Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iphone 5s de ki 4" ekran boyutu sizin için az gelmeyecek mi? Ayrıca kişisel zevleriniz nelerdir bunlar da önemli.Mesela kamera sizin için ne kadar önem arz ediyor? Tüm bunları düşünüp ondan sonra karar vermenizde fayda görüyorum.Lakin Xperia M5 kronik sorunları olan bir cihaz değil.Sadece yazılımsal ve ciddiyet arz etmeyen minör sorunlar.Bazı arkadaşlar kapanma sorunundan bahsediyor.Fakat bu durum şebeke sinyalizasyonuna dayalı gözüküyor.Ocak ayı sonu gibi Android 6 Marsmallow güncellemesi Sony tarafından dağıtılacak.Ve bazı arkadaşların yaşamış olduğu sorunlar yazılım güncellemeleri ile düzelecektir.Şu an da Xperia M5 satın almanıza engel hiç bir sorun yok.Tabi ki karşısına koymuş olduğunuz telefon birkaç yıl önce çıkmış ve sorunlarından arındırılmış bir model.Ve 5s halen alınabilecek bir cihaz.Fakat benim tavsiyem Xperia M5 olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 21 Aralık 2015; 0:59:19 >
  • real_king kullanıcısına yanıt
    haklısınız Xperia M5 daha ağır basıyor ama cihazı görmeden bir eleştiri yapmam gerekirse full hd ekrana sahip bir telefonda powerVR G6200 gerçekten durmamış o da mediatek saçmalığı işte, 2 yıllık 5s'de bile G6430 kullanılıyor birde ekran çözünürlüğü 1136x640 beni düşündüren bir tek bu oldu fakat pek oyun oynayan biri değilim o yüzden ekran büyüklüğü ve kamerası yüzünden m5 almam benim açımdan daha mantıklı olacak, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 21 Aralık 2015; 1:35:48 >
  • Doom II kullanıcısına yanıt
    Daha iyi bir gpu olabilirdi evet buna katılıyorum.Fakat şu anda en yüksek grafikli oyunlarda dahi akıcı bir performans sunuyor.Araştırabilirsiniz.Kaldı ki oyun oynamaktan ziyade ekran ve kamera sizin için daha mühim ise Xperia M5 biçilmiş kaftan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar olumsuzu yazarken olumluyuda yazacagımı belirtmiştim maalesef bu günde olumlu birşey yok aksine kvk antalya servisine gönderdiğim cihaz orada herhangi bir işlem yapılamayacağı gerekçesi ile haberim ve onayım olmadan istanbulda başka bir servise gönderilmiş kırığın nasıl bir kırık olduğunu şuan için bilmedikleri soylendi konuyu izah ederek SONY müşteri temsilcisine aktardım tüm bu yaşadığım olumsuzlukların yanında müşteri temsilcisinin ismini ÖZDEN diye algılayıp ona beyefendi diye hitap ettim diye adının ÖZLEM olduğunu kendisinin beyefendi değilde hanımefendi olduğunun dersi verildi bana bu gün takdirlerinize sunuyor iyi akşamlar diliyorum SONY severler bu komedi bitmeyecek gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykey -- 21 Aralık 2015; 20:44:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontratlı M5 gold alıp paraya çevirmek isteyen PM atsın. Jelatini açılmamış M5 Gold peşin alınır.
  • Xperia M5 satın alan arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlarını yazarlarsa forumda almayı düşünen veya aldıktan sonra eğer sorun yaşayan varsa benzer durumdaki diğer kullanıcılarla ortak bir çözüm etkileşimine girebilirler.Böylece cihazdan maksimum verim sağlanmış olur.Bilgi alışverişinde bulunmaktan kaçınmayalım.Yaşamış olduğumuz sorunlara çözüm sağlanmışsa bunları ortak bir veritabanında biriktirip bu birikimlerden faydalanırsak konumuz ve bizler çok daha faydalı olabiliriz diye düşünüyorum.

