Şimdi Ara

SONY XPERİA MİRO (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sony miro almıştım teknosadan ve aldığım günden beri geri-ana menü-ayar tuşlarının ışığı yanmıyordu. bende normalde böyledir diyerek üstüne düşmemiştim. ama şimdi bi arkadaşta tipo modelini gördüm onda tuşlarının ışığı yanıyordu. bu miro modellerinin hepsinde mi böyle yoksa benim telde mi soruın var acaba?
    lütfen yardımcı olun:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali439 -- 24 Şubat 2013; 23:53:28 >

• Ben de kardesime aldım onda da öyle.
    Hatta bir tane de xperia j aldım oda öyle.
    Android versiyonla alakalı diye düşünüyorum ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim.
    birde telefon tuş takımı açıkken t9 la yazı yazarken yuz ifadelerine tıklayınca kelime tanımlama satırı siyah mı oluyor bakabilir misiniz...
    q klavyede olmuyo ama tuş takımıyla yazarken yuz ifadesine tıklayınca kelime tanımla satırı siyah ekran oluyor..:(
  • Evet diyah oluyor. Ancak bu bir sorun değil dikkati ön tarafa vermek için yapmışlar.
  • arkadaşlar bende yeni miro aldım ancak, anasayfa altında yer alan sosyal ağ ışığı 24 saat açık, telefonu kapatsam dahi açık kalıyor. sadece pil,i çıkarınca sonüyor..ne yapabilirim bilgisi olan varmı?
  • teknik servise bi mail at bakalım sorunu açıklayan o ışık sorunu için... ben karşılaşmadım hiç..

bu arada berk cevapların, yardımın için teşekkürler...:)
  • Bu geri anasayfa secenekler kisminin isikli mi olmasi gerekiomus? Benmkinde de isik yok. Karanlikta ortalama buluyorum. Boyledir diye dusunmustum. Sorun muymus yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bizzat sony müşteri hizmetlerine mail attım.. gelen cevapda miro modelimizde tuşlarda ışık bulunmamaktadır dediler...
  • arkadaşlar merhaba bende bir hafta önce miro aldım. ama ön kamerası görüntü almıyo ekran karanlık, saddece ışığa çevirdiğim zaman ışık kaynağını görebiliyorum ama bunun dışında karanlık bir ortamdaymışım gibi siyah bir ekran. bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba ?
  • bende biraz kahve tonun da çıkıyor görüntü kardeşim..:( ben VGA olmasına bağlıyorum ama sendeki durum baya garip:(
    bence sony desteğe mail atarak sorununu sorabilirsin...
  • arkadaşlar bide benim telde söyle bi sıkıntı var.. çok sık olmasa da bi çağrı geldiğinde telefon çalarken ses de kısılma oluyor birden:( böyle bi durumla karşılaşan var mı?
  • arkadaşlar bide benim telde söyle bi sıkıntı var.. çok sık olmasa da bi çağrı geldiğinde telefon çalarken ses de kısılma oluyor birden:( böyle bi durumla karşılaşan var mı?
  • Geri tuşunda falan ışık özelliği yok diye biliyorum ben miroda forumda başka miro konusunda da konuşulmuştu.Bir aydır miro kullanıyorum ama servise göndermek zorunda kaldım usb ile takınca dokunmatikte şaşırmalar oluyor diye. Ses kısılma olayı bende de oluyordu ama servise billdirmeyi unuttum...Sosyal ağ ışığı sorunuyla karşılaşan duymadım servise sorulmalı.İyi forumlar
  • cevabın için çok teşekkürler:))
  • Arkadaslar benım rehber gozukmuyor ya ? :(( acil yardım etsin biri whatsapp ve viber yukledım ama kısıler gelmıyor arkadaslar :/ rehberde kısıler gozukmuyor ? ne yapmalıyım
  • 1.yol
    uygulamalar-->telefon-->kişiler-->menü tuşu-->filtrele-->SIM kaydı-->ordadaki tüm kişiler tikli olacak..
    2.yol
    uygulamalar-->telefon-->kişiler-->menü tuşu-->kayıtları içe aktar-->sım kart-->telefon kartı

NOT: 1.yol ile yaparsan her teli kapatıp açtığında bu işlemi tekrarlaman gerekiyor.. ama 2. yolla tekrarlaman gerekmiyor.
  • Arkadaşlar merhaba , bende xperia miro almak istiyorum . 550 tl ye teknosada buldum. Cihaz minecraft , subway surfs , temple run gibi oyunları kasıyormu kamerası nasıl acil yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler .. :)
  • ben 4 aydır kullanıyorum memnunum. ve o bahsettiğniz oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum:)
    tavsiye ederim:))
  • merhabalar..doğru yere yazdığımdanda emin değilim kusura bakmayın daha yeniyim :)bende miro kullanıyorum fakat bir kaç sitede göz attım görüntülü konuşma var diye gösteriyor..fakat ben bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.