :)

• 16 GB ???

çöp...

• quote:

Orijinalden alıntı: özgün

16 GB ??? çöp...

Benzer yorumu yaptım - yağdı. Sen de -lere hazır ol. Parayı sokaktan topladıkları için hala 16gb telefona eşşek yüküyle para vermeyi normal karşılıyor insanlar.

• Erdi video için sizlere teşekkür ederim.Xperia M5'inde ayrıntılı videosunu en kısa zamanda bekleyoruz.Özellikle çok övdükleri 21,5 mp imx230 kamera sensörünü ayrıntılı işlerseniz çok sevinirim.
    saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: özgün16 GB ??? çöp...
    Benzer yorumu yaptım - yağdı. Sen de -lere hazır ol. Parayı sokaktan topladıkları için hala 16gb telefona eşşek yüküyle para vermeyi normal karşılıyor insanlar.

haklısın dostum.

üreticiler nedense aşağıdaki cümleleri sayfaların en altında küçük harflerle not olarak yazarlar :)

**16 GB'a kadar - Bellek, yaklaşık 6 GB ürün yazılımının yanı sıra indirilen uygulamalar, müzikler, fotoğraflar, filmler ve bazı uygulama verileri için 10 GB “Dahili Depolama” alanından oluşur.

• En sevdiğim moderatörsünüz, elinize sağlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkini verdiğim videoda Xperia M5 incelemesi mevcut.Tabiki herkezden anlamasını beklemiyorum fakat genede adam kendi dilinde ERDİ kadar olmasada bişeyler anlatmaya çalışmış.ERDİ'den M5 incelemesini acil bekliyoruz.https://www.youtube.com/watch?v=Dz3pSE0jMCg&spfreload=10

• Üst çerçevenin altla eşit olmaması biraz rahatsız etsede c4e göre devrimsel tasarımı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony nin güncelleme tarihinden haberi olan yok mu ya 5.1 için

• Guzel telefon,guzel inceleme,insallahta guzel fiyatida olur

• güzel

• Sony'den uzak durmakta fayda var. En son xperia ray ve go kullandıktan sonra Sony telefonlara tövbe ettim . artık çok para verip az özellik kullanmıyorum :)

• z3+ incelemesi ne oldu acep?

şu ısınma sorunu oyun ve kamera performansını merak ettim

bazı sitelerde lg g4 ile kıyaslama var
    bakalım siz neler yapmışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: özgün

16 GB ??? çöp...

Siz "arttırılabilir 16 gb mı arttırılamaz 32 gb mı?“ sorusu üzerinde uzun uzun tefekkür edin. Sonra diyin ki "16 gb arttırılamaz hafıza ile piyasaya sürülen üst donanım bir cihaz varken 2015'te ve bu cihaz en eşşek yükü paraya satılıyorken şu anda, biz neden orta seviye bir cihazdan böyle şeyler bekliyoruz?"
    Bu iki sorunun cevabını bulduktan sonra sonucu buraya yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mail_er -- 12 Ağustos 2015; 16:35:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marka takintim yoktur. Ancak alt ve ust kisimlar yan cercevenin cok dar olmasindan dolayi cok kaba duruyor. Hele o ust kisimdaki kamera yuvarlagi. Az orantili yapin be kardesim.

• abi o ekrana o pil ne yahu rami falan geçtim pil yetmez ama cihaz güzel

• Xperia M5 için de beklemedeyiz.

• Uygulama arası geçişler akıcı değil
    Edit eksileyenler hayatında akıcı telefon görmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 12 Ağustos 2015; 23:26:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.