• Ya ben 4-5 gün önce aldım ancak bazı sorularım var %100 şarj ettim telefonu sabah evden çıktm stamina modu açmadan ortalam bi kullanımla %24le eve döndüm kitledim yeniden açtığmda &14e düştü iki uygulamada gezindim &10 altına düştü anlamadım bataryasında mı bişi var yoksa pişmesi mi gerek batarya nın

neyse bi diğeri arkadaşla incelediğim bi telefonda android 5.0.2 gördm ancak bende 5.0 var sizde de mi öyle herhangi bi güncellemede yok kontrol ediyorm hergün neden böyle anlamadm

ama telefondan oldukça memnunum şimdilik bazen uygulamadan atma sıkıntısı oluyo özellikle twitter da onun dışında süper
    şimdiden teşekkürler

• 2 gün önce telefonu düşürdüğümü söylemiştim ve telefona bir şeyler oldu iyi yönden

Telefonun kamera modunda ki + tuşuna basınca kendini kapatıyordu ama dün denedim + ya basıp özellikleri ekledim ve normal kamera moduna geçip çekim yaptım ve şuan normal bir şekilde çalışıyor

Şuan için telefondaki tek sıkıntım ( bu olayı xperia L de de yaşıyordum) karşı tarafa ses gitmiyor ve telefona reset atmak zorunda kalıyorum. (Allahtan telefon 5 saniye içinde ana ekrana geçiyor)

Şuan tek sıkıntım artık bu ses olayı onun dışında hiçbir sorun yok gayet normal bir şekilde çalışıyor.
  • Selam bu gun arayan k v k yetkilisi telefon kendilerine geldikten sonra kontrolu yapilip doa kapsaminda degisim icin gonderdikleri gonderdikleri servisinde telefonumun mmc kart girisinin hatta oradaki plastik parcanin dahi kirik oldugunu soyledigini ifade ediyor be insafsizlar bu kadarmi malsiniz siz bunun kontrolunu yaptiniz gonderdiginiz yerde yada kargoda kirildi bu antalya kontrol edip istanbula gonderiyor istanbul mmc kart girisi ve ekraninkirik oldugunu soyluyor inanilir gibi degil burada musteriye kasit ariyorum ben tuketiciyim hicmi hakkim yok bi taneside cikipta evet arkadas bizim hatami demiyor deseler352 degil 500 tl vericem hepmi biz vatandaslar tuketiciler sucluyuz bumudur adalet bumudur ticari ahlak yaziklar olsun acin siteleri bu m5 sorunlu cihaz ozellik olarak cok iyi ama hatali cihaz kim ne derse desin bu hatayida bana yuklemeye calisiyirlar ben biliyorum 352 yi odeyicegim 1 gun sonra bu tel tekrar kapanicak sonra tekrar ve tekrar butun sayfalarda bu sikayet var telefon sarj vsrken kapaniyor kimsede cikip bisey demiyor alacak olanlar dikkat etsin ben ozellik ve albenisini begendim 1 haftalik yasadiklatim beni hasta etti hakkimi helal etmiyorum haram- zehir- kan olur İnşaallah......

• maykey kullanıcısına yanıt
    Dostum bak bir kvk sıkıntısı daha ama eleman hakkını yedirmemiş. Sende elinden geleni ardına koyma
  • Baalzebuub kullanıcısına yanıt
    Batarya performansı zamanla iyileşiyor.İlk zamanlar bende yadırgadım ama daha sonra yaklaşık 1 hafta içinde rayına oturuyor.Bende telefonu kullanmazsam gram şarj gitmiyor.Ama kullanmaya başlayınca haliyle azalıyor.Stand by pozisyonundayken Stamina modunun da etkisiyle şarjı adeta kokluyor diyebilirim.

Sony,Xperia M5 için 5.0 dan doğrudan Android 6.0 Marshmallow güncellemesine geçileceğini söyledi.

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Konuşma sırasında sesin karşı tarafa gitmemesi durumunu yaklaşık 3 haftalık kullanımım boyunca yalnızca bir kere bende yaşadım.Son derece can sıkıcı bir şey.Ama restart yapınca düzeliyor.Belkide o an sesi kullanan bir uygulamanın izinlerinden dolayı da gerçekleşmiş olabilir.Donanımsal bir sorun olsaydı restart yapınca düzelmezdi.

• real_king kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısın benim şuan için tek sıkıntım o başka yok

Birde dün NFS no limits oynadım tam 1 saat yüzde 15'e yakın bir şarj gitti ve telefon ısınmadı

İyiki almışım telefonu umarım ilerde can sıkan bir durum ile karşılaşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Aynen haklısın benim şuan için tek sıkıntım o başka yok

Birde dün NFS no limits oynadım tam 1 saat yüzde 15'e yakın bir şarj gitti ve telefon ısınmadı

İyiki almışım telefonu umarım ilerde can sıkan bir durum ile karşılaşmam

Hocam bu neredeyse 7 saatlik bir ekran süresi almanız demek. Çok iyi performans.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Batarya performansı zamanla iyileşiyor.İlk zamanlar bende yadırgadım ama daha sonra yaklaşık 1 hafta içinde rayına oturuyor.Bende telefonu kullanmazsam gram şarj gitmiyor.Ama kullanmaya başlayınca haliyle azalıyor.Stand by pozisyonundayken Stamina modunun da etkisiyle şarjı adeta kokluyor diyebilirim.

Sony,Xperia M5 için 5.0 dan doğrudan Android 6.0 Marshmallow güncellemesine geçileceğini söyledi.

Batarya konusunda içim ferahladı diyebilirim hocam
    Ama neden bazılarında 5.0.2 var m5lerin halen anlamadım artık Android M de düzeltirler yazılımsal sıkıntıları umarım
    Birde ekran kilitliyken çift tıkla uyandırmak için bi program filan var mı bilidiğiniz
    Şimdiden teşekkür

• Baalzebuub kullanıcısına yanıt
    Ekrana çift tıklayarak açmaya yarayan bir uygulama bilmiyorum.
    5.0.2 olanlar fabrikadan öyle çıkmış olabilir yeni sürümdür belki bilemiyorum.

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Mediatek işlemcinin sayesinde M5 de ısınma sorunuyla karşılaşamıyoruz.
    Benim yaşadığım tek sıkıntı ise Snapchat ile haşır neşir olunca hata verip kameranın kullanılamaz oluşu ve eğer restart yapmazsan telefonun kendi kamera uygulamasını da kullanamıyorsun.Ve bir de Google Play mağazasında ara sıra atma oluyor.

• bu gun arayan müşteri temsilcisi telefonu kırdığımı bu parçaların yetkili serviste değişeceğini sadece değişen parçaların 3 ay garantisinin olduğunu telefonun garanti dışı kaldığını utanmasalar güncellemede vermeyeceklerini söyledi tek sözüm ALLAH BELALARINI versin cocuklarımın rızkını caldılar HARAM ZEHİR ZIKKIM olsun sony defteri benim için kapanmıştır......

• Daha taksitini bile odemedigim sony xpreia m5 e 24 ay boyunca her 74 tl oderken onlarce kez kufur edecegimi onlara intizar edecegimi evimin rizkini gaspettikleri icin Rabbimden tek dileğimin odedigim her kurus paranin sorumlularin bogazina tespih taneleri gibi dizilerek sonlarinin olmasini diliyorum onlar benim canimi yaktilar ALLAH cc onlarinda canini ciğerini yaksin İnşaallah.......

• maykey kullanıcısına yanıt
    Sana has değil bunlar dolandırıcı. Başımdan geçenler şurada :http://forum.donanimhaber.com/m_112961561/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.